2015 Nisan Anneleri

Hossssgeldiniz bebislerim benim. Hadi gozun aydin balim darisi yavrusunu ozleyip goremeyen, gormeye de daha cok gunu olanlara insallah
Oyyy benim bitanecikimiz canım ablam tez zamanda kavuşun minişimle inşallah eminim oda güzeller güzeli annesini özlemiştir

hey maşallah size teyzesi yer onu yer kuzum nasılda büyümüş aynıyız ama yalnızca ben senden daha çok kilo almışım ben 6 kilo aldım sanıyordum meğersem 4 müş
Maşallah hepsine de güzel teyzoşumuz bebiş ne alemde kuzum çok güzeller yaa kıpır kıpırdı doyamadım

Maşallah hepsine de güzel teyzoşumuz bebiş ne alemde kuzum çok güzeller yaa kıpır kıpırdı doyamadım
maşallah içerde hiç durmuyor teyzesi, annesine de hiç hissettirmiyo sıpa ama bugün hissettimde gördüm de çok şükür çok sağlıklı dedi doktorumuzda senin kuzucunda iyiymiş çok sevindim bitanem boy ve kilolarında da pek fark yok senin sıpayla allah hepimize sağ salim kavuştursun yavrularımızı eller ayaklar hiç durmadı yüzünün güzel bir pozunu yakalamak için çok uğraştık ama nafile anası gibi inat çıktı bende doyamadım canım valla

Masallah minigime:) taa 2 aralik balim gecmiyo zamannn

valla safak sayıyorum askumm
bitanesi bu hamileliğin sanırım bize öğrettiği en önemli şey sabretmek güzel annesini görmek için o da sabırsızlıkla bekliyordur inşallah herşey yolunda gidecek gerisi zaman

Anaaamm benim Giray ımın kardeşi ne güzel gülmüş maşallah sana melek yüzlüm. Bak buda Giray bey den kardeşine sıpam benim güzel annene bağışlasın Rabbim senievet tüm tteyzoşlara

Anaaamm benim Giray ımın kardeşi ne güzel gülmüş maşallah sana melek yüzlüm. Bak buda Giray bey den kardeşine sıpam benim güzel annene bağışlasın Rabbim seniEki Görüntüle 1309671 evet tüm tteyzoşlara

oyyyyyyyy maşaalah sana kuzucuk teyze yesin onu nasıl güzel gülmüş o öyle annesi allahım nazarlardan saklasın şimdiden yakıyoruz ortalığı allah kolaylık versin size çok güzel maşallah yaaa

yarın 19. haftamız bitiyor detaylı ultrasun randevusu almıştım, genelimiz 20-22 haftalarda yaptırıcakmış umarım erken almamışımdır

yarın 19. haftamız bitiyor detaylı ultrasun randevusu almıştım, genelimiz 20-22 haftalarda yaptırıcakmış umarım erken almamışımdır
canım bana doktorumun anlattığına göre 19 ve 23 haftaları arasında yapılıyormuş ama tabi ne kadar orta zamanlarda olursa iç organları o kadar gelişmiş oluyor dedi

Uzun kollu al canim mayis haziran gibi zaten onlarin vucut sicakliklari anca olusuyo

aynen cnm inş. :) Kızlar bana şeker yükleme testi için 19 aralığa gün verdiler ne yapcaksınız yaptırmayı düşünüyormusunuz ?
Ben de çok kararsızım doktorum yapmak isteyecek muhtemelen ama 2 li test sonucuma iyi dedikten sonra 4 lü testi de fazladan yaptırması açıkçası soğuttu.

Benim kuzucuk ta yattigim anda basliyo tekmelere yada muzik acikken:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…