2015 Nisan Anneleri

Dün beni sağlık ocağından çağırmışlardı gittim meğer aşı olacakmışım oldum oh dedim ne güzel hiç acımıyo bugün kopacak sanki kolum havaya kaldıramıyorum çok acıyo 1 ay sonra 2. Dozu olacakmışım.
Bu arada ben hiç acıkmıyorum ya kahvaltı ediyorum akşama kadar okulda bişey yemiyorum akşam da eşimle atıştırıyorum iştahın daha açık olması gerekmiyomu yahu öğlen yersem de akşam yemiyorum

Geçmiş olsun asi için erken degilmi ?daha beni cagirmadilar.gerçi buradaki doktorlara ve ebelere kalsak öldürürler bizi.sistimi kolun

CNM ACIKMIYORUM DİYE YEMEMEZLİK ETME BENCE MİNİĞE VİTAMİN OLACAK ŞEYLERDEN YEMEYE ÇALIŞ BENİM MİDEM BULANDIĞI HALDE ZORLA YEMEYE ÇALIŞIYORUM

Geçmiş olsun asi için erken degilmi ?daha beni cagirmadilar.gerçi buradaki doktorlara ve ebelere kalsak öldürürler bizi.sistimi kolun
canım cagırırlar mutlaka genelde 20. haftada yapıyolar zaten ondan cagırmamıstırlar.bide kayıt oldunmu gidip kayıt olmadıysan cagıramazlar...bende haftaya yaptırtacagım.

Merhaba bende nasıp olursa Nisan başında 2. Bebegımı kucağıma alıcam, 19. Hafta içindeyim 2,5 kilo aldım sizler kaç kilo aldınız kızlar
Merhaba hayirli olsun bebisin:) seninle gunumuz ayni ve de 2.5 kg aldim. Fazla aldigimi dusunuyorum ben. Son 10 gun icinde oldu,istahim acildi, tuvalete gitmem yavasladi. Vitamin kullanmaya basladim v.s sanirim hepsinin etkisi oldu

Hayır canım hiç şişmedi ama çok ağrrıyor üstüne yatılmıyo serbest bile bıraksan sızlıyo onlar çağırdığı için gittim erken mi bilmiyorum ama canım

CNM ACIKMIYORUM DİYE YEMEMEZLİK ETME BENCE MİNİĞE VİTAMİN OLACAK ŞEYLERDEN YEMEYE ÇALIŞ BENİM MİDEM BULANDIĞI HALDE ZORLA YEMEYE ÇALIŞIYORUM
Mide bulantım kalmadı ama tokluk hissi var her gün düzgün bir kahvaltı 2 bardak süt ceviz badem istisnasız yiyorum vitamin ve demir ilacı da alıyorum ama 2 öğün yiyorum ya ikindi vakti ya akşam çözemedim henüz bu sorunu inşallah kötü etkilenmez diye boyna duadayım

Hayır canım hiç şişmedi ama çok ağrrıyor üstüne yatılmıyo serbest bile bıraksan sızlıyo onlar çağırdığı için gittim erken mi bilmiyorum ama canım
Canim bende kayit oldum sağlık ocagina aramizda 6 gün var bildiğim kadariyla 20 haftada yapiliyor aşilar o yüzden sordum.bakalim bu hafta gidicem ne diyecekler.

Demir ilaci tokluk hissi veriyor doktorun haftada 3 gün kullan dedi bana canim daha sonra kiloda yapiyormus.

Kızlar bişey sorcam çok tedirgin oldum nedense gerci bu aralar pimpiriklik tavan yaptı...Rahim agzında böyle tam girişte titreşim hisseden oluyor mu ya tuvaletteyken falan internette dogum kanalına girer bebek vs yazıyor çok korktum kızlar fikri olan var mı?

Canim o bebegin hareketleri bende çok korktum ilk basta doktorumu aradim bebek hareket ettikçe olur dedi.korkulacak bisey yok.bebegin bide erkekse hep rahimde hissediyorsun hareketlerini

Arkadaslar surekli takip edemiyorum su an 18.haftada yim doktorum renkli ultrason mu ne istedi tam adini bilmiyorum siz yaptirdiniz mi yaptiracak misiniz pahali dediler doktora sormadim

Normal canim gderek büyüyecek ve rengide kıyulaşacak ucunun, benim gögsüm evrim gecirdi ucu pembeydi nerdeyse siyaha yakın kahve oldu etrafı genişledi benim gögsümün ucuna bişey degse hemen sertleşiyor benimerken oldu bunlar galiba 9 haftalıkken senin belirtiler vardı şuan başı büyüdü ve karardı

Böle seyirir gibi oluor iyice içerde dimi karında deil rahimde bendede oluo 3 gündür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…