Hayırlı olsun canım :) erkek anaları çoğunlukla sanırım :) maşallah paşalarımızaGÜNAYDIN HAMİŞLER VE ONLARIN TATLI KUZULARIBİZİM DÜN CİNSİYETİMİZ BELLİ OLDU ARAMIZA BİR PRENS DAHA GELİYOR TEYZELERİ
maşallah hepimizeHayırlı olsun canım :) erkek anaları çoğunlukla sanırım :) maşallah paşalarımıza
Günaydın o zaman sana da oğluşa da bitanem
HAYIRLI OLSUN CANIM HANGİ HASTANEDE YAPTIRACAKSINNe guzel haberler vermissiniz, rahatsiz olanlara gecmisler olsun, detayli ultrason icin gun aldim 20. haftam dolsun istedim sabirsizlaniyorum :)
Hayirli haberlerle dön insallahGünaydın kızlar bugün 3lü test sonucunu almaya gidecegim 2li yaptırmamıştım 3liyü dr un ısrarı üzerine yaptırdım inşallah sıkıntılı bi şey çıkmaz
hımm anladım canım bilmiyordum 5 doza kadar oldugunu teşekkür ederim tatlım yardımın için çok sagol :)Hamilelik esnasında iki doz, istersen doğumdan sonra 5 doza tamamlayıp ömür boyu bağışıklık kazanabilirsin. Özellikle 2.yi düşünüyorsan yaptırmak mantıklı
Teşekkürler teyzemiz :) Ohhh doyduk çok şükür. Görüp görebileceğimiz en büyük aşk onlar kurban olurumOnlar aşk aşk balimmsize de keyifli kahvaltilar annis, babis, miniss
evet canım bi arkadaşta öyle dedi bilmiyordum ben sadece 2 doz sanıyordum teşekkür ederim kuzum ilğilendiğin için.. yanlız aşı olunan kolumu kaldıramıyorum çok agrıyor komple ,aşıyı vuran bayan demişti 3 gün agrı yapar aşı yeri kızarır diye umarım geçer biran öncecanım ilk 2 doz bu hamileliğimizde yeterliymiş diğer 3 doz istersen doğumdan sonra yapılıyormuş ömür boyu koruyomuş
Maşallah maşallah paşalarımıza da güzel prenseslerimize de inşallahmaşallah hepimizeevet benimde dikkatimi çekti 2015 paşalarımızın yılı olacak
benim bi arkadaşımda arın koydu bebeginin ismini,söylediğine göre sanırım mustafa cecelinin oglunun da ismiymiş ama kulaga hoş geliyor inşallah hayırlı uzun bir ömrü olsun :)ERKEK İSMİ olarak ARIN nasıl kızlar? Gerçi daha çok erken ama o gün duydum çok hoşuma gitti modern ve cok bilinmedik isimlere karşı bi duyarlılığım var mustafa sandal ın çocuklarının isimleri de güzel bu ünlüler ilginç ilginç isimleri nerden buluyorlar ya sinir oluyorum..Civan mert ismi mesela çok erkeksi değişik geliyor kulağa.
evet canım bi arkadaşta öyle dedi bilmiyordum ben sadece 2 doz sanıyordum teşekkür ederim kuzum ilğilendiğin için.. yanlız aşı olunan kolumu kaldıramıyorum çok agrıyor komple ,aşıyı vuran bayan demişti 3 gün agrı yapar aşı yeri kızarır diye umarım geçer biran önce
çok teşekkür ederim bitanem :) ben aşıdan degil iğnenin kendisinden bile çok korkuyorum canım en son ilk okulda aşı yapmışlardı onda bile korkudan bayıldım.. dünde çok korktum ama hissetmedim çabucak vurdu bitti yanlız ertesi ğün çok halsizlik ve kolunda agrı yapıyor canım aşı oldugun gün yemeklerini yap diğer güne halin olmuyor yemek yapmaya :)Ne demek canım herbirimiz birbirimizden bişeyler öğreniyoruz burda .. ya bende bu hafta içi birgün gidicem ama korkuyorumm aşıdan sanki çocuk gibiiinş.geçer canım hemencicik
ayy Arın ismini cok seviyorum ama daha değişik bi isim olsun İSTİYORUM daha erken sanırım ama oğluşumuzu ismiyle sevmek de ayrı keyifli olurdubenim bi arkadaşımda arın koydu bebeginin ismini,söylediğine göre sanırım mustafa cecelinin oglunun da ismiymiş ama kulaga hoş geliyor inşallah hayırlı uzun bir ömrü olsun :)
kıyamam ya canım dr dan dr a degişiyormu bilmiyorum bu aşı vs bazı tetkikler..dr unuza danışın içiniz rahat eder tatlım bnde randevu aldım ayrıntılı için bana 19. hafta da verdi bnde 21.haftadan sonra bebegin kalp gelişimi tamamlandıgı için genelde o haftaları öneriyorlar diye yazı okumuştum sonra 21+5 haftalıkken gidecegim inşallah ayrıntılıya..bana göre bir farkı olmaz 19-22 haftalar arası 19.haftada da dahil 22. haftada sonuçta ..:)Ben de aşı olmak istemeyenlerdenim zaten doktor da önermedi bişe söylemedi henüz anlamadım yani bazı doktorlar farklı uygulamalara mı gidiyor ayrıntılı ulturasonada 22+3 haftalıkken gircem doğru olur mu acaba burda takip ediyorum 20.haftada 21 hafatada gidiyor herkes .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?