- 30 Aralık 2013
- 7.753
- 4.342
- 448
bende cok istiyorum ama arapca bilmiyorumKizlar isteye arkadaslarlaa paylasip bir hatim yapsak olur muki. Herkes 1 cuz alsa bitiririz kalabaligiz bayagi
aradim arkadasim 150 tl dedi demekki diger hastane anlasmali oldugu icin on lira kar ediyor 4 boyutlu ultrasyonlari varmis gelirlsmislerinden 10 gune kadar daha detayli bi makine daha gelecekmis bana bi hafta daha bekle dedi bebek biraz daha buyusun dedi gelmeden 3 gun once randevu al dedi 2 kez bedavada muhane hakki veri herseyi cikar dedi cinsiyeti durumu sagligi suanlik aklimdaki afiyeti sildi diebilirim
bende o yuzden daha ii yerlere gitmekbistiyirum arkadassimCanim sen kendini yipratma iyi dusunmeye calis bebegin üzülmesin.. Birkaç yere daha Daniş başka doktorlara baktir birinin dedigine hemen kaptirma kendini ...
oncelıkle gecmıs olsun dılerım sıkıntı yoktur, kartal lutfükırdar eg. ars hast de bıldıgım kadarıyla bakıyorlar hatta rısklı durumlarda ertesı gun ayrıntılıya alıyorlar. ben buna sahıt oldum gecen hafta
Allah razi olsun dualarinizi kabul etsin.bende butunnnn bebekler ve anneleri için yapiyorum.hareketlerini hissettinmi canim?Kuzummm Allah'ın izniyle bir şey çıkmayacak inşallah bebeğinde. Doktorlar bazen felaket tellalı gibi hiç yoktan bir şey buluyorlar. İstanbul dışında yaşadığım için hastane önerim yok malesef. Ama iyi araştır ve habersiz bırakma bizi de. Hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah
aslinda buda . ii fikirmis denemek lazim arkadasim cok saolCanim zeynep kamilin aciline git sancim var de hemen bakarlar.bekleme bence. Sonra doktor bakarken bebekte sorun varsa söyler ama birşey yoktur insaAllah
Arapça bilmiyorsanda türkçe aciklamali kuranlar var oku bence çok sevap.bebegin icin hem dahi iyi surelerin ne için gönderildiğini de bilirsin.bende cok istiyorum ama arapca bilmiyorum
Amin kuzum dikkat et kendine :)Sagol canım rapor almadım eger hafta sonu iyi olmazsam pazartesi alırım.onlardan yapıyorum tatlım ama onlarla gececk gibi degil benimki iltehaplanmıs ancak antibiyotik gecirir yinede içiyorum onlardanda kuzum Allah razı olsun Rabbim hrpimizi korusun
cok sagol gülüm insallah.zaten ilk bogaz agrısı olarak baslıyo sonra iltehaplanıyo dikkat etmek gerek,rapora cok ihtiyacım var gülüm ama biraz zor gibi arkadaslar egitime gidecek kimse kalmayacakama cok kötü olursamda napayım alacagım mecbur.sizde dikkat edin gülüm bide kıs döneminede denk geldik napacaz bilmyom Allah korusun hepimizi bebeklerimizide
canım sende cok dikkat et cok gecmiş olsun Rabbim şifa versin tüm hasta annişlereyapıyodum kuzum ama iltehaplanmıs doktor bu griple kalmaz dedi yani antibiyotik verdi mecburen.eger iltehap olursa mutlaka doktora git gülüm sende.insallah gecer hiç bişeye gerek kalmaz canım
canım cok gecmiş olsun içini ferah tut bende 15. haftamda girmiştim ayrıntılıya Allaha sükür bişey cıkmadı.insallah seninkindede bişey cıkmayacak.içini ferah tut
Kuzummm Allah'ın izniyle bir şey çıkmayacak inşallah bebeğinde. Doktorlar bazen felaket tellalı gibi hiç yoktan bir şey buluyorlar. İstanbul dışında yaşadığım için hastane önerim yok malesef. Ama iyi araştır ve habersiz bırakma bizi de. Hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah
Gerçekten çok güzel alis in anlamı ne CNmMesela kız olsaydı ALİS MİRA koycaktım çok hoşuma gidiyor bu isim kız annelerine duyrulur bana nasip olmadı ama çağırması bile cok tatlı sanki birleşik bir isimmiş gibi de aynı zamanda.
evet canım baktılar riskli gebelikler polikliniğine gitmiştim doktor istedibakıldı canımo kadar erken sana ayrinti baktilarmi bn bi kac hafta once devleti aradimda 19 haftada randevu al demisti
tamam canım bende öyle yapayım ben latincesini okuyayım diyodum acıklamasını okuyayım ozamanArapça bilmiyorsanda türkçe aciklamali kuranlar var oku bence çok sevap.bebegin icin hem dahi iyi surelerin ne için gönderildiğini de bilirsin.
Bende anlamadimki digerlerinde sanki daha erken cikmistiCNM BNM GEÇEN SENEKİ HAMİLELİĞİMDE ÇOK BELİRGİN ÇİZGİM VARDI AMA BUNDA DAHA ÇIKMADI CİNSİYETLE ALAKALI OLABİLİR Mİ ACABA?
Kizlar isteye arkadaslarlaa paylasip bir hatim yapsak olur muki. Herkes 1 cuz alsa bitiririz kalabaligiz bayagi
Allah razi olsun dualarinizi kabul etsin.bende butunnnn bebekler ve anneleri için yapiyorum.hareketlerini hissettinmi canim?
arkadasim cok saol bende oyle dusunmek istiyorum sonucda Allaha sukur kalbi atiyo haraket ediyo suyu normal ama benim adet sancisi gibi sancim var 5 alti gundur sirtimdan onume gecti sanki kan geldi gelecek daha beyaz akintim ama oda korku tuyor beni
cnmm geçmiş olsunnn evham yapma lütfen bu doktorların abartmakta üstlerine yok, emin ol bişey çıkmayacak :)arkadasim cok saol bende oyle dusunmek istiyorum sonucda Allaha sukur kalbi atiyo haraket ediyo suyu normal ama benim adet sancisi gibi sancim var 5 alti gundur sirtimdan onume gecti sanki kan geldi gelecek daha beyaz akintim ama oda korku tuyor beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?