- 10 Temmuz 2014
- 384
- 377
- 78
Allah korumuş canım yaa, neyseki bebeğin sağlıklıymış... Dr.lar bazen çok ruhsuz oluyorlar gercekten, devlethastanesi miydi gittigin?
Bugun tum gun bekledim senden bi haber gelmesini.ohhhh canim rahatladim bende.iste onlar bizim nasil hissettigimizi nereden bilecekler gozun aydin kuzum bebegini rabbim kucagina alacagin gunude gosterecek.
Gitme birdaha o hastaneye bosver esinle git oda gorsun bebisini ben hep esimle gidiyorum.o benden daha heyecanli oluyor doktoru soru yagmuruna tutuyor.esin gidelim ozele demis zaten ugrasma devlet hastanesiyle.
Cinsiyeti belli oldumu canim
Hayirlisi olsun canim benim.seni cok iyi anliyorum rabbim yasatmasin birdsha boyle bisey.bak dosun gibi bebisin annesi o seni uzmez merak etme.Öyle yapacağım kuzummm... Bugün doktor bant koparıp atmış deyince yarım saat bekledim içim yana yana yaa acaba kopan eli mi ayağı mı diyeAllah'tan gelene razıyım ama bebeğimin acı çektiği düşüncesi mahvetti beni... O yarım saat yaşadığım ızdırabı 27 yıllık ömrümde yaşamadım ben... Allah kimseyi evladıyla sınamasın...
Olmadı teyzesi... Bir dahaki sefere nasipse:)
Sagol canim gecmis olsun sanada bende de cok bi sikintii olmadi hafif agri var benim gozumu korkutmuslardi da hic oyle degilmis allahtan ;-)aşımı olmadıbugün oldum canım. şuan hiç bi sıkıntım yok çok şükür. akşama başlamazsa iyiSende tez zamanda atlatırsın inşallah =)
Valla canim o bende bazen oluyor bebek hareket ettikce ama herzaman olan bisey degilMerhaba arkadaşlar,
Forum maşallah çok hızlı ilerliyor yetişemiyorum... 2-3 gün giremesem 200 sayfa falan geçmiş oluyor o yüzden takibi de zor oluyor benim için. Şimdi soracağım soru da belki önceki paylaşımlarda konu olmuştur ama bir kez daha benim için cevaplarsanız sevinirim. Bugün son 3 saattir göbek deliğime yakın bir noktaya ağrı anlık girip çıkıyor. Baş ağrısı gibi... Başına gelen oldu mu acaba? Göbek kordonıyla falan bir ilgisi olabilir mi ki?
Nice yıllar dilerim güzel ablamızaBiz geldik benim minik ablam 7 yaşına girdi..biraz uğrastık ama çok güzel oldu hayırlı yaşları olsun.geçmişı okuma şansım yok gibi nerdeyse çok konuşmuşsunuz maşallah.inşallah herkes iyidir..
O kadar süre nefessiz kalmak demek hastanelik olmak demek falan... o kadar olamazsın rahat ol... insallah hiç olmzsın daSağol tatlım içim rahatladı geçen gün uyandığımda zor nefes alıyordum o yüzden endişelendim açıkçası ama dediğin gibi sanırım o kadar uzun süre nefessiz kalmamışımdır. Cattle tavsiyeni de mutlaka yapacağım teşekkür ederim canım
Yok bebek hareketi olmuyor ya baş ağrısı gibi girip çıkıyor... Anlamadım :/Valla canim o bende bazen oluyor bebek hareket ettikce ama herzaman olan bisey degil
Sen gerçekten çok iyi bir insansın CNm ben o kadar sakin olamazdım ve kesin davalık olurdum o şahıslarla . Okurken içim titredi gözlerim doldu resmen bu kadar insanlık dışı hareket olmaz . Bu yaratıklar nerden geldiler merak ediyorum ,insan diye geziniyorlar ya yanarım yanarım ona yanarım . Tek güzel haberde bebeğin iyi olması çok sevimdim Rabbim tüm evlatlarımızı korusun inş .Selamün aleyküm cümleten güzel anneler:)
Bugün doktora gittik, çıkışta da kayınvalidemlere geçtik. O yüzden yazamadım.
Randevuda biraz gerildim. Daha önce bende amniyotik bant şüphesi oluşmuştu. Bu bant bebeğin eline, ayağına vs dolanarak o organı kesip atan bir oluşum. Emin olamamışlardı var mı yok mu diye. 4 hafta önce Etlik Doğum'da amniyotik bant yok dendi, rahatladık. Ama bugün doktor abimiz bizim ultrasonumuz yapılırken iki doktor arkadaşını çağırdı gelin siz de bakın diye. Sonra arkadaşlarına söylediği cümle şu: "Bu gebeye amniyotik bant teşhisi konmuş. Şuraya bakın bant koparıp atmış." Tabi bunları benim insan olduğumu, güzel bir şeyler duymak için gözünün içine baktığımı umursamadan söyledi. "Doktor bey kopan ne!" dediğimde ise "Kontrol bitsin bilgi vereceğim." yanıtını aldım. Benim dünyam karardı resmen. Zannettim ki amniyotik bant bebeğimin kolunu ya da ayağını koparıp attıBunu yapabiliyor çünkü bu kör olasıca bant. Yarım saat sorularıma cevap vermeden, beni yok sayarak inceledi bebeğimi. Sonra lutfetti de bebek amniyotik bantı koparmış, bu zaman kadar banta dolanmadan kendini korumuş dedi. Düşünebiliyor musunuz halimi... Tam yarım saat kaskatı kesilip ultrasonun bitmesini bekledim. Sonra da diyor ki "Ya amniyotik bant hiç yoktu ya da vardı ama bebek koparıp kendini kurtardı..." Sözün kısası ben o yarım saat içinde bebeğimin organının koptuğunu düşünüp acıdan ölmediysem artık ölmem...
