2015 Nisan Anneleri

kesinlikle sana katılıyorum, kanunda açık herşey uygulmaya gelince bana da doktordan rapor al dedi erken çıkmana yönelik..halbuki buna gerek yok herşey net açık doktor raporu getirin demiyor.
benim çalıştığım kurumda 200-250 arası personel var ben böyle bi talepte bulunsam şimdiye kadar bir sürü hamile çalıştı kimseye böyle bişey yapmadık sana da yapmayız derler eminim

Canım, yarın benim 19 bitiyor 19+0 oluyorum sanırım. 20. haftay adım atıyoruz. aradığımda 16.haftadan sonra aşı olunabiliyor dediler bana.
Anladım canım bende 2 hafata sonra işe başlayacagım şuan raporum hala devam ediyor bu cuma degil diğer cuma 19+6 oluyorum ozaman yaptıracagımda illede 20 hafatadan gün almakmı gerekiyor diye kafam karışmıştı aslında 19+ zaten 20.hafta sayılıyor

Kizlaaar doktordan geldik 2 hafta sonra detayli için gel dedi. Diğer doktorumu biraktim buna devam etcem. Bebisim yüzünü göstermedi bu kez foto alamadik yani ama 480 gr olmuş kuzucuum maşallah
maşallah :) ikimizin tarihler çok yakın, en son 2 hafta önce gitiiğimde 200 gr 17cm di demekki bizim ki de 500 gr'a yakın :) boyu kaç çıktı?

benim çalıştığım kurumda 200-250 arası personel var ben böyle bi talepte bulunsam şimdiye kadar bir sürü hamile çalıştı kimseye böyle bişey yapmadık sana da yapmayız derler eminim
Bizde de 1000 küsüre yakın çalışan var ve şimdiye kadar hiç yapılmadı böyle bişey ama hastaneye gittiğim günler iznimden kesilmiyor o açıdan rahatım en azından

kızlar bende konussam şirketle belkide kolaylık yaparlar ama ben burda 5 aydır çalısıyorum ve zaten 4.5 aylık hamileyim hamile olduğumu öğrenince kimse bir şey demedi yani belki baska şirkete olsa çalısmamı istemezlerdi onun için pek söylemek istemiyorum ayıp olur diye doktora gidiceğim zamanda sıkıntı yapmıyolar ben sabah 8,30-akşam 6 cumartesileride 9 dan 1 e kadar en azından konusup ctesileri gelmesem diye düüşünüyorum ama kararsızım bendee söleyip sölememekte birde daha önceden hamile birisi vardı o da normal çalısıyodu simdi aynı odadan bir arkadas daha hamile o da bişey demiyor bende çekiniyorum sölemeeye

Merhaba kizlar ayrintli usg ne zaman basluyor ben simdi 16+6yim ona gore doktoru arayacagim

Bizde de 1000 küsüre yakın çalışan var ve şimdiye kadar hiç yapılmadı böyle bişey ama hastaneye gittiğim günler iznimden kesilmiyor o açıdan rahatım en azından
HASTANEYE GİTCEĞİN ZAMANLAR TÜM GÜN MÜ İZİNLİ SAYILIOSUN CANIM NASIL SÖYLÜYORSUN PEKİ BASKANA YADA MÜDÜRÜNE?

Anladım gülüm sen bir doktora daha görün.insallah sonucun güzel cıkar Allah yardımcın olsun.

ben de senin gibiyim, 5 yıldır aynı firmadayım ve hiç bir arıza cıkarmıyorlar ama ben yine de sordum sonuçta hakkım yani

bizim saatlik ve hastalık izinlerimiz var hastaneye gideceğim zaman hastalık izni arada işim olduğunda ya da erken çıkmak istediğimde saatlik izin alıyorum bizim de hiç sorun etmiyorlar rapor da alıyorum o yüzden halime şükür benden daha zor şartlarda çalışan çok hiç izin alamayan o yüzden idare ediyorum böyle eğer bişey diyecek olan olursa idareden açarım kanunu gösteririm o zaman benim çalışma şartlarımı hamileliğe göre düzenlemiyorsunuz diye sonuçta iş yoğunluğunu birazcık alsalar üstümden ben de izine rapora mecbur kalmam

yeni keşfettim ben bu topiği ben de yeni katıldım aranıza öncelikle herkese hayırlı olsun sağlıkla kucağımıza alırız inş bebişlerimizi
merhabalar bende sizin gb yeniyim. bizden önceki sohbetleride elimden geldiğince okudum. bebeğinizin cinsiyeti belli mi? bizimki nazlı çıktı göstermiyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…