2015 Nisan Anneleri

ben ben sanki öyle hissediyorum gibi onlar bebişin mi hareketleri oluyor aydaturk un söylediği gibi bende gaz falandır diyorum anlayamıyorum ki
Canim malesef etrafimizda cok cahil insanlar var sacma sapan konusabiliyolar ne demekmis o hissiz anne falan.ic karnin genis oldugu zaman daha gec hissediyosun gobek daha gec cikiyo birde ilk gebelikse ayirt etmrk daha zor oluyor.Hic merak etme ilerleyen zsmanlarda oyle tkmeler yiyeceksinki canin yanacak sen herkesi bosver hamileliginin tadini cikarmaya bak.Ayy cok uzun yazdim :)))

kızlar neler aldınızz bebişlerinize şimdiye kadar ? arada aldıklarımızı yazalım benim gibi ilk defa anne olacaklara örnek olsun :)

çok teşekkür ederim canım benim ilk zamanlar zaten hafif hafif dokunuyor ama her geçen hafta daha da belirginleşiyor vurmaları,öyle ki doğuma doğru karnımız şekilden şekile girecek.İlk çocuğumdan biliyorum. :) :)

canım cuma gününe kadar isteyen yasin okuyacak bir tane ,cumada duamızı edecegiz hepimiz için insallah.sende okuyabilirsin canım
tamam canım yarına kadar ben bir tane okurum.Hani daha fazla da okurum da müsait olur muyum bilmiyorum.Oyüzden söz vermek istemem ama bir tane Allah'ın izniyle kesin okurum. :)

Kızlar merhaba benim bi kaç gündür kasıklarımda bi ağrı var sizde de oluor mu acaba korkuorum
Cnm benim hamileligimi ogtendigimden beri var adet sancisi gibi bi kac gundurde baya siddetli bel karin kadik sanci cekiyorm acilede gittim ama kana idrara ultrasona baktilar cok sukur bi skinti gozukmedi
sen icini ferah tut olabilirmis bu sancilar ara ara icin rahat etmiceksede bir gorun dra

kızlar neler aldınızz bebişlerinize şimdiye kadar ? arada aldıklarımızı yazalım benim gibi ilk defa anne olacaklara örnek olsun :)
ben zibinlar aldim patikler corap esortman iki takim var pantolon aldim kazak hirka simdilik hepsinide bi boy almadim mesela bebek cabuk buyurmus tabi cok eksimiz var daha onlari ben oyle almistim hevesden asil kiz.oldu ogrendik almak istedim var ormek duz biliyorum ama internet bakarak kendimi gelistirip bebisime elemegi boyle orgulu elbise kazak hirka tip seyler yapmak istiyorm

benimde hareketleri giderek azalıyor geceleri uzanınca vuruyor ama çoook aşağıda kasıklarıma vuruyor

hanimlar ben bebegime boyle syler yapmak.istiyorum icinde cok heves var tabi duz orgu biliyorum ben tek ama internetten baka baka ogrenirim die dusunuyorum nasipse cunku igne oyasi internet baka baka ogrendim simdi gordum ornekleri hemen anlayip yapabiliyorum evlenmeden kisa zamanda ogrenim bi kac tane yapma calistim havlu ve cember kenarlari biz bebegimle kermese hayir yapmak icin havlu kenari isledik hanimlar ii ns orguyude basarabilirim

Eklentiler

• IMG_205313473624671.webp
    40 KB · Görüntüleme: 105
  • unnamed (1).webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 98
  • cicekli-kiz-bebek-elbisesi-ve-bolero-takimi.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 97
  • unnamed (3).webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 97
  • Turkuaz-yeni-doğan-bebeklere-örgü-elbise-modeli.webp
    65,3 KB · Görüntüleme: 92
benimde hareketleri giderek azalıyor geceleri uzanınca vuruyor ama çoook aşağıda kasıklarıma vuruyor
benim de aşağılarda vuruyor canım,'neden aşağıdan vuruyor'diye ben de düşünüyorum bazen ama bazen de göbek hizasına yakın vuruyor.Pozisyonuna göre değişiyor hissettiğimiz yerler,haftalar ilerledikçe daha da çıkarlar yukarı.Oynamaları daha yeni olduğu için çok sık olmuyor hatta geçen hafta üç gün tam anlamıyla hissedemedim ama şimdi tepikliyor çok şükür.Büyüdükçe artar merak etme,ayımıza girmeden alan daraldığı için daha az oynar ama karnımız bir sola doğru bir sağa doğru gidecek.Çok güzel duygular aslında,Allah anneliği hakkıyla yapacak herkese yaşatsın bu duyguyu inşallah.. :)

Keşke becerebilsem de ben de örebilsemm hiç bilmiyorum örgü

kızlar kabızlık için bi de activia nın yoğurtlarını önerdi benim dr um bilginiz olsun kuru kayısı ve inciri de .

amin canım inşallah o kadar evlat hasretiyle yananlar var kiii Rabbim tüm isteyenlere versin

Ben az önce iki tane yasin okudum bütün anne adaylarının bebegine saglıkla kavuşması için dua ettim cuma günüde birlikte toplarız duasını rabbim kabul etsin bütün dualarımızı.

Canim amin allah kabul etsin ağzına yüreğine saglik...

KIZLAR BEN HALA TETANOZ AŞISI OLMADIM BİR SORUN OLUR MU ACABA?EN SON 1KASIMDA GİTTİM DOKTORA.SONRAKİ RANDEVUM 13 ARALIĞA.

Tatlim benim de doktorum önermedi. Mutlaka konuş doktornla

Diş ve diş etlerinden problem yaşayanlar listerine gargara kullansınlar gece yatarken ben çok faydasını gördüm şahsen.. şuan gratislerde %40 indirim de var :)

Ya bunu duyduğuma sevindim. Bir ara bunu kullanmaya çalıştım ama çıkarttım hep... tekrar deneyelim madem.. zaten dis fırçasını da değiştirdim, ekstra yumuşak olanlardan aldim...
Sagol bilgi için :)

Kizlar biz bugün açılışı yaptik ve ilk hamile tshirt mü giydim :) i wanna go out diyerek kalan yarı süreye selam olsun

Eklentiler

• IMG-20141120-WA0004.webp
    108,7 KB · Görüntüleme: 119
çok tatlı çıkmışsınız canım çok yakışmış tshirt ünü nerden aldın lcw dakiler çok büyük

[QUOTE="
Kizlar biz bugün açılışı yaptik ve ilk hamile tshirt mü giydim :) i wanna go out diyerek kalan yarı süreye selam olsun [/QUOTE]

çok tatlı görünüyorsun canım maşallah :)

Çok güzel olmuş çok yakışmış :) Diğer yarıda bu kadar çabuk ve sorunsuz geçsin inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…