Betül olabilir mi?anlamida cok güzel diye biliyorumçok fena isim arayışındayım b harfiyle başlasın istiyorum öneri varmı? kız bebek
Canim bi kiz çocuğuna en çok yakisan isimlerden biri benceBetül olabilir mi?anlamida cok güzel diye biliyorum
Bebisimi gordum bugun 350 gr olmus.masallah.pasamherseyi gayet iyi doktorumuz bobreklerini.beynini.kalbini ayaklarini.ellerini.migdesini.heryerini.inceledi eliyle yuzunu.kapatmış utangac.olcak.pasam ayrintili ultrasona gerek yok dedi bana napcm bilmiyorum onumuzdeki ay ac.karnina geliceksin seker yuklemesi.fln yapilacak.dedi ilk doz asimi vuruldum.saglik ocagina gidip bizde haberler.boyle bebegin boyunu nasil hesapliyorduk doktora sormayi unuttum
Yarin bi deneyim canim cok sagol. Olmazsa gitti kazaklar yadimi bugun cok kasvetliydi hava. Aksam yürüyüşe çıktım. Islandim 2 tur atabildim geri girdim eve
merhaba kızlar bugün e bebek ten 50tl hediye çeki mesajı geldi 150 tl ye 5otl indirim ben de hemen bunları aldım beğeniyordum zaten indirimle beraber baya ucuza gelmiş oldu
Kızzzlar kızımın adına karar verdik :)
Evimin prensesinin adı ÜLKÜ olacak inşallahh :)
Haklısın abloşum yakışıklı paşalarımıza maşallah. Yok be ablacım sen 1numarasın
Bizim prensler için canim papyonlu zibinlar var.sisme yelekler.küçük ceketler var teyzesi prenslerimizi güzel giydirekte buradaki prenseslerden birini aliriz.kahin valide olmak kolay değilAy ayy aaay bunlar ne böyle yaaa Allahim tam prenses olcak bicirik ya. Canim saglikla giysin insallah cok guzeller. Bu prensesler cok sansli ya bizim ogluslara duzgun bisey uretmiyolar sinir bozucu
teşekkür ederiz canım erkeklere göre de güzel takımlar var benim hoşuma giden ama kısıtlı tabi kızlara göre kızların şapkası saç bandı tokası eteği çorabı derken seçenekler çoğalıyorAy ayy aaay bunlar ne böyle yaaa Allahim tam prenses olcak bicirik ya. Canim saglikla giysin insallah cok guzeller. Bu prensesler cok sansli ya bizim ogluslara duzgun bisey uretmiyolar sinir bozucu
Çok teşekkürler canım.. Kaan ismide çok güzel gerçekten... Allah hepsinin güzel günlerini göstersin bize :)Adiyla mutlu mesut yasasin kuzum.bende kucugumun adini Kaan koyucam
Çook tatlılar canım mutlulukla kullansın bebeğin :)merhaba kızlar bugün e bebek ten 50tl hediye çeki mesajı geldi 150 tl ye 5otl indirim ben de hemen bunları aldım beğeniyordum zaten indirimle beraber baya ucuza gelmiş oldu
Teşekkürler . Bu ismi çok seviyorum ben eşim beğenmez sanmıştım ama beğendi çok şükür :)Adiyla yasasin insallah cok guzel cok anlamli bi isim
Merhaba canim bugün bas agrisiyla mücadele ettik oglumla.2 gündür bi tuhafiz valla.
Kizlarrrrrrr merhababu kantoron yagi varya goguslere acaip iyi geliyor.göğüs uclari aciyanlar mutlaka kullansin ben kullandim doguma kadar kullanicam hatta doğumdan sonrada kullanicam.bebegin gobeginede suruluyormus hatta doğumda atilan tikislerin iyilesmesinede iyi geliyormuş.burada herşey doğal sağolsun bi abla sağdan toplamis yapmis kantoron yagi verdi kullanıyorum çok iyi
Tüm kuzularimiza maşallah teyzesi seviyoruz sizi :)
Kızzzlar kızımın adına karar verdik :)
Evimin prensesinin adı ÜLKÜ olacak inşallahh :)
merhaba kızlar bugün e bebek ten 50tl hediye çeki mesajı geldi 150 tl ye 5otl indirim ben de hemen bunları aldım beğeniyordum zaten indirimle beraber baya ucuza gelmiş oldu
Valla canim bilmiyorum bas agrisi bugün mahfetti beni gozlerim küçüldü resmen.sagolsun burada binarkadas naneli seker filan al dedi aksam aldim gozum acildi.kantoron yagida muhteşem göğüs uclarim cok aciyordu uçlar sertleşti surdum yagi pamuk gibi oldu agrida yok.Allah kolaylık versin tatlımBende migren vardı zaten gebelikte azdı iyice. Eşimin nöbette olduğu geceler stresten herhalde iyice artıyor
Kantaron yağı basurdan tut yanığa kadar iyi geliyor. Ben de deneyeyim bakalım:)
Amin bebeğim:) Biz de sizi:)
Adıyla yaşasın tospaa prenses:)
Çoookk güzel bunlar tatlım bayıldım:) Sağlıkla giysin inşallah kuzun:)
Bizim prensler için canim papyonlu zibinlar var.sisme yelekler.küçük ceketler var teyzesi prenslerimizi güzel giydirekte buradaki prenseslerden birini aliriz.kahin valide olmak kolay değil
Masallah canim erkekmi cinsiyeti?ayni karnimizin büyüklüğükızlarrrr işte miniğim ve koca göbüşümmm maşallah diyinnnEki Görüntüle 1309833 Eki Görüntüle 1309837 Eki Görüntüle 1309833 Eki Görüntüle 1309837
aaaa daha şimdiden kız bakıyorlar oğullarına. Daha pipileri çıkmamıştır oğullarınızın be
Bizim daha bir cinsiyetimiz bile yoookkk
Çooook güzeel maşallah.. Kızlar bi ara bende koyayım foto çok özendim ama zayıf olunca daha güzel duruyor benimki hem göbek hem bebek karışık :)kızlarrrr işte miniğim ve koca göbüşümmm maşallah diyinnnEki Görüntüle 1309833 Eki Görüntüle 1309837 Eki Görüntüle 1309833 Eki Görüntüle 1309837
yok cnm kız bnm minik :)Masallah canim erkekmi cinsiyeti?ayni karnimizin büyüklüğü
Karbon çok sivri ama erkek gibiyok cnm kız bnm minik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?