2015 Nisan Anneleri

günaydın annişler ve bebişler.. dünden beri midem çok kötü yanıyor. bende daha önceden de reflü vardı zaten sanırım iyice artmaya başladı
reflü bende de bazen oluyordu, farkettim ki çikolata yapmış. özellikle akşam yersem çok fena oluyor. kendi yediklerini takip et, neler yapıyorsa onu yeme özellikle akşam. ben çift yastık yatmayı yeni bıraktım, bir süre yüksekte yattım bu yüzden.

hamile kaldığımdan beri 2 defa falan ancak çikolata yemişimdir ondan olduğunu sanmıyorum ama ekmekten olabilir yada hamur işi bide strestende oluyor sanırım..teşekkürler canım bende yüksekte yatmaya dikkat edeyim artık ..

bende de reflü oluştu son 2 haftada malesef.. akşam yemekten 2 saat sonra içilen maden suyunun faydasını gördüm şahsım adına.hazmetmemi kolatlaştırıyo :)

Kızlar yazamadim ne güzel hatim dağıtılmis rabbim kabul etsin insallah..

benim kabızlık hala devam ediyo Karnım davul gibi aksamlari aile hekimime söyledim şurup yazalm dedi ferifer diye kullanan varmi acaba gyno ferro sanol cok kötü yapti bi kac gündür yutmuyorm bağırsaklarım rahatlasin diye
surubu eşim alcak gelirken kendi doktoruma sormadan kullansam olurmu aile hekimi yazdi sonucta bisey olmaz heralde

Doğal yöntemlerle halletmeye çalışsan canım ya. tembellik yaratıyo o ilaçlar belli bi zaman sonra

olabilir, hamur işini kaçırırsam normalde bile mideme iyi gelmez benim.
stres zaten midenin baş düşmanı.

bende de reflü oluştu son 2 haftada malesef.. akşam yemekten 2 saat sonra içilen maden suyunun faydasını gördüm şahsım adına.hazmetmemi kolatlaştırıyo :)
o maden suyunu hiç ama hiç içemem daha kötü yapar benim midemi, meyvelisini de denedim yok. hamilelikte de faydalıymış ama malesef içemiyorum

[QUOTEkayısıydaturk, post: 37883828, member: 612003"]Doğal yöntemlerle halletmeye çalışsan canım ya. tembellik yaratıyo o ilaçlar belli bi zaman sonra [/QUOTE]
Kuru kayisi yiyorm cnm faydasi oldu biraz o surup kan surubu anladigim kadariyla kan hapinin yerine kabizlik icin degil yani

yani sen yine dr una sor, aile hekimi sana zararı olacak şeyi yazmaz tabi ki.
ama kronik kabızlık olan bir kişi olarak söyleyebilirim ki ilaçlar kesin çözüm değil, beslenme düzenini değiştirmek lazım.

orayi bende cok dusunuyorum doktor banada dedi.ozellikle dogumda.cok kan kaybedecegiz cok gerekli die ama hapi yan etki edio surup da oyle nebilim dogal yiceklerde yokmudur kan yapan yiyemiyorum ya

AYY CANIM benim İNSAALLAH sağ sağlim kavuşursun bebeğine ne güzel dile getirmişsin kalbimin sesi oldun ..Hayırlı haberlerle git gel yaz buraya bekliyorum.
Canim benim diline ve yüregine saglik allah razi olsun inşallah hayirli güzel haberlerle döneriz :)

orayi bende cok dusunuyorum doktor banada dedi.ozellikle dogumda.cok kan kaybedecegiz cok gerekli die ama hapi yan etki edio surup da oyle nebilim dogal yiceklerde yokmudur kan yapan yiyemiyorum ya
siyah kuru üzüm her gün mutlaka bir avuc ye harika kan yapıcı ve üzüm pekmezi ye canım.demir hapınıda iç mutlaka kabızlık için kuru siyah kaysı günde 4-5 tane tüket süper kabızlık giderici.cayı bir cay bardagından cok içme oda acık olsun...

kızlar tetanoz asısınında hiç bir zararı yok 16. haftadan sonra doguma kadar yapılabiliyor.gec kaldım diye düsünmeyin yada erken diye.her doktor kendi belirlediği tarihte cagırıyo.ama genelde 20. haftada yapıyo doktorlar.siz kendi doktorunuzun cagırıdıgı günde gidin.ama cagırmadıysada arayıp sorun ne zaman geleyim diye.ben dün oldum 4 hafta sonra 2. dozumu olacagım.hiç bir yan etkisi yok.bi kac güne agrısı falan da geciyor.herkesin bünyesi farklı.

kuru uzumde sevmiyorum ama bebek icin baya fedakarlik etmem lazim cay ben zaten bi bardakdan fazla icemem sabah oda bazen tam bitmez kola fanta gazozlu icecekler hic icemi u orum meyvesuyu cok nadir ayran su benim cok takildim seyler Allah hepimize saglik sihat bebegimize.saglik sihat uzun omurler verir ins hayirli omurlerimiz olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…