2015 Nisan Anneleri

slm arkadaşlar ,14. haftamda bebeğim için erkek dendi ama bugün kendini göstermedi ,sizce değişmişte olabilir mi sizler kaçıncı haftada öğrendiniz cinsiyetleri....

benim minime de 15 hafta 4 gunluge kadar hep erkek dendi simdi 19 hafta 4 gunluguz kesin . prensesim oluyormus saskinliklardayim ama mutluyum minnimle suslencez biz hep bn

kizlar minik prensesim 391 gram agirligi b o yuda yanlis anlamiyorsam 17.5 cm ama agirligindan eminim suanki agirligi yazmos 3 sayfalik rapor verdi radistanbul bidaki ay cdli verecek meraklardayim

Canım sabaha kadar mı bekletiyorsun ekşimiyormu yoğurt bende aynı şekilde mayalıyorum ama 4 saat bekletip buzdolabına kaldırıyorum
4-5 saat yeterli oluyordur ama ben saat tutmadım hiç canım. ekşime olmuyor. yani sabaha karşı uyandığım için dediğin gibi zaten 5saat falana tekabül ediyor. sende mi benim gibi mayalıyorsun canım

4-5 saat yeterli oluyordur ama ben saat tutmadım hiç canım. ekşime olmuyor. yani sabaha karşı uyandığım için dediğin gibi zaten 5saat falana tekabül ediyor. sende mi benim gibi mayalıyorsun canım
Evet canım kaynattıktan sonra ılımaya borakıyorum serçe parmağımla en fazla 8 e kadar sayabileceğim sıcaklıkta mayalıyorum kabımın ağzı açık ama üstü ve yanları havluyla sarılı şekilde fırının içine koyup 4 saat sonra dolaba kaldırıyorum bide 1 gün sonra yiyoruz kaşık kaşık oluyor

benim minime de 15 hafta 4 gunluge kadar hep erkek dendi simdi 19 hafta 4 gunluguz kesin . prensesim oluyormus saskinliklardayim ama mutluyum minnimle suslencez biz hep bn
Oy ne tatlı yakışır süslenmek kızlara , olsun CNm mutlu olmana devam et evlat candır kız erkek hiç farketmez , benimde hayırlısı ile bir kızım olsun düğün dernek Kurucam Oğlan olursada sorun yok hayata devam ne yapalım iki oğluşumada ev işi öğretir yemek yaparız :)) şaka bir yane onlar aşk yeterki sağlıklı olsunlar ..

canım çekti :) ben sarmıyorum öylece bırakıyorum canım. afiyetle yiyelim ellerine sağlık =)

kızlar nasıl foto yükleyeceğim becerermedim
cevap yazarken dosya yükle seçeneği varya canım oraya tıkla galeriden yada pc den seç. çok büyük boyutlu olmasın. dosya şeklinde yüklenir istersen tam resim yap yorumda görünsün, tam resim yap demeyince dosya şeklinde oluyor ufak. inşallah yardımcı olabilmişimdir =)

Gözün Aydın CNm çok sevimdim iyi olmana , Rabbim ikinize de sağlık versin inş . Kızcenide kutlarım , ne mutlu sana artık biliyorsun ..

aynen onlar yeterki olsunlar gercek ask bir erkek degil bir bebek masum sana zarar veremez gozlerin icine bakar sevgine herseyine muhtac onca yorgunluga bi gulusu yeter cunku o derece masum ve muhtas biz annislere kizlar zaman yavas gecio ya minime cok var kavusmak bide erken dogum arastirdim bayanlar bebeklerimiz icin cok dikkat etmeliyiz

Seninde canım pastorize yoğurt ve süt sinmiyor içİme kızım doğduğundan beri yani yedi senedir evde yapıyorum yoğurdumu

merhaba kızlar herkese merhaba flybutterfly cicileriniz çok güzelmiş güzel günlerde olsun :) geçmiş sayfaları okuyamadım umarım herkes iyidir ... ben de bugün tetanos oldum kolum ağırlaşmaya başladı şu an o derece kötü değil inşallah dahası yoktur hafif bir ağırlık var sadece

Bir dk bir dk bazı şeyleri sormam lazım :)) şimdi ben bir kilo süte yapıcam 5 kilo çok gelir birde taze olsun istiyorum bu yüzden bir kiloya kaç kaşık atmam lazım bu birincisi .. Ikincisi fırın içinde ağzı açık nasıl olucak tatlım benim mutfakta cam açık ve soğuk fırın içi sıcak olmaz kanımca bu yüzden ne yapmam lazım sarmalayıp kalofier altına koysam olmaz mı şekerim ..

1 kiloya 1 kaşık dolu dolu yoğurt yeterli ama oda sıcaklığında olmalı.fırının balkondamı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…