2015 Nisan Anneleri

Canım birşey yoktur inşallah. Doktora gitmekten korkma ama bende senin gibiyim aslında her gidişimde ödüm kopuyor ama en azından içimix rahatlıyot gidince. Doktorun dedikleriyle hemen unutuyoruz ağrımızı sızımzı.

Bu arada arkadaşlar sayfanın altında sürekli reklam geçiyor çilekte % 50 indirim diye.Bebek odası için düşünen bakan oldu mu? Henüz erken tabi ama belki bakan olmuştur...?
Ben gitmiştim. %50den başlayan indirimler var ama bebek odalarında çok yok. Kız bebek odaları çok hoşuma gitmemişti. Ben odayı modokodan alıcam inşallah.

geçmiş olsun cnm ilk gebelşiğimde bana da çok yan etki yaptı ateş titreme yaptı doktorum ikinci dozunu yaptırmama izin vermedi bu defa ikinci dozu yapalım arası yakın dedi hemşire ama bugün doktoruma sordum ilkinde çok etkilediyse vurunma dedi

oo maşallah canım prensesin mutlulukla gelsin sana da .ok geçmiş olsun =)

sağolun kızlar ya inanın herkes birşey söylüyo ama bizim halimizden biz anlarız yine sonuçta hepimizn istegi ortak kayın validem ne gerek var diyo eskiden öyle şeylermi vardıd diye insan soguyo ama yaptırcam eşim allah razı olsun anlayışlı nerde istiyosan gideriz dedi bir kere değilmi zaten dedi gidicem bende yeterki iyi olsun bebişim en azından birşey olsa bile tedbir olur inşallah

Reactions: nix
Biz tetanoz asimizi olduk 1 ay sonra ikinci doz yapilacakmis. Asidan sonra agri ates sisme yasayan varmi simdiden kolum zor kalkıyor ev islerim var yatili misafirim gelecek ins sikinti yaratmaz

Biz tetanoz asimizi olduk 1 ay sonra ikinci doz yapilacakmis. Asidan sonra agri ates sisme yasayan varmi simdiden kolum zor kalkıyor ev islerim var yatili misafirim gelecek ins sikinti yaratmaz
aşımı bende bugün oldum canım. şuan hiç bi sıkıntım yok çok şükür. akşama başlamazsa iyi Sende tez zamanda atlatırsın inşallah =)

göstermeyince kız derler ya hep o yüzden aklım karıştı...çikolata falan da yedim ama kımıldamadı bile bebişim :) boyu için 20 cm 180 gr dedi sizlern ne civarda

valla canım bana 19 haftama kadar %99 kız denildi bu hafta oğlumm olcağını öğrendim,son teknolojide olsa herşey bebekler isterse saklayabiliyor :)

Reactions: nix
Gulkokulum43
İnş ağrıların biran önce geçer CNm galiba haftaya yolculuk dimi hay Allah umarım iyi bir yolculuk olur güle güle git gel .. Çok geçmiş olsun .
allah razı olsun cnm evet bu cumartesi ucuyorum nasipse birazda oyuzden doktora gitmeye korkuyorm allah korusun boyle gidemezsin der diye bugunde gecmezse gidicem ama dra

inşallah cnm bugunde gecmezse gidicem bklm adet sancim ilk öğrendiğim gunden beri var ama hic bukadar şiddetli degildi

saol cnm aşı simdilik etkilemedi beni bisey yok çok şükür yarin nasil olur bilmiyrm ama sancim öncedende vardi

Bende palmers cacao butter kullandım bana iyi geldi valla . İnş sanada yararlı olur CNm .

aynen sebimle bana karismasin faydasi yoksa ama odamda durmam bile suc oluyo bazen

Doktora mutlaka Git tatlım olsun gidersin yine belki biraz ertelemiş olursun ama için rahat olur . Diğer taraftan Almanya'daki doktorlar bizimkiler kadar ayrıntılı kontrol etmiyebilirler .

Pes valla pes bu kadarıda olmaz hani adam bunu sevdiklerine nasıl yapar aklım almıyor . Üzücü bir durum Allah yardımcın olsun CNm keşke başka şeyler yapabilsek ..

yapacak birsey yok ask gercekleri gozlerden saklayan perdedir oyun biter perde kaljar hersey is isten gecmis olur

kucukkuözel b post: 37830962 .!.:
Allah YARDIMCINIZ olsun resmen dolandiricilik.ayni işlem yapiliyor ama aradaki farka bakin.
Bende elazigda ozel bir hastaneye gdcgm simdi telefonla sordum ayrintiliyi Dr kendi yapiyormus radyolog değil muayene ücretinin içinde 35 TL ama CD falan vermuyormus inşallah gittiğimde yok sen radyoligdan randev alacaktiniz demez yuksek ücret istemeyince sasirdim kaç kez bu ayrintili ultrason fiyatimi diye evet dediler inşallah sonradan başka bisey demezler ayrintiili ultrason yaptıran arkadaşlar kadim doğum Dr unami yaptiriyorsunuz yoksa radyologoma

Canım sabaha kadar mı bekletiyorsun ekşimiyormu yoğurt bende aynı şekilde mayalıyorum ama 4 saat bekletip buzdolabına kaldırıyorum

sartmi bilmem ama soyle bi ayrinti var bebek 20 haftalardan sonra anne karninda su cogaldigindan organlari iyi incelenemiyormus ozeldeki doktor bana oyle soyledi zaten bundaki amac bebegin organlari kontrol ediyorlar arkadasim dedin gibi hastaneler yerler tiklim tiklim bunun icin 16 -17 haftalardayken hastanede randevu almak gerekio ozeldede ben 150 milyonluga gittim gene tej.tesellim 2 ay ucretsiz tum organlarina bakilacak olmasi

göstermeyince kız derler ya hep o yüzden aklım karıştı...çikolata falan da yedim ama kımıldamadı bile bebişim :) boyu için 20 cm 180 gr dedi sizlern ne civarda

hic belli olmuyor ki, bir arkadasimin 20. haftaya kadar belli degildi, 20. haftada kiz oldugu ortaya cikti :)

bizim son olcum 16. haftadaydi, agirlik 178 gramdi. bizin doktor boyu belirtmedi tekrar artik bas-popo mesafesine degil bas olcumlerine bakacagiz dedi.

kızlar ben iki doktora birden gidiyorum biri gatada profosör biride özel hastanede operatör bir bayana gidiyorum.testlerimi ikili ayrıntılı ultrason şeker yüklemesi falan hep devlette yaptırıp özeldeki doktorumuda haberdar ediyorum sonuçlardn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…