Canım birşey yoktur inşallah. Doktora gitmekten korkma ama bende senin gibiyim aslında her gidişimde ödüm kopuyor ama en azından içimix rahatlıyot gidince. Doktorun dedikleriyle hemen unutuyoruz ağrımızı sızımzı.Canlar ya benim dünden beri ağrım var sol bel tarafima bisey saplandi sanki ordan kasigima doğru aynı adet sancısı gibi ama bukadar yoktu hic dün gece korktum ağlaya ağlaya bugun sabah aşı oldum ebe kalp atışlarıni dinledi duyduk cok sukur ama sol tarafa tuttu cihazı sol tarafimda agriyoçarpıntımda var biraz dra gitmeye korkuyorm benim minigimede dua edermisiniz teyzeleri
Ben gitmiştim. %50den başlayan indirimler var ama bebek odalarında çok yok. Kız bebek odaları çok hoşuma gitmemişti. Ben odayı modokodan alıcam inşallah.Bu arada arkadaşlar sayfanın altında sürekli reklam geçiyor çilekte % 50 indirim diye.Bebek odası için düşünen bakan oldu mu? Henüz erken tabi ama belki bakan olmuştur...?
geçmiş olsun cnm ilk gebelşiğimde bana da çok yan etki yaptı ateş titreme yaptı doktorum ikinci dozunu yaptırmama izin vermedi bu defa ikinci dozu yapalım arası yakın dedi hemşire ama bugün doktoruma sordum ilkinde çok etkilediyse vurunma dediCanlar ya benim dünden beri ağrım var sol bel tarafima bisey saplandi sanki ordan kasigima doğru aynı adet sancısı gibi ama bukadar yoktu hic dün gece korktum ağlaya ağlaya bugun sabah aşı oldum ebe kalp atışlarıni dinledi duyduk cok sukur ama sol tarafa tuttu cihazı sol tarafimda agriyoçarpıntımda var biraz dra gitmeye korkuyorm benim minigimede dua edermisiniz teyzeleri
oo maşallah canım prensesin mutlulukla gelsin sana da .ok geçmiş olsun =)kızlarrrr biz geldik şükür bebeğim gayet iyiymiş keyfi yerinde dedi doktorumuz :) kanamama gelince altan muayene yaptı rahimle alakalı bişey yok ama aşırı mantarım varmış ve kanama ve akıntı büyük bir ihtimalle mantardan olmuştur dedi altıma vuran ağrımda mantar kaynaklıymış fitil ve krem verdi ve bu mantar enfeksiyon gibi bebeği pek etkilemezmiş internetten araştırdım biraz olsun rahatladımmm :) desteğiniz şçşn hepinize çok teşekkür ederim rabbim miniklerimize bizlere bağışlasın :) ayrıntılı için 22 haftada git dedi aralığın başında gel sevkini veriyim dedi veeeeeeeeeeeeeeee cinsiyetimizzz bu defa kesinleşti gibi galiba KIZIM olacakkkkk :):)
sağolun kızlar ya inanın herkes birşey söylüyo ama bizim halimizden biz anlarız yine sonuçta hepimizn istegi ortak kayın validem ne gerek var diyo eskiden öyle şeylermi vardıd diye insan soguyo ama yaptırcam eşim allah razı olsun anlayışlı nerde istiyosan gideriz dedi bir kere değilmi zaten dedi gidicem bende yeterki iyi olsun bebişim en azından birşey olsa bile tedbir olur inşallahbence mutlaka yapılması gerek allahın dedıgı olur tabıkı ama bu usg ıle bebekte olabılecek anomalılerın cogu gorulebılyo ve belkıde dogum anında yada dogum sonrası hemen mudehele edılecek bısey var sa hmn mudahele edılıyo. 3 e 5 e bakmayın bunu mutlaka yaptırın. tedbır bızden takdır allahtan.
slm arkadaşlar ,14. haftamda bebeğim için erkek dendi ama bugün kendini göstermedi ,sizce değişmişte olabilir mi sizler kaçıncı haftada öğrendiniz cinsiyetleri....
aşımı bende bugün oldum canım. şuan hiç bi sıkıntım yok çok şükür. akşama başlamazsa iyiBiz tetanoz asimizi olduk 1 ay sonra ikinci doz yapilacakmis. Asidan sonra agri ates sisme yasayan varmi simdiden kolum zor kalkıyor ev islerim var yatili misafirim gelecek ins sikinti yaratmaz
göstermeyince kız derler ya hep o yüzden aklım karıştı...çikolata falan da yedim ama kımıldamadı bile bebişim :) boyu için 20 cm 180 gr dedi sizlern ne civarda13. haftada erkek oldugunu gormustu doktor , 16. haftada tekrar kesin diye teyit etti.
göstermeyince kız derler ya hep o yüzden aklım karıştı...çikolata falan da yedim ama kımıldamadı bile bebişim :) boyu için 20 cm 180 gr dedi sizlern ne civarda
allah razı olsun cnm evet bu cumartesi ucuyorum nasipse birazda oyuzden doktora gitmeye korkuyorm allah korusun boyle gidemezsin der diye bugunde gecmezse gidicem ama draGulkokulum43
İnş ağrıların biran önce geçer CNm galiba haftaya yolculuk dimi hay Allah umarım iyi bir yolculuk olur güle güle git gel .. Çok geçmiş olsun .
