2015 Nisan Anneleri

bende sevmiyom kuzum ama cocuk için kendimiz için bir kaseye koy hergün kıtır kıtır ye cekirdegiyle bende inan zorla yiyom.arkadslar asla kutu meyve suyu içme dediler cok zararlı dediler hatta elimde vardı bitane içirtmediler.sütüde günlük sisede süt al dediler.meyve suyu sıkıp içmek gerek canın cekerse ben sütü kutu süt alyom ama yine kolaylık acısından aslınd sise süt içmek gerek.amin canım cümlemizinki...

dogru diyorsun saglik cok.dikat etmek gerek bebegimiz icin cok guzel arkadaslik var burda.herkez birbirine destek oluyor bizim kimseye ihtiyacimiz olmaz bu sayfa oldukca

yani sen yine dr una sor, aile hekimi sana zararı olacak şeyi yazmaz tabi ki.
ama kronik kabızlık olan bir kişi olarak söyleyebilirim ki ilaçlar kesin çözüm değil, beslenme düzenini değiştirmek lazım.
hic kabizlik sorunum olmazdi cnm kan hapina basladigimdan beri var o yüzden şurubu deniyim diyom bide
ama haklisin suyu daha cok icmem gerekiyo bide ekmeği azaltsam iyi olcak

Kızlar merhaba benim bi kaç gündür kasıklarımda bi ağrı var sizde de oluor mu acaba korkuorum
BEN O AĞRILAR HİÇ GEÇMİYOR CNM BEL VE KARIN AĞRISI MALESF ÇOK RAHATSIZ EDİYOR BNM SEZERYANIM YENİ OLDUĞU İÇİN DEDİ DOKTORUM AMA BİLEMİYORUM BENİ DE HEP KORKUTUYOR BU AĞRILAR

Bugün çok kötüyüm basim kopacak sanki.
Benim cok sık oluyo yanları ve enseden bi giriyo bazen tek taraflı zonkluyo evde buz kabın veya buz jelin varsa yada dondurucudan buzlu bişey cıkar direk temas ettirmeden tulbent yardımıyla bi 5 7 dk aralıklarla tut ozellikle ensene iyi gelio ben oyle yapıoom gecio dene istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…