2015 Nisan Anneleri

Doktoruna danis canim mtlka bunu.ekmek cok tuketiyomusun belki ekmegi kesersen kilo alimin durabilir meyveyide fazla tuketme sonuct ondada seker var kilo yapyo ben bu ara ekmegi azalttim...

Aaaa öyle mi ben sormadım hiç o da bişey demedi ama olmadı bi telefon ederim çünkü yarın kontrolüm öğleden sonra
BEN GEÇEN SENEKİ GEBELİĞİMDE İLK DOZU VURUNDUM VE BENİ ÇOK ETKİLEDİ TİTREME ATEŞ FALAN YAPTI O ZAMANDA DOKTORUM İKİNCİSİNİ YAPTIRMAMIŞTI. BU DEFA DA İKİNCİ DOZU OLUCAKTIM SORDUM YOK GEÇEN DEFA RAHATSIZ ETMİŞSE OLMA GEREK YOK DEDİ

Anneler bu arada şeker yüklemesi ile ilgili aklıma gelen bişey oldu sizinle de paylaşmak istedim. Şeker yüklemesinde 50 gr içirilen şekerli su aslında bazılarımızın farkında olmadan günlük hayatta aldığı şeker miktarından daha fazla. Yani çok fazla şeker yükleniyor bebeğime zararlı olur mu diye düşünürken bu kısmı da ihmal etmeyelim. Bence bu test hayati önem taşıyor. 50 gr şeker için nette araştırma yapınca şu bilgileri buldum sizinle de paylaşayım dedim: http://www.evimizde.com/konudetay.php?kid=30 ayrıca bu sitede de var bilgiler http://blog.cenker.com/2013/12/meyve-ve-sebzelerdeki-seker-oranlari/

Elbette herkesin kendi fikri yaptırmak ister yada istemez ama ben paylaşayım dedim belki sizlere de faydası olur bu bilgilerin :)

Canım bende bu kısa zamanda aşırı kilo aldım 10 kiloya yakın ama. Doktora sordum ben 2 ay hergün progesteron iğnesi olduğum için onun ödem yaptığını söyledi. Biraz takip edelim diyetisyene gidersin istersen dedi. Bende 1 ay sonra hala hızla kilo alıyorsam gidicem diyetisyene en azından o yönlendirir. Bence sende çok rahatsızsan diyetisyene git.

Anladım belkide o yüzden olma demiştir ama zararı yoktur diye düşünüyorum ben gidip olayım en iyisi duruma göre ikinciye bakarız :)

Şeker yüklemesi ne zaman yapılıyor ki ben yaptırmadım daha doktorda bisey demedi ayın 4ünde gidicem birde daha doktora..

canım sen hala iğne yada hap progestan kullanıyomusun. ben iğne 2 kere oldum. hapıda 3.5 aylıkken bıraktım.

Doktoruna danis canim mtlka bunu.ekmek cok tuketiyomusun belki ekmegi kesersen kilo alimin durabilir meyveyide fazla tuketme sonuct ondada seker var kilo yapyo ben bu ara ekmegi azalttim...

Ekmeği günde 3 dilim falandır ortalama ama 4 akşamdır akşamları hiç yemiyorum artık
Aslında daha önceden hiç yemiyordum ama miğde bulantımı bastırsın diye alıştım
Geçen hafta gittim işte aralıkta ayrıntılı ultroson için başka yere yönlendrdi
Kendi doktoruma tekrar 3 ocakta gidicem dediğin gibi hala alırsam bu şekilde hızlı
Napalım diye sorayım ogün gittiğimde 25 hafta olucam şeker testide yaparlar çıkar ne varsa herhal

aslında bu konuyla ilgili bişi yazmıyım diyodum ama kendimi tutamıcam :) insülin direnci varsa eğer zaten açlık ve tokluk şekerine bakılınca anlaşılıyor yani bu yüzden ben ogtt yaptırmıcam o kdr şekeri alan çocuk bildiğin zehirleniyor.

ayrıntılı ultrasonu kendi dr umuz yapmıyor dimi? Burda okuduklarımdan onu anlıyorum

Dediğim gibi herkesin kendi fikri tatlım daha öncede bu konuda konuşmalar oldu bu sayfada ama ben sadece kendi fikrimi paylaştım herkesin kendi kararı :)

ayrıntılı ultrasonu kendi dr umuz yapmıyor dimi? Burda okuduklarımdan onu anlıyorum
ben ozeldekı doktoruma yarın oglen gıtcem ayrıntılı ıcın ne dıcek bılmıyoru ama 3lu ıcın devlete gıtmıstım ve ordakı doktor ayrıntılı ıcın aralıga randevu al dedı. aldım bende ama devlettede baska bır bolumdekı dr bakacak ayrıntılıya.özelde de farklı dr bakar sanırım

günaydın annişler ve bebişler.. dünden beri midem çok kötü yanıyor. bende daha önceden de reflü vardı zaten sanırım iyice artmaya başladı

AYY CANIM benim İNSAALLAH sağ sağlim kavuşursun bebeğine ne güzel dile getirmişsin kalbimin sesi oldun ..Hayırlı haberlerle git gel yaz buraya bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…