reflü bende de bazen oluyordu, farkettim ki çikolata yapmış. özellikle akşam yersem çok fena oluyor. kendi yediklerini takip et, neler yapıyorsa onu yeme özellikle akşam. ben çift yastık yatmayı yeni bıraktım, bir süre yüksekte yattım bu yüzden.günaydın annişler ve bebişler.. dünden beri midem çok kötü yanıyor. bende daha önceden de reflü vardı zaten sanırım iyice artmaya başladı
hamile kaldığımdan beri 2 defa falan ancak çikolata yemişimdir ondan olduğunu sanmıyorum ama ekmekten olabilir yada hamur işi bide strestende oluyor sanırım..teşekkürler canım bende yüksekte yatmaya dikkat edeyim artık ..reflü bende de bazen oluyordu, farkettim ki çikolata yapmış. özellikle akşam yersem çok fena oluyor. kendi yediklerini takip et, neler yapıyorsa onu yeme özellikle akşam. ben çift yastık yatmayı yeni bıraktım, bir süre yüksekte yattım bu yüzden.
reflü bende de bazen oluyordu, farkettim ki çikolata yapmış. özellikle akşam yersem çok fena oluyor. kendi yediklerini takip et, neler yapıyorsa onu yeme özellikle akşam. ben çift yastık yatmayı yeni bıraktım, bir süre yüksekte yattım bu yüzden.
AYNEN CNMDediğim gibi herkesin kendi fikri tatlım daha öncede bu konuda konuşmalar oldu bu sayfada ama ben sadece kendi fikrimi paylaştım herkesin kendi kararı :)
Kızlar yazamadim ne güzel hatim dağıtılmis rabbim kabul etsin insallah..
benim kabızlık hala devam ediyo Karnım davul gibi aksamlari aile hekimime söyledim şurup yazalm dedi ferifer diye kullanan varmi acaba gyno ferro sanol cok kötü yapti bi kac gündür yutmuyorm bağırsaklarım rahatlasin diye
surubu eşim alcak gelirken kendi doktoruma sormadan kullansam olurmu aile hekimi yazdi sonucta bisey olmaz heralde
Haklisn canim.biraz fazla ictim gercekten.Canim nane ve maydanoz tüketme fazla... Allah korusun düşük yapabiliyor. Sakin ada cayi içme. Bitki caylarindan bence biraz uzak dur 6 bardak çok olmus gibi...
olabilir, hamur işini kaçırırsam normalde bile mideme iyi gelmez benim.hamile kaldığımdan beri 2 defa falan ancak çikolata yemişimdir ondan olduğunu sanmıyorum ama ekmekten olabilir yada hamur işi bide strestende oluyor sanırım..teşekkürler canım bende yüksekte yatmaya dikkat edeyim artık ..
o maden suyunu hiç ama hiç içemem daha kötü yapar benim midemi, meyvelisini de denedim yok. hamilelikte de faydalıymış ama malesef içemiyorumbende de reflü oluştu son 2 haftada malesef.. akşam yemekten 2 saat sonra içilen maden suyunun faydasını gördüm şahsım adına.hazmetmemi kolatlaştırıyo :)
Canım geçen cumartesi oldum sonuncusunu şükür bitti :)canım sen hala iğne yada hap progestan kullanıyomusun. ben iğne 2 kere oldum. hapıda 3.5 aylıkken bıraktım.
yani sen yine dr una sor, aile hekimi sana zararı olacak şeyi yazmaz tabi ki.Kızlar yazamadim ne güzel hatim dağıtılmis rabbim kabul etsin insallah..
benim kabızlık hala devam ediyo Karnım davul gibi aksamlari aile hekimime söyledim şurup yazalm dedi ferifer diye kullanan varmi acaba gyno ferro sanol cok kötü yapti bi kac gündür yutmuyorm bağırsaklarım rahatlasin diye
surubu eşim alcak gelirken kendi doktoruma sormadan kullansam olurmu aile hekimi yazdi sonucta bisey olmaz heralde
aman diyim kan ilacını bırakma, benim de en başından beri kanım çok düşüktü, erkenden demir hapına başlattı, dr um doğumda takviye kan vermemiz gerekebilir dedi, hele sağlık ocağındaki ebe doğumda kanaman olacak durmaz Allah korusun yükselmesi lazım dedi. hapını falan iste dr undan.
ilk hamileliğimde de dr um vermişti, kabızlık yapıyordu iyi kullanmadım, o dr da kullanacaksın, kabızlık için ilaç yazarım sana dedi.
Canim benim diline ve yüregine saglik allah razi olsun inşallah hayirli güzel haberlerle döneriz :)AYY CANIM benim İNSAALLAH sağ sağlim kavuşursun bebeğine ne güzel dile getirmişsin kalbimin sesi oldun ..Hayırlı haberlerle git gel yaz buraya bekliyorum.
siyah kuru üzüm her gün mutlaka bir avuc ye harika kan yapıcı ve üzüm pekmezi ye canım.demir hapınıda iç mutlaka kabızlık için kuru siyah kaysı günde 4-5 tane tüket süper kabızlık giderici.cayı bir cay bardagından cok içme oda acık olsun...orayi bende cok dusunuyorum doktor banada dedi.ozellikle dogumda.cok kan kaybedecegiz cok gerekli die ama hapi yan etki edio surup da oyle nebilim dogal yiceklerde yokmudur kan yapan yiyemiyorum ya
siyah kuru üzüm her gün mutlaka bir avuc ye harika kan yapıcı ve üzüm pekmezi ye canım.demir hapınıda iç mutlaka kabızlık için kuru siyah kaysı günde 4-5 tane tüket süper kabızlık giderici.cayı bir cay bardagından cok içme oda acık olsun...
Canim bir 25 kalmisti istersen..kalmadımı bizebir daha ki hatime inşaallah Allah kabul etsin yasinlere devam edelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?