2015 Nisan Anneleri

CNm benimde ağrılarım oluyor çoğu kez kilomun artması ve bedenin zorlanması sonuçu olarak düşünüyorum . Birde dediğin gibi çok iş yaptığımda veya yürüdüğünde oluyor aynı şeyler .. Burda okuduğum kadarı ile hemen hemen herkeste var demek ki normal ..

arkadasim moral verdin icin cok tesekkur ederim ya aricam heryer dedin gibi orada bakim moralom sifir ne oldunu demedi Allaha sukur hareket ediyo kalbi atio ama ne gibi bi sorun gordu anlamadim korkuttu baya bizi bazen bu doktorlar gitmekde berbat birsey ben cinsiyeti kesin ogreniriz.artik ufak tefek baslayalim die cok istiyordum hala kiz benzio diolar kesin degiller bu cocuk 3 kez erkek oldu simdide 3 kez kiz aklim.karisti cok

Canım öncelikle insallah bişey yoktur sıkıntı yapma bende zeynep kamilden ayrıntılı için randevu alıyım dedim ama aralığın 5 ine veriyo evet geç ben sana bide radistanbul demiştim hatırlıyomusun orayı arayıp sordunmu onların cihazları nasılmış

evet cebide orayi dedi hemen arim orasi 160 tlmis ama tabi onemli olan cihazi arim yazarim arkadasim

aradim arkadasim 150 tl dedi demekki diger hastane anlasmali oldugu icin on lira kar ediyor 4 boyutlu ultrasyonlari varmis gelirlsmislerinden 10 gune kadar daha detayli bi makine daha gelecekmis bana bi hafta daha bekle dedi bebek biraz daha buyusun dedi gelmeden 3 gun once randevu al dedi 2 kez bedavada muhane hakki veri herseyi cikar dedi cinsiyeti durumu sagligi suanlik aklimdaki afiyeti sildi diebilirim

Evet canım 150 tl orası iyi cihazları geleceksede suppermiş peki dr nezamana kadar gir dedi 10 gun geçmi değilmi bende bugunlerde gırıyom dıyodum madem 10 gune iyi cihaz gelcekmiş bekliyim bari ama fiyat aynı olmaz. Heralde cihazdan cihaza farkeder peki sen dr demedinmi neyden kuşkulandı yani canını sıkacak sen afiyete gidiyodun demi bide baska bi hastaneye gorunsen daha iyi olur

a

arkadasim yine doktor konus hic ihmal etme benimde kuzenim bire gidio karnima tekme atmisti ama onda sorun cikmamisti evlatlarimiz kiymetli rabbim saglikli sirin bebekler nasip etsin bizlere insallah
Sağol kuzum sana da çok geçmiş olsun kuzunla sana da rabbim sağlık versin kötü düşünme hiç bir şey yoktur ben inanıyorum

Kizlarr disim fena halde agriyor aksam yemekte basladi hala geçmedi . sanirim dolgum hava aliyor. Napmaliyim? Birkac gündür sinyallerini veriyordu zaten bu gün patlak verdi offf

Kizlarr disim fena halde agriyor aksam yemekte basladi hala geçmedi . sanirim dolgum hava aliyor. Napmaliyim? Birkac gündür sinyallerini veriyordu zaten bu gün patlak verdi offf
canım karanfil koy biraz hafifletir geçmiş olsun

Canım inşallah birşey yoktur gönlünü ferah tut. Maltepe üniversitesi hastanesi var. Bir bina kadın doğum üZerine orada yardımcı olurlar belki bence orasıyla bir görüş. Doktorlarıda iyidir

bana 150 dedi ins fiyat degismez fuyatla ilgili birsey demedi arti eksi 10 gun icinde gelecek dedi 19 hafta bir gunlugum dedi bir hafta daha bekle bebek biraz daha buyusun dedi gelmeden 3 gun onnce ara dedi bu gunki doktor sorunu soylemeedj ne olacanj felan sadece bebekde sorun olabilir dedi cok bakti bi yere ben aslonda afiyet hem umraniye hem beykoz devlet baslardada atlasa gitmistim simdi radistanbula karar verdim gibi

Canim oncelikle icini ferah tut ben de birsey olacagini sanmiyorum. Mesajini gec gordum sen karar vermissin ama ben fatih universitesine gidiyorum ve hem doktorlardan hem cihazlardan memnunum. Yine de aklinda olsun diye yazayim dedim. Insallah tez zamanda iyi haberler alirsin, bize de haber verirsin.

arkadasim fiyatla ilgili orayi tekrar bi arariz yine afiyete gore uygun ve avantajli afiyet 175tl cdli fotorafli dedi redistanbul 150 tl 4 boyutlj sanirim oda cdli ayni zamanda 2 muhane bedava hak verio cinsjyeti organlari hep bakilio dedi

Canim, hemen panik yapma. Gonlunu ferah tut. Umarim bir sorun yoktur. Pozitif olmaya calis cunku bebeklerimiz artik herseyi hissediyor. Insallah hayirli haberlerle gelirsin bir an once. Herkesin dualari sizinle!

saol arkadasim her oneriye acigim bebek b iu sonucta en iyisini yapmak lazim simdi nasil dayanacam bidaki doktor zamank bilmiyorum

Canim sen kendini yipratma iyi dusunmeye calis bebegin üzülmesin.. Birkaç yere daha Daniş başka doktorlara baktir birinin dedigine hemen kaptirma kendini ...

Canim, hemen panik yapma. Gonlunu ferah tut. Umarim bir sorun yoktur. Pozitif olmaya calis cunku bebeklerimiz artik herseyi hissediyor. Insallah hayirli haberlerle gelirsin bir an once. Herkesin dualari sizinle!

cok saol arkadasim ama sanirim ben doktordan ciktmdan beri bunu kafama feci taktim

Kızlar ya benim günde bir iki kere karnımın bi tarafı diğer tarafına göre daha şiş oluyor. Bi de sertleşiyor. İki üç dk sonra geçiyor. Neki bu ben anlamadım. Kasılma falan mı yoksa bebeğim mi?gerçi daha hareketlerini hissetmiyorum ama yer değiştirince hisseder miyim ki?size de oluyor mu? Bu arada 18. Haftadayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…