Kızlar bişe daha sorcam biz bu çatlakları önlemek için ne kullanmalıyız mustela mı öyle bir marka vardı çatlak bakım yağı diye geçiyor 65tl miş.
Canım bişe sorcam şimdi memurlarda hamile olanlarda 1 saat erken çıkma gibi bi hakkımız var mı?
Bnde yemekte öyle hissettim.bu aksam.. Ama kuzlarda asagida hissedilir diyorlar. Benim de erkek senin de erkek dimi? Bence bebek daha yukari cikmadigi için gobek altında hissediyorum
vitamini bilmiyorum ama su eksikliğinden olma ihtimali çok yüksek, bol su içmeye çalış benceKızlar size bişe sorcam benim ağız kısmımda dudağımda dahil aşırı bir kuruma var ne kadar nemlendirici sürdüysemde kar etmedi acaba vücudumda vitamin eksikliği mi var sizde oluyor mu?
Kakao yağı çok yaygın kullanılanlardan bende bunu kullandım çatlağım olmadı ama bazılarında kullandığı halde olabiliyor yani biraz şans meselesi . Denemeden bilinmiyor ..Kızlar bişe daha sorcam biz bu çatlakları önlemek için ne kullanmalıyız mustela mı öyle bir marka vardı çatlak bakım yağı diye geçiyor 65tl miş.
selam kızlar ben de bugün tsh kontrolü için dahiliyeye gittim gitmişken d vitamini, kan, magnezyum kalsiyum hepsini yaptırdım kan hapını almıştım ama daha kullanmadım kanım 13 çıktı tsh ise 1.3 benim hamilelikte tsh ım düzeldi hapsız önceden 3 -4 küsur çıkıyordu gebelikte 1 küsürlere düştü kendiliğinden ama d vitamini 16 çıktı yarın dr a gösterip hap yazdırcam d vitamini kullananlar hangi hapları içiyorsunuz isimlerini yazarmısınız bu arada dr lar test yapmadan magneyum takviyesi verdi bana tahlilde magnezyum normal değerde ama kramplarım çok yine de içmeye devam edicem sanırım
Ay çok güldüm biz de aynı durumdayız bir kere gördük doktor da gösterdi ama yarın kontrolümüz var artık kız çıkarsa biz de öyle deriz nasip .hadi yaa demee bana da erkek dedi, pipisi var dedi, dur bakalım yarın ne diyecek. sağlıklı olsun da... ben zaten daha hiçbir şey almadım, bu kontrolü bekledim, gerçi herkese dedik erkek diye ama kızsa pipisi düşmüş deriz artık
Seninde düşük çıkmış D vitamini benimkide 22 çıkmıştı ve sonrasında hap kullanmaya başladım adını versem orda olmaz kanımca buradakiler farklı ama bir arkadaş vardı o okursa yazar mutlaka hap ismini , birde bol bol yada en azından hafta da iki kere somon balığı ye CNm D vitamini olarak en zengin olan balık .. Güneşlenmende büyük etken olabilir ..selam kızlar ben de bugün tsh kontrolü için dahiliyeye gittim gitmişken d vitamini, kan, magnezyum kalsiyum hepsini yaptırdım kan hapını almıştım ama daha kullanmadım kanım 13 çıktı tsh ise 1.3 benim hamilelikte tsh ım düzeldi hapsız önceden 3 -4 küsur çıkıyordu gebelikte 1 küsürlere düştü kendiliğinden ama d vitamini 16 çıktı yarın dr a gösterip hap yazdırcam d vitamini kullananlar hangi hapları içiyorsunuz isimlerini yazarmısınız bu arada dr lar test yapmadan magneyum takviyesi verdi bana tahlilde magnezyum normal değerde ama kramplarım çok yine de içmeye devam edicem sanırım
Kaç hafatalık oluyorsun yarın canım bende önümüzdeki hafata gidecegimdeyarın sabahtan aşıya gidiyoruz bizzzçok korkuyorum yaa inş. kolay olur
Canim devlet hastanesinde bi dr gittim ben muayene oldum gelmisken ayrintili icin gun alabilirmiyim dedim tamam dedi kayit yaptirdim bi ay sonra ancak sira veriyorlar.yarin gidicem geldi ayrintili icin gunum.kızlar ayrıntılı ultrason için devlet hastanelerinden nasıl randevu aldınız ben alamıyorum yardımcı olurmusunuz bana
çok teşekkür ederim canım ya sağolCanim devlet hastanesinde bi dr gittim ben muayene oldum gelmisken ayrintili icin gun alabilirmiyim dedim tamam dedi kayit yaptirdim bi ay sonra ancak sira veriyorlar.yarin gidicem geldi ayrintili icin gunum.
