2015 Nisan Anneleri

1, 1 buçuk kaşık koy canım, ben sadece bu yöntemi biliyorum benim kayın validem getiriyor sütü o yüzden o kadar çok yapıyorum :) sen fırına koy canım ağzı açık şekilde o oluyor

Ben yogurdu da gunluk pastorize sutten yapiyorum, icmek icin de pastorize sut kullaniyorum. Cunku hamilelik doneminde sut yogurt peynir gibi seylerin muhakkak pastorize olarak tuketilmesi gerekiyor
Anlsdim canim bende hazir kllaniyorum devam edeim o zaman tesekkurler..

Biz geldik benim minik ablam 7 yaşına girdi..biraz uğrastık ama çok güzel oldu hayırlı yaşları olsun.geçmişı okuma şansım yok gibi nerdeyse çok konuşmuşsunuz maşallah.inşallah herkes iyidir..

Eklentiler

• 20141115_201838.webp
    272,3 KB · Görüntüleme: 136
çok güzelmiş kızın bahtı da güzel olsunn inşallah...

Hanimlar nasilsiniz bayadir takip edemiyorum forumu nasilsiniz hamilelik nasil gidiyor ayrintili randevularinizi almaya basladinizmi ?
Bugün aldım bende aralık 18. İnşallah sorunsuz çıkar herkesinki. Bu arada bizim fiyat baya uçukmuş umarım uzun uzun bakarızda en azından bebişime doyarım :)

ne çok yazmışsınız kızlar, dün burası sessizdi baya... biz bugün gezmedeydik , havalar güzelken değerlendiriyoruz, hem yakında gidicez istanbuldan

kesinlikle katılıyorum. kızıma çok almışım tulumlar, birer en fazla ikişer defa giydirdim hatırlıyorum. hepsi öyle kaldı. en kullanışlı olanlar uzun veya kısa kollu alttan çıtçıtlı body ler, ben en fazla onlardan alıcam. 3-6 ay kısa kol. yazın sıcakta değiştire değiştire giyer inşallah. gelecek hediyeleri de düşünün. kimseden gelmese yakınlardan gelir, özellikle ilk çocukta çok geliyor.

Selamün aleyküm cümleten güzel anneler:)
Bugün doktora gittik, çıkışta da kayınvalidemlere geçtik. O yüzden yazamadım.

Randevuda biraz gerildim. Daha önce bende amniyotik bant şüphesi oluşmuştu. Bu bant bebeğin eline, ayağına vs dolanarak o organı kesip atan bir oluşum. Emin olamamışlardı var mı yok mu diye. 4 hafta önce Etlik Doğum'da amniyotik bant yok dendi, rahatladık. Ama bugün doktor abimiz bizim ultrasonumuz yapılırken iki doktor arkadaşını çağırdı gelin siz de bakın diye. Sonra arkadaşlarına söylediği cümle şu: "Bu gebeye amniyotik bant teşhisi konmuş. Şuraya bakın bant koparıp atmış." Tabi bunları benim insan olduğumu, güzel bir şeyler duymak için gözünün içine baktığımı umursamadan söyledi. "Doktor bey kopan ne!" dediğimde ise "Kontrol bitsin bilgi vereceğim." yanıtını aldım. Benim dünyam karardı resmen. Zannettim ki amniyotik bant bebeğimin kolunu ya da ayağını koparıp attı Bunu yapabiliyor çünkü bu kör olasıca bant. Yarım saat sorularıma cevap vermeden, beni yok sayarak inceledi bebeğimi. Sonra lutfetti de bebek amniyotik bantı koparmış, bu zaman kadar banta dolanmadan kendini korumuş dedi. Düşünebiliyor musunuz halimi... Tam yarım saat kaskatı kesilip ultrasonun bitmesini bekledim. Sonra da diyor ki "Ya amniyotik bant hiç yoktu ya da vardı ama bebek koparıp kendini kurtardı..." Sözün kısası ben o yarım saat içinde bebeğimin organının koptuğunu düşünüp acıdan ölmediysem artık ölmem...

Sonuç bebeğim sağlıklı, eli, ayağı yerinde çok şükür. Ama bir insanın psikolojisiyle bu kadar oynandığı için o doktoru Allah'a havale ediyorum...

Çok uzun yazdım biliyorum... Allah'a şükür sonuç iyi ama öyle böyle gerilmedim...

Allah korumuş canım yaa, neyseki bebeğin sağlıklıymış... Dr.lar bazen çok ruhsuz oluyorlar gercekten, devlethastanesi miydi gittigin?

Bugun tum gun bekledim senden bi haber gelmesini.ohhhh canim rahatladim bende.iste onlar bizim nasil hissettigimizi nereden bilecekler gozun aydin kuzum bebegini rabbim kucagina alacagin gunude gosterecek.

Gitme birdaha o hastaneye bosver esinle git oda gorsun bebisini ben hep esimle gidiyorum.o benden daha heyecanli oluyor doktoru soru yagmuruna tutuyor.esin gidelim ozele demis zaten ugrasma devlet hastanesiyle.

Allah kolaylık versin kuzucum sevindim ben de hep iyi olun inşallah...

kızlar allh razı olsun hepinizden de.Güzel dileklerinizle içimi rahatlattınız.Rabbim hepimize yavrularımıza sağ salim kavışmayı nasip etsin.

Ne yaptık ki kuzummm... Allah senden de razı olsun...

saol arkadasim guzel gunler cabuk gelir vb insallah simdi evdeyim.artik

İnşallah bitanem dualarım seninle...

Canim bebisin nasilmis?cinsiyeti belli olduğu?

Yok bitanem öğrenemedik daha cinsiyetini:)

Cinsiyeti belli oldumu canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…