2015 Nisan Anneleri

Kızlar Günaydın herkese iyi haftasonları çalışan annisler bol bol dinlenin :)

Daha once burda konusu gecmisti az önce kalktim ellerime bi baktim kına gibi lekeler bu neye işaretdi neden oluyodu bilen varmi

Kızlar saçını kestıren varmı aranızda saçlarım cok dokuluyoo batıl bi inanç ama genede nebilim bu annelik duygusu cok tuhaf kestırmek istıyom kararsız kaldım

BOĞAZIMI SARDIM CNM İKİ GÜNDÜR AKŞAMLARI BAL LİMON ZENCEFİLLİ SU İÇİYORUM ARTI BALLI SÜT İÇİYORUM BENDE PAROL İÇİYORUM AMA 3 GÜN OLDU GEÇMEDİ
canım gecmiş olsun eger bogazında beyazımsı tabaka varsa yani iltehaplanmıssa antibiyatik veryo doktorlar ama sadece kızarıklık varsa antibiyotik vermezlerdogal yollarla gecirmeye bak eger öyleyse gecer mutlaka.sen bogazına bak.benimki ilk kırmızı idi sonra beyazlasmaya basladı.doktora gittim bu sadece griple kalmayacak belli dedi yani beyazlasmaya baslamıs dedi.antibiyotiğin hiç bi zararı yok dedi.agumentin verdi.bi ebe abla kendi doktorunu aradı sagolsun sordu zararı varmı diye gönül rahatlıgıyla kullanabilir dedi.bal süt zencefil hepsini yaptım gecmedi gecmeyince vebogazım iltehaplanınca mecburen doktora gittim.sende takip et.beyazlasırsa git canım.

afp testi yaptıran var mı? Pazartesi yaptıracağım aç tok farketmes heralde
Ben yaptirmistim ac tok farketmiyor kan aliyorlar canim

Radistanbula gidebilirsin benim iki arkadasim oraya gitmisti ben de dusunuyorum orayi. Afiyette mi dediler bunlari canim. Madem oyle insan bi aciklama yapar sorunun ne olduguna dair ne kadar rahat bu drlar anlamiyorum. Hersey normalmis canini sikma moralini bozma sen hic

Kızlar saçını kestıren varmı aranızda saçlarım cok dokuluyoo batıl bi inanç ama genede nebilim bu annelik duygusu cok tuhaf kestırmek istıyom kararsız kaldım
canm ben ilk gebeliğimde kestirmiştim çok dökülüyodu diye bundada kesmek istiyorum ama kısa zaten kesmeyecem ben isiyosan kesebilirsin inanma batıl inançlara

Geçmiş olsun CNm eğer Boğaz'larda enfeksiyon varsa kana karışır ve bebeklerde bundan nasibini alır bu yüzden doktora gidip ne olduğunu bilmek en güzeli .. Umarım çabuk atlatırsın..

Kızlar 19.haftada bebek karnımuzın neresinde duruyor kasıklara yakınmı göbege yakınmı

Ben hamile oldugumu ogrendikten sonra zor oluyor diye kestirmistim bence batil inanc canm cok sukur hicbisey de olmadi

BAKIYORUM AMA BEYAZLIK YOK CNM KIZARIKLIK VAR DÜNE GÖRE BUGÜN DAHA İİYİM AMA ŞÜKÜR OLSUN

Kızlar Günaydın herkese iyi haftasonları çalışan annisler bol bol dinlenin :)

Daha once burda konusu gecmisti az önce kalktim ellerime bi baktim kına gibi lekeler bu neye işaretdi neden oluyodu bilen varmi
AYYYY KIZZZ BNMDE BAŞIMA GELMİŞTİ HATTA BURDA YAZMIŞTIMMM 3 AYLIK FALANDIM BENDE ÇOK KORKMUŞTUM HATTA BNMKİ KINA KOKULUYDU :) 3/4 GÜN SONRA KAYBOLDU HAYIR OLSUN CNMM ERİYORUZZ GALİBAAAA :):)

canm ben ilk gebeliğimde kestirmiştim çok dökülüyodu diye bundada kesmek istiyorum ama kısa zaten kesmeyecem ben isiyosan kesebilirsin inanma batıl inançlara
Evet canım bencede batıl ama işte herseyden nem kapıoz biz bi siz tecrubelilerede bi soruyum dedim saolcanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…