2015 Nisan Anneleri

yok ben hep afiyet gidiyordum bu sefee beykoz devlet hastanesi gittim oradaki doktor bebekde sorun oldunu soyledi ve ve zeynep kamile 2 duzey usg dedi bizde hemen bu sefer beykoz tip ozel hastane gittik orada ultrasyonda bebek haraket ediyor kalbi atiyor suyumda normal oldunu soyledi doktor ama makinesi eski oldundan sorun varmi yokmu onu diyemem dedi ve bide zeynep kamilde yer bulamicami ve bebegin haftadi gecmeden bakilmasini soyledi afiyete gitme dusundum aradim sorunu soyledim oda iki tur sey soyledi onlarda bebek organlari bakilio dedi ama bide prameturmu ne birsey varmis odaha ayrintili detayli o bizde yok dedi doktor tam hangisi istedini soyledi burada rad istanbul tavsiye uzere aradim makinelerinin diger hastanelere gore daha gelismis oldunu ve 10 gun icinde yeni bi tane daha daha detayli ultrasyon geleceni soyledi ona sorunu dedim bana bi hafta beklememi bebegin bi hafta daha buyumesini gelmeden 3 gun once aramami soyledi suan durumum bu

umudumuza umut katanlara slm olsun.. arkadaşlar aranızda eşinde 13 14 kromozom yapışıklığı olup normal yoldan sağlıklı bir şekilde bebeğine kavuşanlar var mı her şeyde vardır bi hayır yaşam sürdüğü sürece umut var.....

Oyy kuzusu teyzesi yer onu gitsin anneannesine dedesine:)

Bende istiyorum almak isteyenler yazsada gercekten toplu bi hatim yapalim bebeklerimize.

Bence ciddi bir organizasyon yapalım. Ben alırım. Varsa baska almak isteyen liste yapalım bence

Oyy kuzum ya insanı deli eder bunlar. Oglunu bebek gibi dizinin dibinde tutmak istiyor herhalde. Ama öyle olmaz o işler, sen neredeysen kocan orada olmak zorunda. Madem aldılar bizi, yanımızda olmalılar. Sen sıkmamaya çalış canını. Yavrunu düşün. Bir de kırarım diye korkma. Hak edene güzelce ver cevabını ki onlar seni üzmekten vazgeçsinler.

kızlar gunaydin ben bu sabah feci karin alt agrisi ile uyandim sanki birseyler yirtildi icimde uykumda pastalar secerken ccok keskin bi agriydi esimde benim acidan bagirmamla uyandi Allaha sukur suan bebegin haraketlerini hissediyorum ama esimle yarin zeynep kamil acilide olsa gitmeye karat verdik kac gundur adet agrisi gibi agriyla elim karnim altina gidiyordu umarim hersey guzel cikar suan 19 hafta 3 gunlugum siz nasilsiniz hanimlar

evet bende artik.susmucam karsilini vericem zaten benim icin zor suanlik zamanlar boylede olmasi beni sinir ediyor esim bu gun eve erken gidecemizi soyluyor ben hic gitmek istemiyorum

Günaydın canım. Hayırdır İnşallah, merak etme korkulacak bişey yoktur sen gene de tedbirini al git canım dua et bol bol. Bizde 20+0 olduk yarın 21.haftamızın ilk günü olacak hayırlısıyla

Tatlim hazır pazar günü git bence acile. Bekleme boşa ne gerek var... çünkü bazen haftaiçi gidince poliklinik tarafına gidin diyorlar. Pazar olunca birsey diyemezler..
Ve umuyorum ki birsey yoktur hersey yolundadır... bizi de habersiz bırakma e mi..

