1, 1 buçuk kaşık koy canım, ben sadece bu yöntemi biliyorumBir dk bir dk bazı şeyleri sormam lazım :)) şimdi ben bir kilo süte yapıcam 5 kilo çok gelir birde taze olsun istiyorum bu yüzden bir kiloya kaç kaşık atmam lazım bu birincisi .. Ikincisi fırın içinde ağzı açık nasıl olucak tatlım benim mutfakta cam açık ve soğuk fırın içi sıcak olmaz kanımca bu yüzden ne yapmam lazım sarmalayıp kalofier altına koysam olmaz mı şekerim ..
Evet kayın validem getiriyor taze yağlı. Ama içerken pastörize süt içiyorumyogudunu inek sutunden mi mayaliyorsun..
Anlsdim canim bende hazir kllaniyorum devam edeim o zaman tesekkurler..Ben yogurdu da gunluk pastorize sutten yapiyorum, icmek icin de pastorize sut kullaniyorum. Cunku hamilelik doneminde sut yogurt peynir gibi seylerin muhakkak pastorize olarak tuketilmesi gerekiyor
Ben aldım ayrıntılımı ayın 29 unda ama kızlar 19+4 oluyoruz zaman iyi mi sizcede..18+4 dü 1 hafta öteledim..Hanimlar nasilsiniz bayadir takip edemiyorum forumu nasilsiniz hamilelik nasil gidiyor ayrintili randevularinizi almaya basladinizmi ?
çok güzelmiş kızın bahtı da güzel olsunn inşallah...Biz geldik benim minik ablam 7 yaşına girdi..biraz uğrastık ama çok güzel oldu hayırlı yaşları olsun.geçmişı okuma şansım yok gibi nerdeyse çok konuşmuşsunuz maşallah.inşallah herkes iyidir..
bende 19 hafta 4 dum bu gun ayrintiliya bu gun girdim doktor uygun dedi ama tahmini dogum 2 nisana geldi bi hafta oneBen aldım ayrıntılımı ayın 29 unda ama kızlar 19+4 oluyoruz zaman iyi mi sizcede..18+4 dü 1 hafta öteledim..
ben yarın giricem, tam zamanıdır umarım...Hanimlar nasilsiniz bayadir takip edemiyorum forumu nasilsiniz hamilelik nasil gidiyor ayrintili randevularinizi almaya basladinizmi ?
sen nerde girdin canım zey.ep kamilde mi?bende 19 hafta 4 dum bu gun ayrintiliya bu gun girdim doktor uygun dedi ama tahmini dogum 2 nisana geldi bi hafta one
Bugün aldım bende aralık 18. İnşallah sorunsuz çıkar herkesinki. Bu arada bizim fiyat baya uçukmuş umarım uzun uzun bakarızda en azından bebişime doyarım :)Hanimlar nasilsiniz bayadir takip edemiyorum forumu nasilsiniz hamilelik nasil gidiyor ayrintili randevularinizi almaya basladinizmi ?
Nice senelere kızlarımız adaş yaşlarıda aynı...Biz geldik benim minik ablam 7 yaşına girdi..biraz uğrastık ama çok güzel oldu hayırlı yaşları olsun.geçmişı okuma şansım yok gibi nerdeyse çok konuşmuşsunuz maşallah.inşallah herkes iyidir..
kesinlikle katılıyorum. kızıma çok almışım tulumlar, birer en fazla ikişer defa giydirdim hatırlıyorum. hepsi öyle kaldı. en kullanışlı olanlar uzun veya kısa kollu alttan çıtçıtlı body ler, ben en fazla onlardan alıcam. 3-6 ay kısa kol. yazın sıcakta değiştire değiştire giyer inşallah. gelecek hediyeleri de düşünün. kimseden gelmese yakınlardan gelir, özellikle ilk çocukta çok geliyor.Kızlar ciciler alınmaya başlamış. Tecrübeli anne olarak tavsiyelerde bulunayım :) boy tulumlar çok şirin ama sanıldığı kadar kullanışlı değil, bebeklerin boyu çok çabuk uzuyor ve çok az gidebiliyor, ayağı patikti olanlardan alacaksınız sayıyı çok tutmayın, bir iki tane yeterli, patiksiz olanlar daha kullanışlı. Ve en önemlisi kollarına dikkat edin, geniş olmasın, özelikte kol uçları dar olsun, yoksa çocuğun elleri içine kaçıyor
Allah korumuş canım yaa, neyseki bebeğin sağlıklıymış... Dr.lar bazen çok ruhsuz oluyorlar gercekten, devlethastanesi miydi gittigin?Selamün aleyküm cümleten güzel anneler:)
Bugün doktora gittik, çıkışta da kayınvalidemlere geçtik. O yüzden yazamadım.
