2015 Nisan Anneleri

Ayy hepinize kocaman kocaman teşekkürler ve öpücükler kizlaaarr

Bu kadar beğeni beklemiyordum valla yahu utandırdınız beni
İnsallah hep birlikte güzel güzel doğum haberlerimizi, bebik fotoğraflarımızı da paylaşırız saglikla mutlulukla ağız tadıyla....

çok tatlı çıkmışsınız canım çok yakışmış tshirt ünü nerden aldın lcw dakiler çok büyük

Tshirt ü yeşim mağazasından aldim. Bu mağazadan varsa mutlaka uğrayın kizlar. Penye olarak hem lcw den falan daha iyi, hem de fiyat olarak da daha iyiydi... bu tshirt ün bir de eflatun rengini aldim ve sadece 9.5 liraydı... tavsiye ederim.. giyip atsan bile için yanmaz en azından... normalde m falan giyiyorum ama bunun kalıpları dardi. L tam oturdu ileride de büyür diye xl aldim. Üzerimdeki xl yani ben de şu an 66 kiloyum...

Ayrica kadife cok tatlı pantolonlar vardi 29.90 lira. Ben kadife sevmem ama kış olur da hasta olmayım diye bu sefer aldırdılar bana

Ben hiç almadım henüz ama ihtiyacım var artık sanırım benim de. En azından pantalona... Çok cici olmuş, gerçekten çok yakışmış. Üstünde ne yazıyo bu arada okuyamadım...

Çok Sagol tatlim... ben de tshirt aldim iste... üzerinde i wanna go out yazıyor dışarı çıkmak istiyorum yani
tayt normal yüksek bel ve kalın lastikli normal tayt. Hırka da normal zaten.. bir tane kot aldim hamile için bir de bunlar iste..

Maşall

Maşallallah canım çok şirin bir anne olmuşssun göbegin ben burdayım diyor

Canim çok Sagol valla erkek diye mi vücut yapısı mi anlamadim göbek önden gidiyor benim yaa.. doktor normal dedi gerci. sanirim iç hacim pek yokmuş öne öne gidiyor bizimki de

Geçmişe bakamadım ama eminimki çok güzel cicilerdir , burdaki tüm anneler çok zevk sahibi maşallah .. Bakınca döncem sana kapiş ..merak ettim şimdi .

Kızlar benim için de dua edin kendimi hiç iyi hissetmiyorum :'(

Canim benim dualarım seninle... hayırdır niye iyi hissetmiyorsun annem hormonlardır belki?

Ayy masallah nasil güzel gülmüş kuzucuk annesi... belli ki mutlu yerinden :) ömrünce böyle güzel güzel gülsün insallah...

Gözün Aydın CNm , kızımıza maşallah heeşeyin iyi olmasına çok sevimdim Rabbim daim etsin inş . Darısı bizlere .

Biz geldik kızlar şükür detaylı usg güzel geçti 435 gr olmuşuz boyumuzda 25 cm :) Kızım çok iyi şükürler olsun inş. bu bebeğime sağ salim kavuşurum

Hayırlı olsun kuzummm:) Yarım dünya olmuş bu minnoş:)

Kocaman olmuş böcük:) Çok yakışmış tatlım:)

Bende kızıma ilk kıyafetlerini aldım gerçi anneannesi çoktan almıştı ama bu benim ilk aldığım cicileri :) Sizlerle de paylaşmak istedik :)

Ya ya ya ama bunlar çok şirinnnn:) Hele içine mis kokulu bir bebiş girince tadından yenmezzzz:)

Hoşgeldin canım... Allah evladını sağlıkla, hayırla kucağına almayı nasip etsin inşallah:) 18. hafta detaylı ultrasonuyla ilgili pek bilgim yok ama burada yaptıran arkadaşlar vardı. Yardımcı olurlar sana.

Canım nasılsın Ne zamandır girmiyordum göremedim seni bebeğin cinsiyetini öğrendiniz mi bizimki kız olacakmış :) Birde aşı yaptırdın mı sen? Bu arada t shirt çok yakışmışş

Kizlar bu pas lekesi nasil cikiyo ya? Esimin acik renk tum kazaklari pas olmus ya. Su seyden bulasmis camasirlik var ya ondan. Halbuki yeniydi neresi pas yapti bilemedim. Gitti kazaklar

Kuşlar merhaba bugün kotu olduğum için bakamadim.uyudum halada kötüyüm babamiz gelecek diye kalktik yemek yapicam.sayfalara yetisilmiyor baya ilerlemis.neyse canlar yemek yapiyim takip edicem

Hayırdır bebemmm neyin var

Kızlar benim için de dua edin kendimi hiç iyi hissetmiyorum :'(

Kuzum ederiz tabi kötü bir şey yoktur inşallah

Sıpaya bak ana rahmi sıcak, rahat tabi keyifli keyifli sırıtmış bir de:) Yesin teyzesi

Hayırlı olsun tatlımmm:) Rüya gibi ya ne kadar hızlı büyüyorlar maşallah

Bu bebeler pek bir güleç maşallah:)

Kizlar bu pas lekesi nasil cikiyo ya? Esimin acik renk tum kazaklari pas olmus ya. Su seyden bulasmis camasirlik var ya ondan. Halbuki yeniydi neresi pas yapti bilemedim. Gitti kazaklar

Tatlım pas lekesini en iyi limon çıkartır. Kuruyan kıyafetteki lekeye birkaç damla damlatıp kıyafeti güneşte kurutursan çıkar. Ama limon asit içerdiğinden keten, ipek gibi narin kumaşların rengini ağartabiliyor.

Şu mevsimde güneş bulmak biraz zor gerçi. Ama denenebilir yine de.

Bir de domestosun renkliler için leke çıkarıcısı var mor kutulu. Pas lekesinde onu hiç denemedim ama denediğim tüm lekeleri çıkardı. Lekelerin üstüne döküp yarım saat bekletiyorum. Sonra makineye atıyorum. Onu da deneyebilirsin istersen

Triko kazaklara olur mu canim ? Gunes yok dedigin gibi yagmurlar basladi artik ankarada

kizlar nar yemek bizim icin sakincalimi suan gebelikde yani kocama her aksam yapma basladim artik canim cekme basladi

Bebisimi gordum bugun 350 gr olmus.masallah.pasam herseyi gayet iyi doktorumuz bobreklerini.beynini.kalbini ayaklarini.ellerini.migdesini.heryerini.inceledi eliyle yuzunu.kapatmış utangac.olcak.pasam ayrintili ultrasona gerek yok dedi bana napcm bilmiyorum onumuzdeki ay ac.karnina geliceksin seker yuklemesi.fln yapilacak.dedi ilk doz asimi vuruldum.saglik ocagina gidip bizde haberler.boyle bebegin boyunu nasil hesapliyorduk doktora sormayi unuttum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…