sen içini ferah tut canım hiç bişey olmaz Allahın izniyle. kendine dikkat et yorulma fazla. kötü olduğunu düşündükçe psikolojik olarak daha kötü olursun. iyiyim de bebeğin için iyi ol azından.
Benimkide bir ara bayagi geziniyordu bi kasikta bi gobekte kipirfiyordu bugun hic hissetmedim haliyle endiselendim.benim de ilk hissettiğim bugün lar kıpır kıpırdı son birkaç gündür çok az hissediyorum iyice sessiz bi ortamda yatıp uzancam zar zor bi tepik geliyor bazen hiç hissetmediğim gün de olmaya başladı niye böyle anlamadım ilk zamanlar çok hareketliydi
benim ilk gebeliğim. sanırım kiloylada alakalı bı duurm. benim zayıf bı yapım var, ondan erken hıssettıgımı dusunuyorumİyi akşamlar herkese hareketlri hissedenler ikinci gebeliğini mi yaşıyor çok merak ettim ben hala hiç bişey hissedemedim ki
Ama ben de zayıfım benim de ilk gebeliğim neyse azıcık daha sabredeyim belki yakındırbenim ilk gebeliğim. sanırım kiloylada alakalı bı duurm. benim zayıf bı yapım var, ondan erken hıssettıgımı dusunuyorum
Canim merak etme 20 haftaya hatta 22 haftaya kadar hissetmemen normal.bende daha yeni hissediyorum çok değil ama.Ama ben de zayıfım benim de ilk gebeliğim neyse azıcık daha sabredeyim belki yakındır
oylede bakalim simdi evimdeyim sikinti bitmicek
Benim de ilk gebeliğim 52 kiloyla hamile kaldım şuan 54 oldum. 13.+3 ken falan sırt üstü uzanırken kıpırtı şeklinde başladım. Şuan hiç durmuyo çok hareketli oğluşum şimdi bile bi tekme yemiş bulunuyorum :) her gebelik aynı değil sonuçta inşallah en yakın zamanda darısı başına canımAma ben de zayıfım benim de ilk gebeliğim neyse azıcık daha sabredeyim belki yakındır
Canim ne yaptin bilmiyorum okuyamadım önceyi ama o cihazlar ile muayene yapılıyor zaten gerekli görülürse...yani oylemi yapsam yarini beklemesekmi ben polikinlik cihazlari daha iidir belki die beklemek.istedim
Arkadaslar merhaba bende nisan 2015 te anne olucam insallah.benim sizlere gostermek istedigim birsey var.resimleri yuklemeyi becerebildim mi bilmiyorum.2 adet nike kiz bebek ayakkabisi resmi.benim bebegim kiz olucak diye biz bu ayakkabilari aldik ama bebegimiz erkekmis:) daha kutusunda malum kullanilmadi.degistiremiyorumda fislerini attikikisini 50 tl ye aldik outletten.isteyene satmayi dusunuyorum.alan olursa ogluma gidip alacagim mavilerini.ilgilenirseniz haberlesiriz.bahaneyle burayi bulmamda iyi oldu paylasimlarinizdan faydalinicam:)
İyi akşamlar herkese hareketlri hissedenler ikinci gebeliğini mi yaşıyor çok merak ettim ben hala hiç bişey hissedemedim ki
Icimi rahatlattin sekerim sagolSeninde hayirli olsun canim benim sanki ilk hamileligime gore biraz daha yavas gibi, onu 14 kiloyla tamamlamistim bunda biraz daha az olsa guzel olur bana doktor demir ilaci verince vitamini kesti istah acar sadece bu aydan sonra gerek yok dedi
Canim valla ben 2 aylikken folik asit±vitamin kullandim mahfetti midemi 2 aydirda gyno ferro sanol kullanıyorum.çok iyi bi vitamin doktoruma sordum bide sağlık ocaklarında d vitamini verdiklerini eğer verirlerse haftada 3 gün kullan çok kilo yapmasin dedi.Icimi rahatlattin sekerim sagolşu vitamin konusuna sasirdim. Doktorum daha yeni verdi vitamini bana. Yani asil bu haftalardan sonra vitamin gerekli bebek gelisimi acisindan dedi.
Hwrgun bir olmaz canim.moralini bozma uzun sure uyuyabiliyorlarmis.Benim bebis bugün hic kipirdamadi moralim bozuk oyuzden
Ya canim buraya nazil resim yükleniyor yardimci olabilirmisin?Hwrgun bir olmaz canim.moralini bozma uzun sure uyuyabiliyorlarmis.
evet bende artik.susmucam karsilini vericem zaten benim icin zor suanlik zamanlar boylede olmasi beni sinir ediyor esim bu gun eve erken gidecemizi soyluyor ben hic gitmek istemiyorum
Canim hoşgeldin
Ayakkabılar harika valla :) ama bizimki de paşa... nereden aldığını sorsam?
Canim hosbuldum.izmit outlet nike magazasindan
Benim de ilk ama henüz hissetmedim tatlim merak etme.. doktor da bana en net 19 20 de hissedersin dedi.. o yüzden bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?