slm arkadaşlar ,14. haftamda bebeğim için erkek dendi ama bugün kendini göstermedi ,sizce değişmişte olabilir mi sizler kaçıncı haftada öğrendiniz cinsiyetleri....
4-5 saat yeterli oluyordur ama ben saat tutmadım hiç canım. ekşime olmuyor. yani sabaha karşı uyandığım için dediğin gibi zaten 5saat falana tekabül ediyor. sende mi benim gibi mayalıyorsun canımCanım sabaha kadar mı bekletiyorsun ekşimiyormu yoğurt bende aynı şekilde mayalıyorum ama 4 saat bekletip buzdolabına kaldırıyorum
Evet canım kaynattıktan sonra ılımaya borakıyorum serçe parmağımla en fazla 8 e kadar sayabileceğim sıcaklıkta mayalıyorum kabımın ağzı açık ama üstü ve yanları havluyla sarılı şekilde fırının içine koyup 4 saat sonra dolaba kaldırıyorum bide 1 gün sonra yiyoruz kaşık kaşık oluyor4-5 saat yeterli oluyordur ama ben saat tutmadım hiç canım. ekşime olmuyor. yani sabaha karşı uyandığım için dediğin gibi zaten 5saat falana tekabül ediyor. sende mi benim gibi mayalıyorsun canım
Oy ne tatlı yakışır süslenmek kızlara , olsun CNm mutlu olmana devam et evlat candır kız erkek hiç farketmez , benimde hayırlısı ile bir kızım olsun düğün dernek Kurucambenim minime de 15 hafta 4 gunluge kadar hep erkek dendi simdi 19 hafta 4 gunluguz kesin . prensesim oluyormus saskinliklardayim ama mutluyum minnimle suslencez biz hep bn
canım çekti :) ben sarmıyorum öylece bırakıyorum canım. afiyetle yiyelim ellerine sağlık =)Evet canım kaynattıktan sonra ılımaya borakıyorum serçe parmağımla en fazla 8 e kadar sayabileceğim sıcaklıkta mayalıyorum kabımın ağzı açık ama üstü ve yanları havluyla sarılı şekilde fırının içine koyup 4 saat sonra dolaba kaldırıyorum bide 1 gün sonra yiyoruz kaşık kaşık oluyor
cevap yazarken dosya yükle seçeneği varya canım oraya tıkla galeriden yada pc den seç. çok büyük boyutlu olmasın. dosya şeklinde yüklenir istersen tam resim yap yorumda görünsün, tam resim yap demeyince dosya şeklinde oluyor ufak. inşallah yardımcı olabilmişimdir =)kızlar nasıl foto yükleyeceğim becerermedim
Gözün Aydın CNm çok sevimdim iyi olmana , Rabbim ikinize de sağlık versin inş . Kızcenide kutlarım , ne mutlu sana artık biliyorsun ..kızlarrrr biz geldik şükür bebeğim gayet iyiymiş keyfi yerinde dedi doktorumuz :) kanamama gelince altan muayene yaptı rahimle alakalı bişey yok ama aşırı mantarım varmış ve kanama ve akıntı büyük bir ihtimalle mantardan olmuştur dedi altıma vuran ağrımda mantar kaynaklıymış fitil ve krem verdi ve bu mantar enfeksiyon gibi bebeği pek etkilemezmiş internetten araştırdım biraz olsun rahatladımmm :) desteğiniz şçşn hepinize çok teşekkür ederim rabbim miniklerimize bizlere bağışlasın :) ayrıntılı için 22 haftada git dedi aralığın başında gel sevkini veriyim dedi veeeeeeeeeeeeeeee cinsiyetimizzz bu defa kesinleşti gibi galiba KIZIM olacakkkkk :):)
sağlıkla giysin çok şeker =)İşte kızımın ilk cicisi becerdim bu sefer :)Eki Görüntüle 1305979
Oy ne tatlı yakışır süslenmek kızlara , olsun CNm mutlu olmana devam et evlat candır kız erkek hiç farketmez , benimde hayırlısı ile bir kızım olsun düğün dernek KurucamOğlan olursada sorun yok hayata devam ne yapalım iki oğluşumada ev işi öğretir yemek yaparız :)) şaka bir yane onlar aşk yeterki sağlıklı olsunlar ..
teşekkür ederiz teyzesi :)sağlıkla giysin çok şeker =)
Güle güle sağlıklı mutlu günlerde giysin inşallah prensesin tatlımİşte kızımın ilk cicisi becerdim bu sefer :)Eki Görüntüle 1305979
Bir dk bir dk bazı şeyleri sormam lazım :)) şimdi ben bir kilo süte yapıcam 5 kilo çok gelir birde taze olsun istiyorum bu yüzden bir kiloya kaç kaşık atmam lazım bu birincisi .. Ikincisi fırın içinde ağzı açık nasıl olucak tatlım benim mutfakta cam açık ve soğuk fırın içi sıcak olmaz kanımca bu yüzden ne yapmam lazım sarmalayıp kalofier altına koysam olmaz mı şekerim ..Kuzum 5 Kilo sütü açık sütü kaynatıyorum. Ilıktan biraz sıcakken 3 - 4 kaşık ev yoğurdumu bi kaba alıyorum sıcak sütten içine biraz alıp karıştırıyorum sonra hepsini süte döküyorum. Midi fırına ağzı açık şekilde koyuyorum gece, sabah uyanınca çıkarıyorum. Kapağını kapatıp buz dolabıma koyuyorum. Taş gibi lezzetli yoğurt hazır :) bu kadar canım
Oy oy oy çok tatlı güle güle giysin işallah fıstık...İşte kızımın ilk cicisi becerdim bu sefer :)Eki Görüntüle 1305979
1 kiloya 1 kaşık dolu dolu yoğurt yeterli ama oda sıcaklığında olmalı.fırının balkondamıBir dk bir dk bazı şeyleri sormam lazım :)) şimdi ben bir kilo süte yapıcam 5 kilo çok gelir birde taze olsun istiyorum bu yüzden bir kiloya kaç kaşık atmam lazım bu birincisi .. Ikincisi fırın içinde ağzı açık nasıl olucak tatlım benim mutfakta cam açık ve soğuk fırın içi sıcak olmaz kanımca bu yüzden ne yapmam lazım sarmalayıp kalofier altına koysam olmaz mı şekerim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?