AYYY Yerim ben sizi annesiyle lokumu çok tatlısınız canım benim hamişliğin güzelliği yüzüne vurmuşCanim amin allah kabul etsin ağzına yüreğine saglik...
Tatlim benim de doktorum önermedi. Mutlaka konuş doktornla
Ya bunu duyduğuma sevindim. Bir ara bunu kullanmaya çalıştım ama çıkarttım hep... tekrar deneyelim madem.. zaten dis fırçasını da değiştirdim, ekstra yumuşak olanlardan aldim...
Sagol bilgi için :)
Kizlar biz bugün açılışı yaptik ve ilk hamile tshirt mü giydim :) i wanna go out diyerek kalan yarı süreye selam olsun
Maşallah annesi yarım kilo olmak üzeresiniz desenize :)Biz geldik kızlar şükür detaylı usg güzel geçti 435 gr olmuşuz boyumuzda 25 cm :) Kızım çok iyi şükürler olsun inş. bu bebeğime sağ salim kavuşurum
Ben hiç almadım henüz ama ihtiyacım var artık sanırım benim de. En azından pantalona... Çok cici olmuş, gerçekten çok yakışmış. Üstünde ne yazıyo bu arada okuyamadım...Canim amin allah kabul etsin ağzına yüreğine saglik...
Tatlim benim de doktorum önermedi. Mutlaka konuş doktornla
Ya bunu duyduğuma sevindim. Bir ara bunu kullanmaya çalıştım ama çıkarttım hep... tekrar deneyelim madem.. zaten dis fırçasını da değiştirdim, ekstra yumuşak olanlardan aldim...
Sagol bilgi için :)
Kizlar biz bugün açılışı yaptik ve ilk hamile tshirt mü giydim :) i wanna go out diyerek kalan yarı süreye selam olsun
Kizlar biz bugün açılışı yaptik ve ilk hamile tshirt mü giydim :) i wanna go out diyerek kalan yarı süreye selam olsun :KK48:[/QUOTE .!.:@mavidelisi Güle güle giy canım yakışmış kırmızısı göbişinle. Ama daha beklesin o minik büyüsün iyice. :)
tamam arkadasim sagolCanim baktimda diger mesajlarina bir arkadasla anlasmissin herhalde ben 25i baskasina vereyim o zaman..
İnşallah bundan sonra yaşadıkların son olur ve sağsalim kucağına alırsın inşallah. Hoş geldin aramıza. Detaylı ultrason yaptıran arkadaşlarımız var istersen sen sor onlarda cevp verebilirler sana :)Merhaba aranıza daha şimdi katıldım bugün Allah'ın izniyle 18 hafta 6 günlük hamileyim. 2 başarısız aşılama ve 4 başarısız tüp bebek denemesi sonrası 5. tüp bebek denememde Allah hamile kalmayı nasip etti çok şükür. Yıllardır tedavi tedavilerden yorulduktan sonra her an bu mucize için şükrediyorum. Ancak hamilelik sürecim de öyle kolay olmadı hastanede yatmak zorunda kaldım bazı testlerim de sıkıntılı çıktı. Her an endişe devam ediyor yani. Acaba test sonuçlarım ve ultrason ölçümlerimle ilgili bir kaç soru sorsam (18. hafta detaylı ultrasonu ile ilgili) bana yardımcı olabilir misiniz? Hepimizin aklen, bedenen, ruhen sağlıklı evlatlarımızı kucağımıza almamızı dilerim...
ayyy çok minnoş bunlaaaar güle güle kullanBende kızıma ilk kıyafetlerini aldım gerçi anneannesi çoktan almıştı ama bu benim ilk aldığım cicileri :) Sizlerle de paylaşmak istedik :)
amin rabbim hayirli kilsin tamamina erdirip kucagina hepimizin kucagina almamizi nasip etsunMerhaba aranıza daha şimdi katıldım bugün Allah'ın izniyle 18 hafta 6 günlük hamileyim. 2 başarısız aşılama ve 4 başarısız tüp bebek denemesi sonrası 5. tüp bebek denememde Allah hamile kalmayı nasip etti çok şükür. Yıllardır tedavi tedavilerden yorulduktan sonra her an bu mucize için şükrediyorum. Ancak hamilelik sürecim de öyle kolay olmadı hastanede yatmak zorunda kaldım bazı testlerim de sıkıntılı çıktı. Her an endişe devam ediyor yani. Acaba test sonuçlarım ve ultrason ölçümlerimle ilgili bir kaç soru sorsam (18. hafta detaylı ultrasonu ile ilgili) bana yardımcı olabilir misiniz? Hepimizin aklen, bedenen, ruhen sağlıklı evlatlarımızı kucağımıza almamızı dilerim...
Teşekkür ederiz teyzesi güle güle giysin kuzum :)ayyy çok minnoş bunlaaaar güle güle kullan
orayi bende cok dusunuyorum doktor banada dedi.ozellikle dogumda.cok kan kaybedecegiz cok gerekli die ama hapi yan etki edio surup da oyle nebilim dogal yiceklerde yokmudur kan yapan yiyemiyorum ya
Merhaba aranıza daha şimdi katıldım bugün Allah'ın izniyle 18 hafta 6 günlük hamileyim. 2 başarısız aşılama ve 4 başarısız tüp bebek denemesi sonrası 5. tüp bebek denememde Allah hamile kalmayı nasip etti çok şükür. Yıllardır tedavi tedavilerden yorulduktan sonra her an bu mucize için şükrediyorum. Ancak hamilelik sürecim de öyle kolay olmadı hastanede yatmak zorunda kaldım bazı testlerim de sıkıntılı çıktı. Her an endişe devam ediyor yani. Acaba test sonuçlarım ve ultrason ölçümlerimle ilgili bir kaç soru sorsam (18. hafta detaylı ultrasonu ile ilgili) bana yardımcı olabilir misiniz? Hepimizin aklen, bedenen, ruhen sağlıklı evlatlarımızı kucağımıza almamızı dilerim...
Maşallah annesi yarım kilo olmak üzeresiniz desenize :)
GÖZÜN AYDINNNN TATLIMMMM MAŞALLAHHH MİNİK KIZÇENE :) DARISI BAŞIMIZAAA :)Biz geldik kızlar şükür detaylı usg güzel geçti 435 gr olmuşuz boyumuzda 25 cm :) Kızım çok iyi şükürler olsun inş. bu bebeğime sağ salim kavuşurum
Canim benim doktorum yapicagini soyledi.aynen cnm inş. :) Kızlar bana şeker yükleme testi için 19 aralığa gün verdiler ne yapcaksınız yaptırmayı düşünüyormusunuz ?
GÖZÜN AYDINNNN TATLIMMMM MAŞALLAHHH MİNİK KIZÇENE :) DARISI BAŞIMIZAAA :)
Canim benim doktorum yapicagini soyledi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?