inşallah cnm bugunde gecmezse gidicem bklm adet sancim ilk öğrendiğim gunden beri var ama hic bukadar şiddetli degildiCanım birşey yoktur inşallah. Doktora gitmekten korkma ama bende senin gibiyim aslında her gidişimde ödüm kopuyor ama en azından içimix rahatlıyot gidince. Doktorun dedikleriyle hemen unutuyoruz ağrımızı sızımzı.
saol cnm aşı simdilik etkilemedi beni bisey yok çok şükür yarin nasil olur bilmiyrm ama sancim öncedende vardigeçmiş olsun cnm ilk gebelşiğimde bana da çok yan etki yaptı ateş titreme yaptı doktorum ikinci dozunu yaptırmama izin vermedi bu defa ikinci dozu yapalım arası yakın dedi hemşire ama bugün doktoruma sordum ilkinde çok etkilediyse vurunma dedi
Bende palmers cacao butter kullandım bana iyi geldi valla . İnş sanada yararlı olur CNm .kızlar catlaktan korunmak ıcın ne kullanıyorsunuz. evet %100 engellemeyecek ama surmekte yararvar bence. ben goguslerıme surmuyordum altlarda hafıf kızarıklıklar olusmus mesela. cok uzuldum dogrusu.
ben Palmers Çatlak Kremi kullanıyorum, bugun bır ınternet sıtesınden de bı-oıl yağ sıparıs ettım. gratıslerde 25 tl ıken ben 20 tl ye almıs oldum. Cok pahalı seylere para vermek ıstemıyorum. bunlar ıdare eder ıns.
Çok sevimdim CNm gözün Aydın zaten birşey olduğuna hiç itimat etmemiştim .. Kendine ve bebeğine çok iyi yapmanı dilerim tatlım lütfen artık kimse için kendini üzme . İnan değmiyor şu üç günlük dünya için olan yine sana ve canın yavruna olur .
Doktora mutlaka Git tatlım olsun gidersin yine belki biraz ertelemiş olursun ama için rahat olur . Diğer taraftan Almanya'daki doktorlar bizimkiler kadar ayrıntılı kontrol etmiyebilirler .allah razı olsun cnm evet bu cumartesi ucuyorum nasipse birazda oyuzden doktora gitmeye korkuyorm allah korusun boyle gidemezsin der diye bugunde gecmezse gidicem ama dra
inşallah cnm bugunde gecmezse gidicem bklm adet sancim ilk öğrendiğim gunden beri var ama hic bukadar şiddetli degildi
saol cnm aşı simdilik etkilemedi beni bisey yok çok şükür yarin nasil olur bilmiyrm ama sancim öncedende vardi
Pes valla pes bu kadarıda olmaz hani adam bunu sevdiklerine nasıl yapar aklım almıyor . Üzücü bir durumAllah yardımcın olsun CNm keşke başka şeyler yapabilsek ..
Bende elazigda ozel bir hastaneye gdcgm simdi telefonla sordum ayrintiliyi Dr kendi yapiyormus radyolog değil muayene ücretinin içinde 35 TL ama CD falan vermuyormus inşallah gittiğimde yok sen radyoligdan randev alacaktiniz demez yuksek ücret istemeyince sasirdim kaç kez bu ayrintili ultrason fiyatimi diye evet dediler inşallah sonradan başka bisey demezler ayrintiili ultrason yaptıran arkadaşlar kadim doğum Dr unami yaptiriyorsunuz yoksa radyologomakucukkuözel b post: 37830962 .!.:Allah YARDIMCINIZ olsun resmen dolandiricilik.ayni işlem yapiliyor ama aradaki farka bakin.
Canım sabaha kadar mı bekletiyorsun ekşimiyormu yoğurt bende aynı şekilde mayalıyorum ama 4 saat bekletip buzdolabına kaldırıyorumKuzum 5 Kilo sütü açık sütü kaynatıyorum. Ilıktan biraz sıcakken 3 - 4 kaşık ev yoğurdumu bi kaba alıyorum sıcak sütten içine biraz alıp karıştırıyorum sonra hepsini süte döküyorum. Midi fırına ağzı açık şekilde koyuyorum gece, sabah uyanınca çıkarıyorum. Kapağını kapatıp buz dolabıma koyuyorum. Taş gibi lezzetli yoğurt hazır :) bu kadar canım
aynen canım bende çok araştırdım en uygun burasıydı ondada gün yok. şart mı acaba bu ayrıntılı ultrasonu yaptırmak. bir kaç hafta sonra doktora kontrole gittiğimde aceleye getirilip pahalı yapılmasından korkuyorum. benim gittiğim hastanede 300 liraymış çünkü
göstermeyince kız derler ya hep o yüzden aklım karıştı...çikolata falan da yedim ama kımıldamadı bile bebişim :) boyu için 20 cm 180 gr dedi sizlern ne civarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?