2015 Nisan Anneleri

ins arkadasim hersey yolunda gider demin sofra kurarken kulaklarimda cinlama uzerimde bi agirlik bas donmem oldu esim o halimi bu gorunce daha cocuk yapmicaz dedi sanirim kan tahlillerim baya dusuktu o yapti gibi geliyor bana
gecmıs olsun, canım tansıyonun dusmustur. anı hareketlerden sakın.

Arkadaslar merhaba bende nisan 2015 te anne olucam insallah.benim sizlere gostermek istedigim birsey var.resimleri yuklemeyi becerebildim mi bilmiyorum.2 adet nike kiz bebek ayakkabisi resmi.benim bebegim kiz olucak diye biz bu ayakkabilari aldik ama bebegimiz erkekmis:) daha kutusunda malum kullanilmadi.degistiremiyorumda fislerini attik ikisini 50 tl ye aldik outletten.isteyene satmayi dusunuyorum.alan olursa ogluma gidip alacagim mavilerini.ilgilenirseniz haberlesiriz.bahaneyle burayi bulmamda iyi oldu paylasimlarinizdan faydalinicam:)

Eklentiler

• IMG-20141017-WA0013.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 122
  • IMG-20141017-WA0000.webp
    53,5 KB · Görüntüleme: 113
ben cok begendım alabılırım :) bısey sorcam , nekadarlıkken gıyebılecek pekı bılmedıgımden bu konuları soruyorum canım

Günaydın canım. Hayırdır İnşallah, merak etme korkulacak bişey yoktur sen gene de tedbirini al git canım dua et bol bol. Bizde 20+0 olduk yarın 21.haftamızın ilk günü olacak hayırlısıyla
seninle aynı görünüyoruz arkadaşım bizde yarın 21 in 1 günün de olacağız sağlıkla kavuşalım hayırlısıyla bebeklerimize

Günaydın , musmutlu pazar diliyorum herkese
Şuan Canan karatay haber Türk te konuşuyor isteyen kulak verebilir ..

Evet canım dıkkat edelim bide doktor dedi 22 haftada ayrıntılıya gır daha ii belli olur 20 haftada ve oncesinde boyle olması normal diyolar insallah devamlı plesanta donebiliyomuş 24 haftadan sonra sabit kalıyomuş ayrıntılıya nezamn girceksin daha iyi görürler canım ben işte 15 gun sonraya gun aldım bizim dukkanımız var esnaflık yapıyoruz esimle cok sıkıntı değil eşim işleri hallediyo evde durabilirim zaten 1 ay oncede kanama alanım vardı doktor gene yat demişti ozamndan berri dıkkat edıyom dukkana ara ara gıdıodum o gecti cok şükür bu seferde bu inşallah gecer buda

allah allah taze sıkılmıs meyve suyundakı vıtamın emılmıyor, bosuna ıcıyosunuz dıyo karatay. daha neler

herkese mutlu pazarlar bütün annelere sağlık diliyorum
15 günün ardından annanemizi gönderdik bebeğimle başbaşa kaldık yine işler kaldı bana birinin yanımızda olması büyük rahatlıkmış

Tabiki sorucaksin canim.pembe nike isareti olan patik ztn alti bez olanlardan.yani yurumeye basladiginda giyecek.kuzenimin oglunun vardi adidaslari 18 numara 1.5 yasina kadar giydi.bende ona sorup aldim.iki ayakkabida 18.5 numara istersen gidip bi magazada bak.aklinda soru isareti kalmasin

Benimde 4 aralıkta ayrıntılı randevum var inşallah orada iyi haberler alırız. Madem evde kalabilme şansın var bol bol yat canım elektrikli süpürge falan kullanma egilerek iş yapma inşallah saglıcakla kavuşuruz bebişlerimize

Kıyamam ya aslında halimize şükür etmek lazım kuzum bizlerden daha zor hamilelik geçirenler var. Sen bi doktora git hele en doğrusunu o söyler önlemini alır.

zeynep kamilde ta 26 sinda muhane kontrol alinabiliyor esim bu gun getiremiyor araba yok dedi yarin gidecez insallah acil bolumune ben kendimi kotu hissediuorum hala uzaniyorum sanirim eve gitme vakti geldi tutturdu.hadi die

Cok güzellermis :) benim de ogluşum olacak inş .. Eger kiz olsaydi bende almak isterdim fiyati çok uygunmus hayirli olsun senin de bebegin

Bende 16.hafta gittigimde plasenta asagida ama olabilir normal demisti bu haftalarda ve 18.haftadevlete gittigimde ordaki dr plasenta normal yerinde demisti demek ki yukari cikiyor bence endiselenme canm

tatlım ben bı bakayım magazasından bugun buyuklugune vs. yoksa cok begendım. aksama sana haber verırım olurmu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…