kuzum telaslanmamamlısın, herkeste aynı olmaması gayet normal, çesıt cesıt ınsanlarıziyi akşamlar kızlar ben de 17+5 hamileyim kuzucuğum daha 2 kere kaydığını hissettim burada herkes hissediyorum deyince bende mi bir problem var diye düşünmüyor değilim
yoğurdu acık sut ıle kendım mayalıyorum cam kavanozlara ohh mısss, daha sağlıklı oldugunu dusundugumden. ama ıcmek ıcın pastörize alıyorum.Kizlar bisey sorucam sut ve yogurt olarak hazirmi tuketiorsunuz yoksa inek sutu aip kendinizmi yapiyorsunuz icim hic rahat deil bu konuda sizler nasil yapiyosunuz merak ettim.
Senin esinde aile kurma sorunu var canim ya saygisini kaybediyor iyice... Hamile kadina davranilmasi gerektiği gibi davranmiyor.. Aile olmanin gereklerini anlayamiyor... Sizin huzur için biran önce o kayinvalidenlerden ayri yasamaniz gerekir..kizlar sizinde esiniz hic sizi darlatiyormu ceketinin icten ya o istirmasi gitmis die kadinliniza laf atiomu bagirarak herkez duyacagi sekilde anne babasi mesela siz bebeginiz icin yeterince endiseliyken kurdunuz sofra size haram ediyormu artik terk edecegim boyle bi zamanda adam destek degil kuslari dogurdu onlarla nasil ilgilenio benin tansiyonum dusse telefona bakar bana degil ne evladim ne ben insan bu kadarmi umursamaz ya b u ceketten sebeb rezil olacakmis ya icten yapisma sey diksem kotu gozukecek ya bunun suclusudami benim o kadar mutsuz ediyorki artik biktim cok biktim
Koç erkekleri de ileride karizmalarina çok önem verirmiş. En güzel şekilde ortada görünürmüş ve yonetice karaktere sahiplermis. Emir almaktan hoslsmaz. Bir kizin onu kendine asik etmesi cooook zormusŞimdi birçoğumuzun bebeği koç mu olacakOzmn bakalım nasıl olacaklar mış
Koç Burcu Bebeği: 21 Mart 20 Nisan
En sevdiği cümle: "Önce ben"
İyi yönleri: cesaretli, enerjik, maceraperest, sevmeyi bilen
Kötü yönleri: aceleci, sabırsız, tezcanlı
Koç burcundan olan bebek dikkatleri kendi üstüne çekmesini bilir. Onu asla görmezlikten gelemezsiniz. Onu ihmal ettiğinizi düşündüğünde, onun gözyaşlarıyla karşılaşacak ve ona ilginizi tekrar yönlendirdiğinizde ne kadar kolay sakinleştiğini göreceksiniz. Koç burcunda doğan bebeklerin herzaman birşeylerle meşgul olması sağlanmalı ve eğlenmesi için çaba gösterilmelidir. Koç burcu bebeği o kadar çok ilgi bekler ki, bir süre sonra kendinize zaman ayırmakta zorlandığınızı farkedebilirsiniz. Koç burcu bebeği kontrolü elinde tutmayı sever, cesaretlidir ve sürekli ilgi bekler, ancak bunun karşılığını sıcak sevgi gösterileriyle verir.
Koç burcu, çocukluk çağından itibaren en çok disiplin edilme ihtiyacı duyan burçlardan biridir. Koç burcu çocukları enerjik ancak sabit karakterli olduklarından başlangıçta bazı katı kurallarla ipleri ele almak durumundasınız.
Orayı burayı kurcalamayı seven ve bu yüzden de heryere girip çıkan bebeğinize biraz daha dikkatli davranarak onu kazalardan korumanızda fayda var.
Bebeklik döneminde gürültülü-patırtılı oyuncaklardan çok hoşlanır. Bir anda kahkahalarla gülerken, hemen arkasından gözyaşlarına boğulabilir. Doğumunun ilk anlarından itibaren sizi sürekli olarak canlı tutacak bir bebektir. Hayat sizin için biraz zor olacak gibi...
İnşallah canım benim Amiiinnnnn :) mutlulukla sağlıkla kavuşalım yavrularımıza inşallah :) ismi ne senin pıtırcığın :)
Ben yogurdu da gunluk pastorize sutten yapiyorum, icmek icin de pastorize sut kullaniyorum. Cunku hamilelik doneminde sut yogurt peynir gibi seylerin muhakkak pastorize olarak tuketilmesi gerekiyorKizlar bisey sorucam sut ve yogurt olarak hazirmi tuketiorsunuz yoksa inek sutu aip kendinizmi yapiyorsunuz icim hic rahat deil bu konuda sizler nasil yapiyosunuz merak ettim.
gunaydınnnn, kahvaltıyı yapınca benım ponpon uyandı tepişmeye basladı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?