Gunaydinlaaar minislere :) bizde kajvalti yapcaz artik aciktik... Herkese bol dinlemeli bir pazar olsun dun hamis kazagi aldim üstünde bebisli olandan ayy çok heycanliyim yarin okla giycem hemen. Minyon bir kiz olmama rağmen L beden iyi oldu ileride karnin çok şişecek bunu al şimdiden çok sıkı olmasin dedi kadın. Bende öyle aldim :) cicişli bi de hamiş tayti aldim tamamdir

Günaydın canım. Hayırdır İnşallah, merak etme korkulacak bişey yoktur sen gene de tedbirini al git canım dua et bol bol. Bizde 20+0 olduk yarın 21.haftamızın ilk günü olacak hayırlısıyla

ins arkadasim hersey yolunda gider demin sofra kurarken kulaklarimda cinlama uzerimde bi agirlik bas donmem oldu esim o halimi bu gorunce daha cocuk yapmicaz dedi sanirim kan tahlillerim baya dusuktu o yapti gibi geliyor bana

Benim 14 hafta hafif kanamam olmuştu kesenin altında o zaman gittiğimde plesentanında aşağıda oldugunu söyledi dr 10 gün rapor verdi kıpırdamadan yat 10 gün sonra kontrole gel dedi kontrole gittiğimde dr biraz yukarı çıktıgını ama hala çok iyi olmadıgını söyledi şimdi 2 hafatada bir kontrole gidiyorum ama hala yukarılarda degil neden oldugunu bilmiyorum belki kese ve bebek olusurken plesentada aşagıda oluştu dr bir şey söylemedi dikkat et dedi

Anladım canım insallah atlatırız gecer bu durum Allahın izniyle sagsalim bebişleri kucagımıza alırız inşallah

Anladım canım insallah atlatırız gecer bu durum Allahın izniyle sagsalim bebişleri kucagımıza alırız inşallah
Bizim diğer hamileler göre daha az hareket etmemiz lazım çünkü b ebek büyüdükce plesentanın üstüne otururumuş buda plesentaya fazladan yük onun inin uzun yürüyüş agır kaldırmak özellikle cinsel ilişki yasak bana en son kontrolde 2 ay ilişki olmasın dedi eşimde yanımdaydı rahime hiçbir şekildee baskı olmaması gerekiyor inşallah 6 ayda yukarı çıkar plesenta bizde rahatlarız.

yani oylemi yapsam yarini beklemesekmi ben polikinlik cihazlari daha iidir belki die beklemek.istedim

Anladım canım banada dedi cinsel ilişki fazla aktıvite yasak diye zaten cok dikkat ederim artık zaten biyerde okudumda bu haftalarda doktorunuz size plasenta asagıda diyebilir diyo sabırlı olun yukarı cıkacaktır dedi biraz ümit ettim ama nette bazıları doguma kadar donmuyo normal. Dogum olayı dahi olmuyo sezaryanla alıyolar hadi ona razıyım dediğin gibi ya cok baskı erken doguma yol acarsa

ins arkadasim hersey yolunda gider demin sofra kurarken kulaklarimda cinlama uzerimde bi agirlik bas donmem oldu esim o halimi bu gorunce daha cocuk yapmicaz dedi sanirim kan tahlillerim baya dusuktu o yapti gibi geliyor bana
Kıyamam ya aslında halimize şükür etmek lazım kuzum bizlerden daha zor hamilelik geçirenler var. Sen bi doktora git hele en doğrusunu o söyler önlemini alır.

Allah korusun canım inşallah öyle olmaz biz yinede çık dikkat edelim. Çalışıyormusun bilmiyorum ama canım benim raporludum 1 hafta sonra başlayacagım minubusle gidip geliyorum işe ondan korkuyorum bira tek vasıta ama minübüs duragınada yürüyorum inince eve kadar bir mesafe yürüyorum 8 aya kadar böyle nasıl giderim bilmiyorum bir sıkıntı olmazsa martın ortasına kadar çalışacagım son bir ay kala ayrılacagım inşallah bir sıkıntı çıkmaz öğretmende olmadıgım için eger 2 ay önceden ayrılırsam bebek 2 aylıkken tekrar başlamam çok kötü olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…