- 25 Kasım 2012
- 441
- 507
- 138
canım boyumuz 26cm kilosumuz da 367gr inşallah sende görürsün tatlım benimAyý pofuduguma bak heleée:)) masallah annesi masallah. Boyu kilosu kacmis kuzum
Oyyy benim bitanecikimiz canım ablam tez zamanda kavuşun minişimle inşallahHossssgeldiniz bebislerim benim. Hadi gozun aydin balim darisi yavrusunu ozleyip goremeyen, gormeye de daha cok gunu olanlara insallah
Maşallah hepsine de güzel teyzoşumuzhey maşallah sizeteyzesi yer onu yer kuzum nasılda büyümüş aynıyız ama yalnızca ben senden daha çok kilo almışım ben 6 kilo aldım sanıyordum meğersem 4 müş
canım boyumuz 26cm kilosumuz da 367gr inşallah sende görürsün tatlım benimgeçiyor zaman öyle böyle derken merak etme
Oyyy benim bitanecikimiz canım ablam tez zamanda kavuşun minişimle inşallaheminim oda güzeller güzeli annesini özlemiştir
maşallah içerde hiç durmuyor teyzesi, annesine de hiç hissettirmiyoMaşallah hepsine de güzel teyzoşumuzbebiş ne alemde kuzum çok güzeller yaa kıpır kıpırdı doyamadım
bitanesi bu hamileliğin sanırım bize öğrettiği en önemli şey sabretmekMasallah minigime:) taa 2 aralik balim gecmiyo zamannn
valla safak sayıyorum askumm
Anaaamm benim Giray ımın kardeşi ne güzel gülmüşkızlar merhaba bugün biraz geç dönebildim size nasılsınız umarım herkes çok iyidir şükür ki bende öyleyimçok mutluyum çünkü bebişimi gördüm bugün sabahtan kan verdim aç karnına sağlık ocağında sarstı beni azıcık tansyonum düştü biraz uzandıktan sonra da aşımın ilk dozu vuruldu çok şükür sıkıntım olmadı sonraa ayrıntılı ultrason çok şükür orada da hiç sıkıntı yok bebişimiz oldukça sağlıklı teyzelerine gülücük gönderdi bende ekleyeyim dedim çok heyecan verici birşeymiş allah herkese nasip etsin inşallah
Anaaamm benim Giray ımın kardeşi ne güzel gülmüşkızlar merhaba bugün biraz geç dönebildim size nasılsınız umarım herkes çok iyidir şükür ki bende öyleyimçok mutluyum çünkü bebişimi gördüm bugün sabahtan kan verdim aç karnına sağlık ocağında sarstı beni azıcık tansyonum düştü biraz uzandıktan sonra da aşımın ilk dozu vuruldu çok şükür sıkıntım olmadı sonraa ayrıntılı ultrason çok şükür orada da hiç sıkıntı yok bebişimiz oldukça sağlıklı teyzelerine gülücük gönderdi bende ekleyeyim dedim çok heyecan verici birşeymiş allah herkese nasip etsin inşallah
oyyyyyyyy maşaalah sana kuzucuk teyze yesin onu nasıl güzel gülmüş o öyle annesiAnaaamm benim Giray ımın kardeşi ne güzel gülmüşmaşallah sana melek yüzlüm. Bak buda Giray bey den kardeşine sıpam benim güzel annene bağışlasın Rabbim seniEki Görüntüle 1309671 evet tüm tteyzoşlara
Masallah canimmm çok tatli.bizimkinide goruruz inşallah boyleAnaaamm benim Giray ımın kardeşi ne güzel gülmüşmaşallah sana melek yüzlüm. Bak buda Giray bey den kardeşine sıpam benim güzel annene bağışlasın Rabbim seniEki Görüntüle 1309671 evet tüm tteyzoşlara
canım bana doktorumun anlattığına göre 19 ve 23 haftaları arasında yapılıyormuş ama tabi ne kadar orta zamanlarda olursa iç organları o kadar gelişmiş oluyor dediyarın 19. haftamız bitiyor detaylı ultrasun randevusu almıştım, genelimiz 20-22 haftalarda yaptırıcakmış umarım erken almamışımdır
Anaaamm benim Giray ımın kardeşi ne güzel gülmüşmaşallah sana melek yüzlüm. Bak buda Giray bey den kardeşine sıpam benim güzel annene bağışlasın Rabbim seniEki Görüntüle 1309671 evet tüm tteyzoşlara
Canim ya benim doktorun 24 haftada ayrintili ultrason yapicak.cokmu geç acaba
Uzun kollu al canim mayis haziran gibi zaten onlarin vucut sicakliklari anca olusuyoYahu kizlar aklima bisey takiliyo. Simdi mart-nisan gibi Allahin izniyle dogurmus olcaz. Ben su an su citcitli bodylerden aliyorum ama kolsuz mu, yaeim kollu mu, kisa kollu mu nasil alcam ya? O aylar cok sicak aylar da degil ki tam gecis donemi. En sıkıntılı mevsim. Nasil yapicaz bi fikir verin bana
Ben de çok kararsızım doktorum yapmak isteyecek muhtemelen ama 2 li test sonucuma iyi dedikten sonra 4 lü testi de fazladan yaptırması açıkçası soğuttu.aynen cnm inş. :) Kızlar bana şeker yükleme testi için 19 aralığa gün verdiler ne yapcaksınız yaptırmayı düşünüyormusunuz ?
Benim kuzucuk ta yattigim anda basliyo tekmelere yada muzik acikken:)))Kızlar benim oğluş boyle guzel guzel pıt pıtlar ama arada pıtpıttan daha buyuk bi patlama gibi bişey oluyo taklamı atıyo yoksa buyuk bir tepikmi yada basınımı vuruyo onlamadım ama o oldugunda bir an irkiliyorum ya cok tuhaf bi duygu sanki buyuk nimbaloncuk patlıyo gibi sizdede oluyomu bu benim bu son 1 haftadır var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?