CNm benimde ağrılarım oluyor çoğu kez kilomun artması ve bedenin zorlanması sonuçu olarak düşünüyorum . Birde dediğin gibi çok iş yaptığımda veya yürüdüğünde oluyor aynı şeyler .. Burda okuduğum kadarı ile hemen hemen herkeste var demek ki normal ..ağrılar normal diyelim o zaman benim ayakta mutfakta birşeyle uzun süre uğraşayım yada yol yürüyeyim belim kırılıyor bacağımı çekemiyorum Rabbim hepiimize sağlık versin cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar
CNm ben inanıyorum ki hiçbirşeyi yok bebişinin , burdan bir arkadaş Ümraniye'de Fatih hastanesi var demişti onların makineleri daha teknolojik olabilir bir arayıp konuş istersen ben Türkiye'de iken Maltepe şübesinde oğlumu sünnet yaptırmıştım . Çok iyiler ..belki sana da yardımcı olabilirler ..
Canım öncelikle insallah bişey yoktur sıkıntı yapma bende zeynep kamilden ayrıntılı için randevu alıyım dedim ama aralığın 5 ine veriyo evet geç ben sana bide radistanbul demiştim hatırlıyomusun orayı arayıp sordunmu onların cihazları nasılmışkızlar çok kotuyum bu gun doktora gittim cinsiyeti artik kesinlesir die dusunuyordum cunku 19.hafta 1 gunluguz ama doktor bebegimde bir sikinti olabilceni soyledi zeynep kamil gitmemi arastirilmasini istedi kendi hastanesinde bu islem yapilabilirken bana senin daha detayli bakilman . lazim dedi hala ihtimalli kiz olabilir dedi hormon ilaclari dogum kontrol haplari kullandinmi dedi ben ilac hic kullanmadim kan ilaclarimi bile duzgun icmedim doktor esimle korktuk beykoz tip hastanesi gittik sonra ordaki doktor bakti bebegim kalbi atiyor elleri kollari haraket.ediyor suyumda haftama gore normal gelisimide ama dedi kadin benim ultrasyon eski bi problem olup olmadini soyleyeemem detayli bakilman lazim dedi sorun suki benim acil bakilmam gerekio 2 duzeyde ama zeynep kamilde yer bulamicami soyledi ozel zaten aradimda ulasamiyorum bile umraniyedeki yer kac hafta once bana araliga kadar doluyuz demisti 19 haftada gel randevu al demisti ama bu . ozeldeki doktor bello bi hafta.sonra detayli tam bakilamadi suyun engel oldugu soyledi afiyette almayi dusunuyorum ama orasida dedi iki sey var biri 2duzey tamam ama bide premeturmu ne dedi daha detayli o da onlarda yok ne yapacami sasirdim ne gibi bir problem olacanida demedi nere gidecemide bilmiyorum ama acele etmem lazim haftam gecmeden bakilmas lazim kizlar istabul ii bi yer biliyonuzmu sanirim zeynep kamil olmayacak
Canım öncelikle insallah bişey yoktur sıkıntı yapma bende zeynep kamilden ayrıntılı için randevu alıyım dedim ama aralığın 5 ine veriyo evet geç ben sana bide radistanbul demiştim hatırlıyomusun orayı arayıp sordunmu onların cihazları nasılmış
Canım öncelikle insallah bişey yoktur sıkıntı yapma bende zeynep kamilden ayrıntılı için randevu alıyım dedim ama aralığın 5 ine veriyo evet geç ben sana bide radistanbul demiştim hatırlıyomusun orayı arayıp sordunmu onların cihazları nasılmış