Kaç hafatalık oluyorsun yarın canım bende önümüzdeki hafata gidecegimde
Teşekkür ederim o zaman yarın hayırlı haberlerini bekliyorum. ben hemşireyim burdaki doktorlarım özel bi yerde yaptırmamı tavsiye ettiler ama sen bi git bakalım memnun kalırsan bende randevu alırım inşallahCanim devlet hastanesinde bi dr gittim ben muayene oldum gelmisken ayrintili icin gun alabilirmiyim dedim tamam dedi kayit yaptirdim bi ay sonra ancak sira veriyorlar.yarin gidicem geldi ayrintili icin gunum.
kanunda herşey açık ama bunu kaç işletme ya da devlet kurumu uygular ben devlet memuruyum ve iş yerinde şuanda aşırı bi yoğunluk var az elemanla çalışıyoruz bütün gün sürekli otur kalk koca koca dosyaları klasörleri dolaba taşı dolaptan çek canım çıkıyor vücudum iflas edecek malesef idare düşünüpte eleman takviyesi yapmıyor ben de bugün 3 gün rapor aldım artık arada birkaç gün rapor izinle dinlencem işyerinde dinlenmemin imkanı yok sürekli telefon ve vatandaş kavgaları da cabası gürültüden beynim de şişiyor her gün, burada yazanlar çok güzel de uygulama nerde bişey demeye kalksan bu sefer çok nazlı abartıyor falan diyeceklergünde 7,5 saatten fazla çalışmamız gerekiyormuş http://www.csgb.gov.tr/csgbPortal/ShowProperty/WLP Repository/isggm/dosyalar/yona buradan daha detaylı okuyabilirsin
diğer arkadaş da yazmış sanırım canım sağol bakalım yarın dr ne verecek eşim tiksindiği için eve balık sokamıyoruz somon balığını da severim yemek istiyorum ama artık dışarda bulup yemeye çalışcamSeninde düşük çıkmış D vitamini benimkide 22 çıkmıştı ve sonrasında hap kullanmaya başladım adını versem orda olmaz kanımca buradakiler farklı ama bir arkadaş vardı o okursa yazar mutlaka hap ismini , birde bol bol yada en azından hafta da iki kere somon balığı ye CNm D vitamini olarak en zengin olan balık .. Güneşlenmende büyük etken olabilir ..
kesinlikle sana katılıyorum, kanunda açık herşey uygulmaya gelince bana da doktordan rapor al dedi erken çıkmana yönelik..halbuki buna gerek yok herşey net açık doktor raporu getirin demiyor.kanunda herşey açık ama bunu kaç işletme ya da devlet kurumu uygular ben devlet memuruyum ve iş yerinde şuanda aşırı bi yoğunluk var az elemanla çalışıyoruz bütün gün sürekli otur kalk koca koca dosyaları klasörleri dolaba taşı dolaptan çek canım çıkıyor vücudum iflas edecek malesef idare düşünüpte eleman takviyesi yapmıyor ben de bugün 3 gün rapor aldım artık arada birkaç gün rapor izinle dinlencem işyerinde dinlenmemin imkanı yok sürekli telefon ve vatandaş kavgaları da cabası gürültüden beynim de şişiyor her gün, burada yazanlar çok güzel de uygulama nerde bişey demeye kalksan bu sefer çok nazlı abartıyor falan diyecekler
Bence daha bebek yukari cikmadi kasik hizalarinda olduğu icin öyle hissediyoruz ayyy minikler yaaabenimki de erkek ya balık gibi çok hareketli :) hatta bunu yazarken bile tekmeleri oldu :) ben öyle erkek-kız genelleme lere çok fazla inanmıyorum nedense.göbeğim yukarı doğru büyüdü ama altta hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?