Randevuda biraz gerildim. Daha önce bende amniyotik bant şüphesi oluşmuştu. Bu bant bebeğin eline, ayağına vs dolanarak o organı kesip atan bir oluşum. Emin olamamışlardı var mı yok mu diye. 4 hafta önce Etlik Doğum'da amniyotik bant yok dendi, rahatladık. Ama bugün doktor abimiz bizim ultrasonumuz yapılırken iki doktor arkadaşını çağırdı gelin siz de bakın diye. Sonra arkadaşlarına söylediği cümle şu: "Bu gebeye amniyotik bant teşhisi konmuş. Şuraya bakın bant koparıp atmış." Tabi bunları benim insan olduğumu, güzel bir şeyler duymak için gözünün içine baktığımı umursamadan söyledi. "Doktor bey kopan ne!" dediğimde ise "Kontrol bitsin bilgi vereceğim." yanıtını aldım. Benim dünyam karardı resmen. Zannettim ki amniyotik bant bebeğimin kolunu ya da ayağını koparıp attıBunu yapabiliyor çünkü bu kör olasıca bant. Yarım saat sorularıma cevap vermeden, beni yok sayarak inceledi bebeğimi. Sonra lutfetti de bebek amniyotik bantı koparmış, bu zaman kadar banta dolanmadan kendini korumuş dedi. Düşünebiliyor musunuz halimi... Tam yarım saat kaskatı kesilip ultrasonun bitmesini bekledim. Sonra da diyor ki "Ya amniyotik bant hiç yoktu ya da vardı ama bebek koparıp kendini kurtardı..." Sözün kısası ben o yarım saat içinde bebeğimin organının koptuğunu düşünüp acıdan ölmediysem artık ölmem...
Sonuç bebeğim sağlıklı, eli, ayağı yerinde çok şükür. Ama bir insanın psikolojisiyle bu kadar oynandığı için o doktoru Allah'a havale ediyorum...
Çok uzun yazdım biliyorum... Allah'a şükür sonuç iyi ama öyle böyle gerilmedim...
Bugun tum gun bekledim senden bi haber gelmesini.ohhhh canim rahatladim bende.iste onlar bizim nasil hissettigimizi nereden bilecekler gozun aydin kuzum bebegini rabbim kucagina alacagin gunude gosterecek.Selamün aleyküm cümleten güzel anneler:)
Randevuda biraz gerildim. Daha önce bende amniyotik bant şüphesi oluşmuştu. Bu bant bebeğin eline, ayağına vs dolanarak o organı kesip atan bir oluşum. Emin olamamışlardı var mı yok mu diye. 4 hafta önce Etlik Doğum'da amniyotik bant yok dendi, rahatladık. Ama bugün doktor abimiz bizim ultrasonumuz yapılırken iki doktor arkadaşını çağırdı gelin siz de bakın diye. Sonra arkadaşlarına söylediği cümle şu: "Bu gebeye amniyotik bant teşhisi konmuş. Şuraya bakın bant koparıp atmış." Tabi bunları benim insan olduğumu, güzel bir şeyler duymak için gözünün içine baktığımı umursamadan söyledi. "Doktor bey kopan ne!" dediğimde ise "Kontrol bitsin bilgi vereceğim." yanıtını aldım. Benim dünyam karardı resmen. Zannettim ki amniyotik bant bebeğimin kolunu ya da ayağını koparıp attıBunu yapabiliyor çünkü bu kör olasıca bant. Yarım saat sorularıma cevap vermeden, beni yok sayarak inceledi bebeğimi. Sonra lutfetti de bebek amniyotik bantı koparmış, bu zaman kadar banta dolanmadan kendini korumuş dedi. Düşünebiliyor musunuz halimi... Tam yarım saat kaskatı kesilip ultrasonun bitmesini bekledim. Sonra da diyor ki "Ya amniyotik bant hiç yoktu ya da vardı ama bebek koparıp kendini kurtardı..." Sözün kısası ben o yarım saat içinde bebeğimin organının koptuğunu düşünüp acıdan ölmediysem artık ölmem...
Sonuç bebeğim sağlıklı, eli, ayağı yerinde çok şükür. Ama bir insanın psikolojisiyle bu kadar oynandığı için o doktoru Allah'a havale ediyorum...
Çok uzun yazdım biliyorum... Allah'a şükür sonuç iyi ama öyle böyle gerilmedim...
Gitme birdaha o hastaneye bosver esinle git oda gorsun bebisini ben hep esimle gidiyorum.o benden daha heyecanli oluyor doktoru soru yagmuruna tutuyor.esin gidelim ozele demis zaten ugrasma devlet hastanesiyle.Selamün aleyküm cümleten güzel anneler:)
iyi olmana çok sevindim canım ben de iyiyim ev taşıdık bu hafta bizde işlerde çok yoğundu o yüzden giremedim bir türlü ama hepiniz hep aklımdaydınız
çok sevindim canım yolunda olmasına herşeyinbende kalbinde bir parlaklık olmasının sıkıntı yaratmadığını duymuştum arkadaşımdan allah şifa versin kuzum allah kabul ederse okudum bende benimde perşembe günü ayrıntılı inşallah bir sıkıntı olmaz
ayyyy çok güzelmiş canım güle güle güzel günlerde kullan nice seneleriniz olsun inşallah
kızlar allh razı olsun hepinizden de.Güzel dileklerinizle içimi rahatlattınız.Rabbim hepimize yavrularımıza sağ salim kavışmayı nasip etsin.
saol arkadasim guzel gunler cabuk gelir vb insallah simdi evdeyim.artik
Canim bebisin nasilmis?cinsiyeti belli olduğu?
Cinsiyeti belli oldumu canimSelamün aleyküm cümleten güzel anneler:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?