2015 Nisan Anneleri

Cok güzellermis :) benim de ogluşum olacak inş .. Eger kiz olsaydi bende almak isterdim fiyati çok uygunmus hayirli olsun senin de bebegin
Sagol cnm seninde hayirli saglikli bi oglun olsun ins.evt cok uygun aldik outletten.ama simdi kenara koyup bide erkek icin alsak pahaliya gelicek satiyim bari outlete ulasamayan birilerine dedim.allah im aldiklarimizi giydirmeyi nasip etsin hepimize

Ay çok hoş ya yerim onin tepiklerini . Maşallah

Çok güzelmiş bunlar CNm fiyatları da çok uygun . Benimkinin cinsiyeti belli değil olsa düşürdüm oradaki kız kardeşime gönderdirtim iyi olurdu . Ben olsam kaçırmam .. Burda 15 pounds Nike marka .. Oda indirimli fiyatı .

Bende 16.hafta gittigimde plasenta asagida ama olabilir normal demisti bu haftalarda ve 18.haftadevlete gittigimde ordaki dr plasenta normal yerinde demisti demek ki yukari cikiyor bence endiselenme canm
İnşallah canım ya içime su serptin valla doktorda zaten dedi cıkabilir yukarı dedi ayrıntılıda baktır 2 hafta sonra dedi inşallah çıkar

İnşallah canım ya içime su serptin valla doktorda zaten dedi cıkabilir yukarı dedi ayrıntılıda baktır 2 hafta sonra dedi inşallah çıkar
Allahin izniyle cikar canim bu haftalarda normalmis cunku olabiliyormus hatta burda okumustum 32.haftada cikan bile olmus. Devlette ben sormadan plasenta arkada dedi bende asagida mi dedim yok asagida degil normal olmasi gereken yerde dedi

Sagol cnm seninde hayirli saglikli bi oglun olsun ins.evt cok uygun aldik outletten.ama simdi kenara koyup bide erkek icin alsak pahaliya gelicek satiyim bari outlete ulasamayan birilerine dedim.allah im aldiklarimizi giydirmeyi nasip etsin hepimize
Amin canim inş :) tabiki kenara koyup napcan isine yarayacak birisi alsin daha iyi olur hem sen zarar etmemis olursun :)

Off basim agriyor gibi... Grip salgini var kizlar dikkat edin okulda öğrencilerle ayni havayi solumaktan bulasiyor muhakkak biri hasta oluyor... Pff balli limon da ictim inş vücut direncimiz düşmez..

Merhaba hayirli olsun bebisin:) seninle gunumuz ayni ve de 2.5 kg aldim. Fazla aldigimi dusunuyorum ben. Son 10 gun icinde oldu,istahim acildi, tuvalete gitmem yavasladi. Vitamin kullanmaya basladim v.s sanirim hepsinin etkisi oldu
Seninde hayirli olsun canim benim sanki ilk hamileligime gore biraz daha yavas gibi, onu 14 kiloyla tamamlamistim bunda biraz daha az olsa guzel olur bana doktor demir ilaci verince vitamini kesti istah acar sadece bu aydan sonra gerek yok dedi

Bebişimi yarın göreceğim inşallah.. Belki cinsiyetimizde kesinleşirde babamıZla bişiler alırız tontişime :)

zeynep kamilde ta 26 sinda muhane kontrol alinabiliyor esim bu gun getiremiyor araba yok dedi yarin gidecez insallah acil bolumune ben kendimi kotu hissediuorum hala uzaniyorum sanirim eve gitme vakti geldi tutturdu.hadi die
sen içini ferah tut canım hiç bişey olmaz Allahın izniyle. kendine dikkat et yorulma fazla. kötü olduğunu düşündükçe psikolojik olarak daha kötü olursun. iyiyim de bebeğin için iyi ol azından.

Tamam canim tesekkur ederim senin nasil gidiyor hamilelik
çok şükür canım bi problem yok şimdilik. bebişim kıpır kıpır bol bol tepik yiyorum Allahım hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin sorunsuz hamileleik geçirip bebişleri kucağımıza alalım inşallah. sende durumlar ne _?

seninle aynı görünüyoruz arkadaşım bizde yarın 21 in 1 günün de olacağız sağlıkla kavuşalım hayırlısıyla bebeklerimize
İnşallah canım benim Amiiinnnnn :) mutlulukla sağlıkla kavuşalım yavrularımıza inşallah :) ismi ne senin pıtırcığın :)

benim de ilk hissettiğim zamanlar kıpır kıpırdı son birkaç gündür çok az hissediyorum iyice sessiz bi ortamda yatıp uzancam zar zor bi tepik geliyor bazen hiç hissetmediğim gün de olmaya başladı niye böyle anlamadım ilk zamanlar çok hareketliydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…