Sonuç bebeğim sağlıklı, eli, ayağı yerinde çok şükür. Ama bir insanın psikolojisiyle bu kadar oynandığı için o doktoru Allah'a havale ediyorum...
Çok uzun yazdım biliyorum... Allah'a şükür sonuç iyi ama öyle böyle gerilmedim...
Ben içtiimm, yeni yeni başladım içmeye ama seviyorum tadını şimdi...Tatli anneler herkese iyi geceler bizim uykumuz geldi.herkes uyumadan bir bardak sut icsin bebeklerimiz icin cooook faydali.sabah karin agrinizda olmaz.
Süt içmek güzel de bu benim için aşırı kalorili bir durum olur bu yüzden içtiğim sütü organik yağsız tercih etmek gerek normalde öğle vakitlerinde içiyordum yakmam kolay olsun diye yoksa kan şekerimi yükseltiyor o kadar hassas bir olayım var . MalasefTatli anneler herkese iyi geceler bizim uykumuz geldi.herkes uyumadan bir bardak sut icsin bebeklerimiz icin cooook faydali.sabah karin agrinizda olmaz.
Bazen bebekler uyuyabiliyor, keyfine gore takliyo yavrulargöstermeyince kız derler ya hep o yüzden aklım karıştı...çikolata falan da yedim ama kımıldamadı bile bebişim :) boyu için 20 cm 180 gr dedi sizlern ne civarda
Hayirlisi olsun canim benim.seni cok iyi anliyorum rabbim yasatmasin birdsha boyle bisey.bak dosun gibi bebisin annesi o seni uzmez merak etme.
Sen gerçekten çok iyi bir insansın CNm ben o kadar sakin olamazdım ve kesin davalık olurdum o şahıslarla . Okurken içim titredi gözlerim doldu resmen bu kadar insanlık dışı hareket olmaz . Bu yaratıklar nerden geldiler merak ediyorum ,insan diye geziniyorlar ya yanarım yanarım ona yanarım . Tek güzel haberde bebeğin iyi olması çok sevimdim Rabbim tüm evlatlarımızı korusun inş .
canım benim Rabbim bir daha böyle birsey yasatmasın Allahtan en büyük istegim bebeklerimizin saglıklı sıhatli olmaları.Rabbim korusun hepsini.Allaha emanetler onlar.Allaha sükür bebegin iyi gülüm.Allah korusun minikleriSelamün aleyküm cümleten güzel anneler:)
Bugün doktora gittik, çıkışta da kayınvalidemlere geçtik. O yüzden yazamadım.
Randevuda biraz gerildim. Daha önce bende amniyotik bant şüphesi oluşmuştu. Bu bant bebeğin eline, ayağına vs dolanarak o organı kesip atan bir oluşum. Emin olamamışlardı var mı yok mu diye. 4 hafta önce Etlik Doğum'da amniyotik bant yok dendi, rahatladık. Ama bugün doktor abimiz bizim ultrasonumuz yapılırken iki doktor arkadaşını çağırdı gelin siz de bakın diye. Sonra arkadaşlarına söylediği cümle şu: "Bu gebeye amniyotik bant teşhisi konmuş. Şuraya bakın bant koparıp atmış." Tabi bunları benim insan olduğumu, güzel bir şeyler duymak için gözünün içine baktığımı umursamadan söyledi. "Doktor bey kopan ne!" dediğimde ise "Kontrol bitsin bilgi vereceğim." yanıtını aldım. Benim dünyam karardı resmen. Zannettim ki amniyotik bant bebeğimin kolunu ya da ayağını koparıp attıBunu yapabiliyor çünkü bu kör olasıca bant. Yarım saat sorularıma cevap vermeden, beni yok sayarak inceledi bebeğimi. Sonra lutfetti de bebek amniyotik bantı koparmış, bu zaman kadar banta dolanmadan kendini korumuş dedi. Düşünebiliyor musunuz halimi... Tam yarım saat kaskatı kesilip ultrasonun bitmesini bekledim. Sonra da diyor ki "Ya amniyotik bant hiç yoktu ya da vardı ama bebek koparıp kendini kurtardı..." Sözün kısası ben o yarım saat içinde bebeğimin organının koptuğunu düşünüp acıdan ölmediysem artık ölmem...
Sonuç bebeğim sağlıklı, eli, ayağı yerinde çok şükür. Ama bir insanın psikolojisiyle bu kadar oynandığı için o doktoru Allah'a havale ediyorum...
Çok uzun yazdım biliyorum... Allah'a şükür sonuç iyi ama öyle böyle gerilmedim...
canım benim Rabbim bir daha böyle birsey yasatmasın Allahtan en büyük istegim bebeklerimizin saglıklı sıhatli olmaları.Rabbim korusun hepsini.Allaha emanetler onlar.Allaha sükür bebegin iyi gülüm.Allah korusun minikleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?