2015 Nisan Anneleri

AYYY Yerim ben sizi annesiyle lokumu çok tatlısınız canım benim hamişliğin güzelliği yüzüne vurmuş ALLAH bebişine sağlıcakla kavuşmayı nasıp etsin :)

Ben hiç almadım henüz ama ihtiyacım var artık sanırım benim de. En azından pantalona... Çok cici olmuş, gerçekten çok yakışmış. Üstünde ne yazıyo bu arada okuyamadım...

Kizlar biz bugün açılışı yaptik ve ilk hamile tshirt mü giydim :) i wanna go out diyerek kalan yarı süreye selam olsun :KK48:[/QUOTE .!.:
@mavidelisi Güle güle giy canım yakışmış kırmızısı göbişinle. Ama daha beklesin o minik büyüsün iyice. :)

Bende kızıma ilk kıyafetlerini aldım gerçi anneannesi çoktan almıştı ama bu benim ilk aldığım cicileri :) Sizlerle de paylaşmak istedik :)

Eklentiler

• 380-938-xxlarge_n-bebek.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 95
  • 402-982-xxlarge_n-bebek.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 97
  • 751-1655-xxlarge_n-bebek.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 89
Merhaba aranıza daha şimdi katıldım bugün Allah'ın izniyle 18 hafta 6 günlük hamileyim. 2 başarısız aşılama ve 4 başarısız tüp bebek denemesi sonrası 5. tüp bebek denememde Allah hamile kalmayı nasip etti çok şükür. Yıllardır tedavi tedavilerden yorulduktan sonra her an bu mucize için şükrediyorum. Ancak hamilelik sürecim de öyle kolay olmadı hastanede yatmak zorunda kaldım bazı testlerim de sıkıntılı çıktı. Her an endişe devam ediyor yani. Acaba test sonuçlarım ve ultrason ölçümlerimle ilgili bir kaç soru sorsam (18. hafta detaylı ultrasonu ile ilgili) bana yardımcı olabilir misiniz? Hepimizin aklen, bedenen, ruhen sağlıklı evlatlarımızı kucağımıza almamızı dilerim...

İnşallah bundan sonra yaşadıkların son olur ve sağsalim kucağına alırsın inşallah. Hoş geldin aramıza. Detaylı ultrason yaptıran arkadaşlarımız var istersen sen sor onlarda cevp verebilirler sana :)

amin rabbim hayirli kilsin tamamina erdirip kucagina hepimizin kucagina almamizi nasip etsun

orayi bende cok dusunuyorum doktor banada dedi.ozellikle dogumda.cok kan kaybedecegiz cok gerekli die ama hapi yan etki edio surup da oyle nebilim dogal yiceklerde yokmudur kan yapan yiyemiyorum ya

Kan için doğal olan "Pekmez ve kırmızı üzüm" tavsiye etti doktorum, bilgin olsun canım :)

canım benim hiç olumsuz düşünme herşeyin güzel olacagına inan rabbim hepimizin bebeğini sağ sağlim kucagımıza almamızı nasip etsin :)

Biz geldik kızlar şükür detaylı usg güzel geçti 435 gr olmuşuz boyumuzda 25 cm :) Kızım çok iyi şükürler olsun inş. bu bebeğime sağ salim kavuşurum
GÖZÜN AYDINNNN TATLIMMMM MAŞALLAHHH MİNİK KIZÇENE :) DARISI BAŞIMIZAAA :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…