2015 Nisan Anneleri

http://www.sefertasitarifleri.com/2013/01/evde-yogurt-yapimi-puf-noktalariyla.html

canım bak ben yogurdumu burdaki gibi yapıyorum sende dene.kaymaklı güzel olyo.bende burdan bakarak yapmıstım

Canım cok sukur bişeyi yokmuş sen hangi hastaneye gidiyodun

Allah'a şükür kuzum... Etlik Doğum'a gittim. Sürekli gittiğim bir yer degildi. Sadece riskli gebelik takibi icin iki kez gittim. Ama bir daha o doktora gitmem yani
Bencede canım gitme nasıl insanlar ya bide doktor olucaklar insanların hele bi gebenin bu konuda nasıl korkucagını anlamıyolar bazı insanlar gercekten cok düşüncesiz oluyo Allah daha vermesin canım boyle bişey gorup gorecegın bu olsun insallah saglıcakla al bebişini kucagına

Allah razı olsun canım benim. Allah hiçbirimizi evladıyla sınamasın inşallah. Allah böyle doktorların da merhamet versin yüreklerine. Benim resmen canımdan can kopardılar bugün... Bebek yani bu insan. Oysa bu doktor sanki manavda domates inceliyor gibi düşüncesizdi. Hani bu çürük bunu alma boşver demediği kaldı. Allah ıslah etsin bir daha işim olmaz onlarla...

inşallah canım :) dizimize oturtmasakta herkesin kendi hayatı heyecanı ne istiyorsa karışmıycam bende inşallah

Her seferinde böyle dr ların olduğunu duyunca ben de inanılmaz geriliyorum nasıl ruhsuz olabiliyorlar anlamıyorum hiç.Dikkati dğılmasın diye demiş olabilir ama en azından orda sana dönüp bantı koparmış sıkıntı yok dese bile yeterdi yani içini rahatlatmaya.Şu anda bizim için en önemli varlıkların bebeklerimiz olduğunu bilmelerine rağmen bu şekilde davranıp yada kötü davranıp kırıyorlar üzüyorlar ya Allah da hesabını sorar eminim.Şükürler olsun ki iyiymiş canım benim o kadar sıkıntı çektin ama sonunda Allah yüzünü güldürmüş bi daha da yaşatmasın inşallah çok üzüldüm gerçekten

Ben burda günlük süt bulamıyorum pastörize olmuş raf ömrü aylar olan sütleride içmek istemiyorum aynı şekilde yoğurtlarıda yemiyorum sütsüz yoğurtsuz geçiyor hamileliğim. Sadece peynir yiyorum oda gayet az

Aynen değiştircem ulturasonla bakıp iyi tamm deyip yollamak testleri de söylememek bilgilendirmemek yani özele gidiyorum bir de ankara çağ hastanesi doktorları iyi diyorlar oraya gitcem.
Bende anca sorarsam söylüyordu sonra tepen atti bu ne dedim ya bide sorulari gizli sorar misin diyo sasirdim kaldim niye para veriyorum o zaman ben .. Değiştirdim hastaneyi başka doktora gittim simdi memnunum :)

Kızlar bende önümüzdeki hafta işe başlıyorum raporum bitiyor.sürekli takibimi yapan dr plesantamın aşağıda oldugunu fark etmedi hatta aşağıda ama çok sıkıntılı degil dedi birde odasındaki ultrasın pek eski bebegimin boyunu kilosunu bile ölcemediğini söyledi bende bu cuma kontrol için aynı hastanede kanamam oldugunda gittiğim başka bir dr vardı onun ultrason cihazı daha gelişmiş plesentanın aşağıda oldugunuda o söylemişti bende ondan randevu aldım bu cuma 9, 50 de randevum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…