TaMam cnmtatlım ben bı bakayım magazasından bugun buyuklugune vs. yoksa cok begendım. aksama sana haber verırım olurmu?
Sagol cnm seninde hayirli saglikli bi oglun olsun ins.evt cok uygun aldik outletten.ama simdi kenara koyup bide erkek icin alsak pahaliya gelicek satiyim bari outlete ulasamayan birilerine dedim.allah im aldiklarimizi giydirmeyi nasip etsin hepimizeCok güzellermis :) benim de ogluşum olacak inş .. Eger kiz olsaydi bende almak isterdim fiyati çok uygunmushayirli olsun senin de bebegin
Ay çok hoş ya yerim onin tepiklerini . Maşallahgunaydın kızlar, bu sabah uyandım. yataktan kalkmadan once elımı karnıma goturdum ponponum napıo dıye bırden tepık yedım ardarda 2 kez :) ve ılk defa elımle de hıssettım. bebegım gunaydın dedı banacok mutlu oldum )::)
Çok güzelmiş bunlar CNm fiyatları da çok uygun . Benimkinin cinsiyeti belli değil olsa düşürdüm oradaki kız kardeşime gönderdirtim iyi olurdu . Ben olsam kaçırmam .. Burda 15 pounds Nike marka .. Oda indirimli fiyatı .Arkadaslar merhaba bende nisan 2015 te anne olucam insallah.benim sizlere gostermek istedigim birsey var.resimleri yuklemeyi becerebildim mi bilmiyorum.2 adet nike kiz bebek ayakkabisi resmi.benim bebegim kiz olucak diye biz bu ayakkabilari aldik ama bebegimiz erkekmis:) daha kutusunda malum kullanilmadi.degistiremiyorumda fislerini attikikisini 50 tl ye aldik outletten.isteyene satmayi dusunuyorum.alan olursa ogluma gidip alacagim mavilerini.ilgilenirseniz haberlesiriz.bahaneyle burayi bulmamda iyi oldu paylasimlarinizdan faydalinicam:)
İnşallah canım ya içime su serptin valla doktorda zaten dedi cıkabilir yukarı dedi ayrıntılıda baktır 2 hafta sonra dedi inşallah çıkarBende 16.hafta gittigimde plasenta asagida ama olabilir normal demisti bu haftalarda ve 18.haftadevlete gittigimde ordaki dr plasenta normal yerinde demisti demek ki yukari cikiyor bence endiselenme canm
Allahin izniyle cikar canim bu haftalarda normalmis cunku olabiliyormus hatta burda okumustum 32.haftada cikan bile olmus. Devlette ben sormadan plasenta arkada dedi bende asagida mi dedim yok asagida degil normal olmasi gereken yerde dediİnşallah canım ya içime su serptin valla doktorda zaten dedi cıkabilir yukarı dedi ayrıntılıda baktır 2 hafta sonra dedi inşallah çıkar
Amin canim inş :) tabiki kenara koyup napcan isine yarayacak birisi alsin daha iyi olur hem sen zarar etmemis olursun :)Sagol cnm seninde hayirli saglikli bi oglun olsun ins.evt cok uygun aldik outletten.ama simdi kenara koyup bide erkek icin alsak pahaliya gelicek satiyim bari outlete ulasamayan birilerine dedim.allah im aldiklarimizi giydirmeyi nasip etsin hepimize
Ben ilk gebeligimde CLARINS kullandim hamileler icin catlak onleyici kremini, hic catlagim olmadi. Tavsiye ettigim kullanan arkadaslarimda da olmadiBana iyi bitane çatlak olmasini engelleyecek krem onerebilirmisiniz.?
Fiyati nedir canm ? Eczaneden mi aldinBen ilk gebeligimde CLARINS kullandim hamileler icin catlak onleyici kremini, hic catlagim olmadi. Tavsiye ettigim kullanan arkadaslarimda da olmadi
Seninde hayirli olsun canim benim sanki ilk hamileligime gore biraz daha yavas gibi, onu 14 kiloyla tamamlamistim bunda biraz daha az olsa guzel olur bana doktor demir ilaci verince vitamini kesti istah acar sadece bu aydan sonra gerek yok dediMerhaba hayirli olsun bebisin:) seninle gunumuz ayni ve de 2.5 kg aldim. Fazla aldigimi dusunuyorum ben. Son 10 gun icinde oldu,istahim acildi, tuvalete gitmem yavasladi. Vitamin kullanmaya basladim v.s sanirim hepsinin etkisi oldu
Sevil var avm'lerde oradan aldim birde tekin acara bakabilirsinFiyati nedir canm ? Eczaneden mi aldin
sen içini ferah tut canım hiç bişey olmaz Allahın izniyle. kendine dikkat et yorulma fazla. kötü olduğunu düşündükçe psikolojik olarak daha kötü olursun. iyiyim de bebeğin için iyi ol azından.zeynep kamilde ta 26 sinda muhane kontrol alinabiliyor esim bu gun getiremiyor araba yok dedi yarin gidecez insallah acil bolumune ben kendimi kotu hissediuorum hala uzaniyorum sanirim eve gitme vakti geldi tutturdu.hadi die
çok şükür canım bi problem yok şimdilik. bebişim kıpır kıpır bol bol tepik yiyorumTamam canim tesekkur ederim senin nasil gidiyor hamilelik
İnşallah canım benim Amiiinnnnn :) mutlulukla sağlıkla kavuşalım yavrularımıza inşallah :) ismi ne senin pıtırcığın :)seninle aynı görünüyoruz arkadaşım bizde yarın 21 in 1 günün de olacağız sağlıkla kavuşalım hayırlısıyla bebeklerimize
ne bilim sofra kurma islemi bitmek uzereydi oysa aniden kalkmadim zaten ayaktaydim ama odaya zor attim kendimi yarin acile gidicem bi zeynep kamilgecmıs olsun, canım tansıyonun dusmustur. anı hareketlerden sakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?