2015 Nisan Anneleri

Merhaba arkadaşlar,

Forum maşallah çok hızlı ilerliyor yetişemiyorum... 2-3 gün giremesem 200 sayfa falan geçmiş oluyor o yüzden takibi de zor oluyor benim için. Şimdi soracağım soru da belki önceki paylaşımlarda konu olmuştur ama bir kez daha benim için cevaplarsanız sevinirim. Bugün son 3 saattir göbek deliğime yakın bir noktaya ağrı anlık girip çıkıyor. Baş ağrısı gibi... Başına gelen oldu mu acaba? Göbek kordonıyla falan bir ilgisi olabilir mi ki?

Allah korumuş canım yaa, neyseki bebeğin sağlıklıymış... Dr.lar bazen çok ruhsuz oluyorlar gercekten, devlethastanesi miydi gittigin?

Çok şükür bitanem... Etlik Doğum Evi'ydi gittiğim yer... Ruhsuz hem de nasıl...

Bugun tum gun bekledim senden bi haber gelmesini.ohhhh canim rahatladim bende.iste onlar bizim nasil hissettigimizi nereden bilecekler gozun aydin kuzum bebegini rabbim kucagina alacagin gunude gosterecek.

Kayınvalidemlere geçince foruma giremedim kuzum yaa... İnşallah o günleri görürüz hepimiz... Hani hep deriz ya kız erkek fark etmez sağlıklı olsun yeter diye. Gerçekten öyle... Allah'a şükür sağlıklıymış...

Gitme birdaha o hastaneye bosver esinle git oda gorsun bebisini ben hep esimle gidiyorum.o benden daha heyecanli oluyor doktoru soru yagmuruna tutuyor.esin gidelim ozele demis zaten ugrasma devlet hastanesiyle.

Öyle yapacağım kuzummm... Bugün doktor bant koparıp atmış deyince yarım saat bekledim içim yana yana yaa acaba kopan eli mi ayağı mı diye Allah'tan gelene razıyım ama bebeğimin acı çektiği düşüncesi mahvetti beni... O yarım saat yaşadığım ızdırabı 27 yıllık ömrümde yaşamadım ben... Allah kimseyi evladıyla sınamasın...

Cinsiyeti belli oldumu canim

Olmadı teyzesi... Bir dahaki sefere nasipse:)

Hayirlisi olsun canim benim.seni cok iyi anliyorum rabbim yasatmasin birdsha boyle bisey.bak dosun gibi bebisin annesi o seni uzmez merak etme.

aşımı olmadıbugün oldum canım. şuan hiç bi sıkıntım yok çok şükür. akşama başlamazsa iyi Sende tez zamanda atlatırsın inşallah =)
Sagol canim gecmis olsun sanada bende de cok bi sikintii olmadi hafif agri var benim gozumu korkutmuslardi da hic oyle degilmis allahtan ;-)

Valla canim o bende bazen oluyor bebek hareket ettikce ama herzaman olan bisey degil

Tatli anneler herkese iyi geceler bizim uykumuz geldi.herkes uyumadan bir bardak sut icsin bebeklerimiz icin cooook faydali.sabah karin agrinizda olmaz.

Nice yıllar dilerim güzel ablamıza
Îyiki doğmuş fıstık ..

O kadar süre nefessiz kalmak demek hastanelik olmak demek falan... o kadar olamazsın rahat ol... insallah hiç olmzsın da

Sen gerçekten çok iyi bir insansın CNm ben o kadar sakin olamazdım ve kesin davalık olurdum o şahıslarla . Okurken içim titredi gözlerim doldu resmen bu kadar insanlık dışı hareket olmaz . Bu yaratıklar nerden geldiler merak ediyorum ,insan diye geziniyorlar ya yanarım yanarım ona yanarım . Tek güzel haberde bebeğin iyi olması çok sevimdim Rabbim tüm evlatlarımızı korusun inş .

Tatli anneler herkese iyi geceler bizim uykumuz geldi.herkes uyumadan bir bardak sut icsin bebeklerimiz icin cooook faydali.sabah karin agrinizda olmaz.
Süt içmek güzel de bu benim için aşırı kalorili bir durum olur bu yüzden içtiğim sütü organik yağsız tercih etmek gerek normalde öğle vakitlerinde içiyordum yakmam kolay olsun diye yoksa kan şekerimi yükseltiyor o kadar hassas bir olayım var . Malasef

göstermeyince kız derler ya hep o yüzden aklım karıştı...çikolata falan da yedim ama kımıldamadı bile bebişim :) boyu için 20 cm 180 gr dedi sizlern ne civarda
Bazen bebekler uyuyabiliyor, keyfine gore takliyo yavrular benim 17+2 de boyu 17cm kilosu 220 grdi.
Benim dr 11 ve 13. Haftalarda kemik yapisi durusuna gore filan erkek tahmin etmisti. 17. Hafta da pipisini gorduk, kesinlestirmis olduk oglumuz olacagini. En kisa zamanda ogrenirsin insallah :)

Hayirlisi olsun canim benim.seni cok iyi anliyorum rabbim yasatmasin birdsha boyle bisey.bak dosun gibi bebisin annesi o seni uzmez merak etme.

Allah hepimizin yavrusunu korusun inşallah. .. Zaten ona emanet hepsi... Hem güldüm hem ağladım bugün. Eşim Allah razı olsun her zaman destek bana. Bugün de bak gördün mü bantı koparıp atmış o biiirr süper kahraman diyor:) Namazımı da kıldım Allah'ım dedim benim günahım çok, ama karnımda günahsız yavrumla geldim huzuruna, bak o da sana secde ediyor daha doğmadan, sen onu benden daha çok korursun yavrum sana emanet... İçim ferahladı çok şükür...

İnan bitanem çok kötü oldum orada... Allah'ım dedim kopan neresi eli mi ayağı mı, yandı içim...

Doktora da dedim "Ben insanım kurbanlık koyun değilim. Nasıl bu şekilde davranabiliyorsunuz?" "Dikkatim dağılmasın diye cevaplamadım sorularınızı." diyor bana. Ben de şikayet edeceğim sizi dedim. Yarın bimere şikayet edeceğiz eşimle.

Yüz göz olmak istemedim... Ama ömrümde hiçbir şeye bu kadar yanmadı içim... Ağlamaktan helak oldum çıkınca... İsyan etmedim Allah biliyor, sadece gerginlikten, korkudan ağladım...

Allah'tan korkuları olsa böyle davranmazlar zaten. Nasıl insan deniyor bunlara ben de bilmiyorum...

Ama her şeye rağmen çok şükür ki kuzumun bir şeyi yok... Tek sevincim bu...

canım benim Rabbim bir daha böyle birsey yasatmasın Allahtan en büyük istegim bebeklerimizin saglıklı sıhatli olmaları.Rabbim korusun hepsini.Allaha emanetler onlar.Allaha sükür bebegin iyi gülüm.Allah korusun minikleri

Amiiinnn kuzum benim Allah razı olsun... Rabbime şükür ki yavrum iyi. Hepimizin yavrusu Allah'a emanet. Allah kimseye böyle bir şey yaşatmasın inşallah...

Kızlar bu arada sağ kasığımda kistik bir yapı görmüş sevgili doktorum! Onu bile sormama rağmen doğru düzgün açıklamadı. Yumurtalık kistidir herhalde dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…