- 30 Aralık 2013
- 7.753
- 4.342
- 448
bende sevmiyom kuzum ama cocuk için kendimiz için bir kaseye koy hergün kıtır kıtır ye cekirdegiyle bende inan zorla yiyom.arkadslar asla kutu meyve suyu içme dediler cok zararlı dediler hatta elimde vardı bitane içirtmediler.sütüde günlük sisede süt al dediler.meyve suyu sıkıp içmek gerek canın cekerse ben sütü kutu süt alyom ama yine kolaylık acısından aslınd sise süt içmek gerek.amin canım cümlemizinki...kuru uzumde sevmiyorum ama bebek icin baya fedakarlik etmem lazim cay ben zaten bi bardakdan fazla icemem sabah oda bazen tam bitmez kola fanta gazozlu icecekler hic icemi u orum meyvesuyu cok nadir ayran su benim cok takildim seyler Allah hepimize saglik sihat bebegimize.saglik sihat uzun omurler verir ins hayirli omurlerimiz olur
bende sevmiyom kuzum ama cocuk için kendimiz için bir kaseye koy hergün kıtır kıtır ye cekirdegiyle bende inan zorla yiyom.arkadslar asla kutu meyve suyu içme dediler cok zararlı dediler hatta elimde vardı bitane içirtmediler.sütüde günlük sisede süt al dediler.meyve suyu sıkıp içmek gerek canın cekerse ben sütü kutu süt alyom ama yine kolaylık acısından aslınd sise süt içmek gerek.amin canım cümlemizinki...
Şeker yüklemesi ne zaman yapılıyor ki ben yaptırmadım daha doktorda bisey demedi ayın 4ünde gidicem birde daha doktora..
Bugün çok kötüyüm basim kopacak sanki.
hic kabizlik sorunum olmazdi cnm kan hapina basladigimdan beri var o yüzden şurubu deniyim diyom bideyani sen yine dr una sor, aile hekimi sana zararı olacak şeyi yazmaz tabi ki.
ama kronik kabızlık olan bir kişi olarak söyleyebilirim ki ilaçlar kesin çözüm değil, beslenme düzenini değiştirmek lazım.
Sağol canim eşime soyluyumde alsin evde naneli hic birşey yok.şekersiz kahve iç bide çok acı naneli sakız bana iyi geliyor baş ağrısı için kafamın içinde dolaşıyo sanki o nane kokusu geçmiş olsun
DENİYCEMM TATLIMMM SAĞOL İNŞALLAH İŞE YARARO zaman gargara yapmak sana çok iyi gelecek.. Koyu yeşil olan rengi en iyisi 1 kapak yetiyo :)
BEN O AĞRILAR HİÇ GEÇMİYOR CNM BEL VE KARIN AĞRISI MALESF ÇOK RAHATSIZ EDİYORKızlar merhaba benim bi kaç gündür kasıklarımda bi ağrı var sizde de oluor mu acaba korkuorum
Canim baktimda diger mesajlarina bir arkadasla anlasmissin herhalde ben 25i baskasina vereyim o zaman..kalmadımı bizebir daha ki hatime inşaallah Allah kabul etsin yasinlere devam edelim
Tamam Canim sen oku..Ben alırım canım. 4, 5, 6, 7, 8 ve 25 bende
2.5 altında olması gerekiyor diye biliyorum benim 1.07 çıkmıştıKızlar afp mom değeirniz kaç çıktı kaç çıkması gerekiyor bilen var mı bide
Benimde 1.25 çıktı yüksek ris bulunmamıştır diyo. Normaldir sanırım2.5 altında olması gerekiyor diye biliyorum benim 1.07 çıkmıştı
BEN O AĞRILAR HİÇ GEÇMİYOR CNM BEL VE KARIN AĞRISI MALESF ÇOK RAHATSIZ EDİYORBNM SEZERYANIM YENİ OLDUĞU İÇİN DEDİ DOKTORUM AMA BİLEMİYORUM BENİ DE HEP KORKUTUYOR BU AĞRILAR
kac cktı bılmıyorum ama uclu testte dr arayıp normal dedı.. kagıdı bıkac gune alıcamKızlar afp mom değeirniz kaç çıktı kaç çıkması gerekiyor bilen var mı bide
Benim cok sık oluyo yanları ve enseden bi giriyo bazen tek taraflı zonkluyo evde buz kabın veya buz jelin varsa yada dondurucudan buzlu bişey cıkar direk temas ettirmeden tulbent yardımıyla bi 5 7 dk aralıklarla tut ozellikle ensene iyi gelio ben oyle yapıoom gecio dene istersenBugün çok kötüyüm basim kopacak sanki.
Kizlar aciiiil cvp verin ne olur.asilarinizi kacinci haftada yaptirtiniz?yarin asi olucakmisim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?