Evet canım 150 tl orası iyi cihazları geleceksede suppermiş peki dr nezamana kadar gir dedi 10 gun geçmi değilmi bende bugunlerde gırıyom dıyodum madem 10 gune iyi cihaz gelcekmiş bekliyim bari ama fiyat aynı olmaz. Heralde cihazdan cihaza farkeder peki sen dr demedinmi neyden kuşkulandı yani canını sıkacak sen afiyete gidiyodun demi bide baska bi hastaneye gorunsen daha iyi oluraradim arkadasim 150 tl dedi demekki diger hastane anlasmali oldugu icin on lira kar ediyor 4 boyutlu ultrasyonlari varmis gelirlsmislerinden 10 gune kadar daha detayli bi makine daha gelecekmis bana bi hafta daha bekle dedi bebek biraz daha buyusun dedi gelmeden 3 gun once randevu al dedi 2 kez bedavada muhane hakki veri herseyi cikar dedi cinsiyeti durumu sagligi suanlik aklimdaki afiyeti sildi diebilirim
Sağol kuzum sana da çok geçmiş olsun kuzunla sana da rabbim sağlık versin kötü düşünme hiç bir şey yoktur ben inanıyoruma
arkadasim yine doktor konus hic ihmal etme benimde kuzenim bire gidio karnima tekme atmisti ama onda sorun cikmamisti evlatlarimiz kiymetli rabbim saglikli sirin bebekler nasip etsin bizlere insallah
canım karanfil koy biraz hafifletir geçmiş olsunKizlarr disim fena halde agriyoraksam yemekte basladi hala geçmedi . sanirim dolgum hava aliyor. Napmaliyim? Birkac gündür sinyallerini veriyordu zaten bu gün patlak verdi offf
Canım inşallah birşey yoktur gönlünü ferah tut. Maltepe üniversitesi hastanesi var. Bir bina kadın doğum üZerine orada yardımcı olurlar belki bence orasıyla bir görüş. Doktorlarıda iyidirkızlar çok kotuyum bu gun doktora gittim cinsiyeti artik kesinlesir die dusunuyordum cunku 19.hafta 1 gunluguz ama doktor bebegimde bir sikinti olabilceni soyledi zeynep kamil gitmemi arastirilmasini istedi kendi hastanesinde bu islem yapilabilirken bana senin daha detayli bakilman . lazim dedi hala ihtimalli kiz olabilir dedi hormon ilaclari dogum kontrol haplari kullandinmi dedi ben ilac hic kullanmadim kan ilaclarimi bile duzgun icmedim doktor esimle korktuk beykoz tip hastanesi gittik sonra ordaki doktor bakti bebegim kalbi atiyor elleri kollari haraket.ediyor suyumda haftama gore normal gelisimide ama dedi kadin benim ultrasyon eski bi problem olup olmadini soyleyeemem detayli bakilman lazim dedi sorun suki benim acil bakilmam gerekio 2 duzeyde ama zeynep kamilde yer bulamicami soyledi ozel zaten aradimda ulasamiyorum bile umraniyedeki yer kac hafta once bana araliga kadar doluyuz demisti 19 haftada gel randevu al demisti ama bu . ozeldeki doktor bello bi hafta.sonra detayli tam bakilamadi suyun engel oldugu soyledi afiyette almayi dusunuyorum ama orasida dedi iki sey var biri 2duzey tamam ama bide premeturmu ne dedi daha detayli o da onlarda yok ne yapacami sasirdim ne gibi bir problem olacanida demedi nere gidecemide bilmiyorum ama acele etmem lazim haftam gecmeden bakilmas lazim kizlar istabul ii bi yer biliyonuzmu sanirim zeynep kamil olmayacak
Evet canım 150 tl orası iyi cihazları geleceksede suppermiş peki dr nezamana kadar gir dedi 10 gun geçmi değilmi bende bugunlerde gırıyom dıyodum madem 10 gune iyi cihaz gelcekmiş bekliyim bari ama fiyat aynı olmaz. Heralde cihazdan cihaza farkeder peki sen dr demedinmi neyden kuşkulandı yani canını sıkacak sen afiyete gidiyodun demi bide baska bi hastaneye gorunsen daha iyi olur
bana 150 dedi ins fiyat degismez fuyatla ilgili birsey demedi arti eksi 10 gun icinde gelecek dedi 19 hafta bir gunlugum dedi bir hafta daha bekle bebek biraz daha buyusun dedi gelmeden 3 gun onnce ara dedi bu gunki doktor sorunu soylemeedj ne olacanj felan sadece bebekde sorun olabilir dedi cok bakti bi yere ben aslonda afiyet hem umraniye hem beykoz devlet baslardada atlasa gitmistim simdi radistanbula karar verdim gibi
