2015 Nisan Anneleri

ddm_grkokuyorst: 37802703 .!.:
AYYYY KIZZZ BNMDE BAŞIMA GELMİŞTİ HATTA BURDA YAZMIŞTIMMM 3 AYLIK FALANDIM BENDE ÇOK KORKMUŞTUM HATTA BNMKİ KINA KOKULUYDU :) 3/4 GÜN SONRA KAYBOLDU HAYIR OLSUN CNMM ERİYORUZZ GALİBAAAA :):)
Benimde hafif kokuyo cnm hayir olsun insallah gorunce cok sasirdim bi yandanda sevindim hani melekler kina yakmis derler ya :)
bak boyle diger elimdede var

Eklentiler

• IMG-20141115-WA0000.webp
    154,6 KB · Görüntüleme: 108
Kızlar saçını kestıren varmı aranızda saçlarım cok dokuluyoo batıl bi inanç ama genede nebilim bu annelik duygusu cok tuhaf kestırmek istıyom kararsız kaldım
ben de dokulmesınden sıkayetcıydım, canım sıkılıyordu mısır puskulu gıbı olmustu gecen hafta kestırdım kısacık ohhh mısss. nıye kestırdın hamılesınnn;!!! dıyenlere aldırmadım valla. şaman dinlerinde varmıs bu ınanç. rabbımın verdıgı canın omrunu yıne O belırler. uzun omurlerı olsun ınsallah. aldırma kımseye. gıt kestır

Kızlar 19.haftada bebek karnımuzın neresinde duruyor kasıklara yakınmı göbege yakınmı
hemen gobek delıgının altında sag yada solunda oluyor canım. kucuk bır bılgı vereyım. bu haftaalrdan sonra mezurayla gobek delıgınız hızasında belınızı olcersenız cıkan cm olcusu kac haftslık oldugunuzla eşgudum olacaktır.

Kızlar Günaydın herkese iyi haftasonları çalışan annisler bol bol dinlenin :)

Daha once burda konusu gecmisti az önce kalktim ellerime bi baktim kına gibi lekeler bu neye işaretdi neden oluyodu bilen varmi

Narenciye yiyince olurmuş genelde tatlım. Ama gebelik lekesi de olabilir:) ciltte renk değişiklikleri oluyor bazen. Geçici bir durum:) Kızçen nasıl iyi mi:)

Benimde hafif kokuyo cnm hayir olsun insallah gorunce cok sasirdim bi yandanda sevindim hani melekler kina yakmis derler ya :)
bak boyle diger elimdede var
AYYY EWET ÖYLE YAZIYO BENDE ÇOK ARAŞTIRDIM MELEKLER YAKARMIŞ :) AMA MAŞALLAH SENİNKİ DAHA ÇOK BNM SADECE SOL ELİMDE İŞARET PARMAĞIMDAYDI :) HAYIR OLSUNN TATLIM YAAA

Kızlar sizinde gögsünüz büyüdümü benim bir kaç beden birden büyüdü şimdiden üstelik silikonlu degil toparlayıcılı olan desteksizlerden takıyorum normalde 85ti şuan 95 olmuyor bunuda yeni almıştım daha 4 ay daha var önümüzde daha kaç beden olurum korkuyorum hiç ailede büyük gögüslüde yok

Sagol canım verdiğin bilgi için ilk defa duydum böyle bir şeyi

ben de bu dertten muzdaripim ya benm zaten büyüktü şimdi aldılar başını gidiyorlar sütyen bulamıyorum kendime göre çünkü sırtım dar göğüsler büyük olunca çook sırttan bol oluyor şuan evdekiler de aşırı sıkıyor çok rahatsız edici

YOK CNMM BNM İLKİMDE DE ÇOK BÜYÜMEDİ ŞİMDİDE ÇOK AŞIRI BÜYÜMEDİ HAFİF DOLGUNLAŞTI :) ZATEN ÇOK KÜÇÜKLERDİ 80 :) HALA AYNI SÜTYENLERİMİ KULLANIYORUM YANİ :)

Aynen canım yaa silikonlu falan zaten takamaz oldum her yerden çıkıyor toparlayıcılı olanında 100 bedenini alacagım artık kendime inanamıyorum

[QUgüzel.m_grhn, post: 37803314, member: 466237"]YOK CNMM BNM İLKİMDE DE ÇOK BÜYÜMEDİ ŞİMDİDE ÇOK AŞIRI BÜYÜMEDİ HAFİF DOLGUNLAŞTI :) ZATEN ÇOK KÜÇÜKLERDİ 80 :) HALA AYNI SÜTYENLERİMİ KULLANIYORUM YANİ :)[/QUOTE]
Ne güzel.birde daha önümüzde 4 ay var iyice süt dolunca dahada büyüyecek

karacanur Aynen ben de kestirdim çok dökülüyordu . Git kestir rahat et kuzum. :)

selale0101 benim göğüsler büyümedi ya da ben farkedemiyorum ama bugün acayip etrafı ve ucu kızarmış kahverengiden cok pembe pembe olmuş atletin değdiği yer acıyor yanlışlıkla göğsüme elim kolum çarpsa acıyor ve yanıyor neden acaba?

Narenciyherseyi kötüye olurmuş genelde tatlım. Ama gebelik lekesi de olabilir:) ciltte renk değişiklikleri oluyor bazen. Geçici bir durum:) Kızçen nasıl iyi mi:)
Olabilir cnm gecer heralde bi kac gune..kizim iyidir insallah teyzesii haftaya dedemizle annanemizin yanina gidiyorz nasipse ilk defa tanisacak onlarla ben gibi sevinclidir oda heralde:) :)

AYYY EWET ÖYLE YAZIYO BENDE ÇOK ARAŞTIRDIM MELEKLER YAKARMIŞ :) AMA MAŞALLAH SENİNKİ DAHA ÇOK BNM SADECE SOL ELİMDE İŞARET PARMAĞIMDAYDI :) HAYIR OLSUNN TATLIM YAAA
biz iyi dusunelim iyi olsun cnm yaa gonlumuzu ferah tutalim herseyi kotuye yormamak lazimm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…