2015 Nisan Anneleri

Kuzummm Allah'ın izniyle bir şey çıkmayacak inşallah bebeğinde. Doktorlar bazen felaket tellalı gibi hiç yoktan bir şey buluyorlar. İstanbul dışında yaşadığım için hastane önerim yok malesef. Ama iyi araştır ve habersiz bırakma bizi de. Hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah

kartal bana uzak ve hic gitmedim bi yer esikde pek ilgilenmiyor o yuzden biraz yakin ve gidebilcem bi yer olsa daha ii olur

Allah razi olsun dualarinizi kabul etsin.bende butunnnn bebekler ve anneleri için yapiyorum.hareketlerini hissettinmi canim?

Amin kuzum dikkat et kendine :)

arkadasim cok saol bende oyle dusunmek istiyorum sonucda Allaha sukur kalbi atiyo haraket ediyo suyu normal ama benim adet sancisi gibi sancim var 5 alti gundur sirtimdan onume gecti sanki kan geldi gelecek daha beyaz akintim ama oda korku tuyor beni

ıyı geceler kızlar bebeği erkek denılıpte sonradan kız denılen oldumu acaba?

Allah razi olsun dualarinizi kabul etsin.bende butunnnn bebekler ve anneleri için yapiyorum.hareketlerini hissettinmi canim?

Amin kuzum cümlemizin...

Hissediyorum ben hareketlerini üç haftadır. Ama son bir haftadır inanılmaz belirginleşti güm diye vuruyor:) Sen hissedebildin mi kuzunu:)

arkadasim cok saol bende oyle dusunmek istiyorum sonucda Allaha sukur kalbi atiyo haraket ediyo suyu normal ama benim adet sancisi gibi sancim var 5 alti gundur sirtimdan onume gecti sanki kan geldi gelecek daha beyaz akintim ama oda korku tuyor beni

Korkma bitanem. Eğer bu günler adet günlerinse vücut o rutine alıştığı için sancı olabiliyor. Ya da rahim kasları gerildiği için oluyor. Bende de var bu ara. Sen içini ferah tut Allah'ın izniyle her şey güzel olacak. İnşallah içine sinen bir hastanede muayene olup güzel haberler getir bize:)

cnmm geçmiş olsunnn evham yapma lütfen bu doktorların abartmakta üstlerine yok, emin ol bişey çıkmayacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…