Evet canım 150 tl orası iyi cihazları geleceksede suppermiş peki dr nezamana kadar gir dedi 10 gun geçmi değilmi bende bugunlerde gırıyom dıyodum madem 10 gune iyi cihaz gelcekmiş bekliyim bari ama fiyat aynı olmaz. Heralde cihazdan cihaza farkeder peki sen dr demedinmi neyden kuşkulandı yani canını sıkacak sen afiyete gidiyodun demi bide baska bi hastaneye gorunsen daha iyi olur
kızlar çok kotuyum bu gun doktora gittim cinsiyeti artik kesinlesir die dusunuyordum cunku 19.hafta 1 gunluguz ama doktor bebegimde bir sikinti olabilceni soyledi zeynep kamil gitmemi arastirilmasini istedi kendi hastanesinde bu islem yapilabilirken bana senin daha detayli bakilman . lazim dedi hala ihtimalli kiz olabilir dedi hormon ilaclari dogum kontrol haplari kullandinmi dedi ben ilac hic kullanmadim kan ilaclarimi bile duzgun icmedim doktor esimle korktuk beykoz tip hastanesi gittik sonra ordaki doktor bakti bebegim kalbi atiyor elleri kollari haraket.ediyor suyumda haftama gore normal gelisimide ama dedi kadin benim ultrasyon eski bi problem olup olmadini soyleyeemem detayli bakilman lazim dedi sorun suki benim acil bakilmam gerekio 2 duzeyde ama zeynep kamilde yer bulamicami soyledi ozel zaten aradimda ulasamiyorum bile umraniyedeki yer kac hafta once bana araliga kadar doluyuz demisti 19 haftada gel randevu al demisti ama bu . ozeldeki doktor bello bi hafta.sonra detayli tam bakilamadi suyun engel oldugu soyledi afiyette almayi dusunuyorum ama orasida dedi iki sey var biri 2duzey tamam ama bide premeturmu ne dedi daha detayli o da onlarda yok ne yapacami sasirdim ne gibi bir problem olacanida demedi nere gidecemide bilmiyorum ama acele etmem lazim haftam gecmeden bakilmas lazim kizlar istabul ii bi yer biliyonuzmu sanirim zeynep kamil olmayacak
Canim oncelikle icini ferah tut ben de birsey olacagini sanmiyorum. Mesajini gec gordum sen karar vermissin ama ben fatih universitesine gidiyorum ve hem doktorlardan hem cihazlardan memnunum. Yine de aklinda olsun diye yazayim dedim. Insallah tez zamanda iyi haberler alirsin, bize de haber verirsin.
Canim sen kendini yipratma iyi dusunmeye calis bebegin üzülmesin.. Birkaç yere daha Daniş başka doktorlara baktir birinin dedigine hemen kaptirma kendini ...bana 150 dedi ins fiyat degismez fuyatla ilgili birsey demedi arti eksi 10 gun icinde gelecek dedi 19 hafta bir gunlugum dedi bir hafta daha bekle bebek biraz daha buyusun dedi gelmeden 3 gun onnce ara dedi bu gunki doktor sorunu soylemeedj ne olacanj felan sadece bebekde sorun olabilir dedi cok bakti bi yere ben aslonda afiyet hem umraniye hem beykoz devlet baslardada atlasa gitmistim simdi radistanbula karar verdim gibi
Canim, hemen panik yapma. Gonlunu ferah tut. Umarim bir sorun yoktur. Pozitif olmaya calis cunku bebeklerimiz artik herseyi hissediyor. Insallah hayirli haberlerle gelirsin bir an once. Herkesin dualari sizinle!
Sağol canim karanfilim var koyayim bari uyuşsun birazcanım karanfil koy biraz hafifletir geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?