- 17 Ağustos 2014
- 475
- 900
- 128
- 38
Trikoya da olur canım. Renk ağartma derdi de olmaz trikoda. Ben de Ankara'dayım ve yağmurdan güneşi göremedim bugün
Bebisimi gordum bugun 350 gr olmus.masallah.pasamherseyi gayet iyi doktorumuz bobreklerini.beynini.kalbini ayaklarini.ellerini.migdesini.heryerini.inceledi eliyle yuzunu.kapatmış utangac.olcak.pasam ayrintili ultrasona gerek yok dedi bana napcm bilmiyorum onumuzdeki ay ac.karnina geliceksin seker yuklemesi.fln yapilacak.dedi ilk doz asimi vuruldum.saglik ocagina gidip bizde haberler.boyle bebegin boyunu nasil hesapliyorduk doktora sormayi unuttum
Şafak aydınlık ablacımMasallah minigime:) taa 2 aralik balim gecmiyo zamannn
valla safak sayıyorum askumm
Maşallah ona maşallah yerim yer afiyetle hemdemaşallah içerde hiç durmuyor teyzesi, annesine de hiç hissettirmiyosıpa ama bugün hissettimde gördüm de çok şükür çok sağlıklı dedi doktorumuzda senin kuzucunda iyiymiş çok sevindim bitanem boy ve kilolarında da pek fark yok senin sıpayla allah hepimize sağ salim kavuştursun yavrularımızı eller ayaklar hiç durmadı yüzünün güzel bir pozunu yakalamak için çok uğraştık ama nafile anası gibi inat çıktı bende doyamadım canım valla
FL uzunluğunu 7 yle çarp canımBebisimi gordum bugun 350 gr olmus.masallah.pasamherseyi gayet iyi doktorumuz bobreklerini.beynini.kalbini ayaklarini.ellerini.migdesini.heryerini.inceledi eliyle yuzunu.kapatmış utangac.olcak.pasam ayrintili ultrasona gerek yok dedi bana napcm bilmiyorum onumuzdeki ay ac.karnina geliceksin seker yuklemesi.fln yapilacak.dedi ilk doz asimi vuruldum.saglik ocagina gidip bizde haberler.boyle bebegin boyunu nasil hesapliyorduk doktora sormayi unuttum
Canim bana yazdın sanirim başka tshirt lü yoktu sanırsam :)Canım nasılsın Ne zamandır girmiyordum göremedim seni bebeğin cinsiyetini öğrendiniz mi bizimki kız olacakmış :) Birde aşı yaptırdın mı sen? Bu arada t shirt çok yakışmışş
Çarptım 24 cm cıktıFL uzunluğunu 7 yle çarp canım
Canım benim bebişlere nazar değmesinoyyyyyyyy maşaalah sana kuzucuk teyze yesin onu nasıl güzel gülmüş o öyle annesiallahım nazarlardan saklasın şimdiden yakıyoruz ortalığı allah kolaylık versin size çok güzel maşallah yaaa
sağol canım çarptım buldum 24 cm cıktıOooh masallah pasaya, nazar degmesin. Senin de gozun aydin annesi. Canim ordaki rakamla 7 yi carpiyosun oyle bulunuyodu boyu yanlis hatirlamiyosam
Berençok fena isim arayışındayım b harfiyle başlasın istiyorum öneri varmı? kız bebek
İnşallah kuzum darısı tüm hasret çeken kardeşlerime :)Masallah canimmm çok tatli.bizimkinide goruruz inşallah boyle
Merhaba canim bugün bas agrisiyla mücadele ettik oglumla.2 gündür bi tuhafiz valla.Hayırdır bebemmm neyin var
Kuzum ederiz tabi kötü bir şey yoktur inşallah
Sıpaya bak ana rahmi sıcak, rahat tabi keyifli keyifli sırıtmış bir de:) Yesin teyzesi
Hayırlı olsun tatlımmm:) Rüya gibi ya ne kadar hızlı büyüyorlar maşallah
Bu bebeler pek bir güleç maşallah:)
Canım ablam güzeller güzelim gözümü alamıyorum senden. Senin paşayı görünce dilim tutulacak kesinVuhuu cok capkin gulmus benim yakisiklimm
Amin teyzesi çok teşekkür ederiz :) Allah razı olsun sizlerden. İyiki bu sayfadayım çevremdekilerden daha fazla anlıyosunuz bizi sizleri çok seviyorum. Tüm yavrularımız bi ömür mutlu mesut yaşasın inşallah :)Canim benim dualarım seninle... hayırdır niye iyi hissetmiyorsun annem hormonlardır belki?
Ayy masallah nasil güzel gülmüş kuzucuk annesi... belli ki mutlu yerinden :) ömrünce böyle güzel güzel gülsün insallah...
Tüm kuzularimiza maşallah teyzesi seviyoruz sizi :)Hayırdır bebemmm neyin var
Kuzum ederiz tabi kötü bir şey yoktur inşallah
Sıpaya bak ana rahmi sıcak, rahat tabi keyifli keyifli sırıtmış bir de:) Yesin teyzesi
Hayırlı olsun tatlımmm:) Rüya gibi ya ne kadar hızlı büyüyorlar maşallah
Bu bebeler pek bir güleç maşallah:)
Canım ablam güzeller güzelim gözümü alamıyorum senden. Senin paşayı görünce dilim tutulacak kesin
Haklısın abloşum yakışıklı paşalarımıza maşallah. Yok be ablacım sen 1numarasınYavrucum sadece benim Paşa degil. Bizim pasalari gorunce kizlarin dili tutulcako senin guzelligin biliyosun bunu
Adiyla mutlu mesut yasasin kuzum.bende kucugumun adini Kaan koyucamKızzzlar kızımın adına karar verdik :)
Evimin prensesinin adı ÜLKÜ olacak inşallahh :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?