2015 Nisan Anneleri

merhaba kızlar bugün e bebek ten 50tl hediye çeki mesajı geldi 150 tl ye 5otl indirim ben de hemen bunları aldım beğeniyordum zaten indirimle beraber baya ucuza gelmiş oldu

Eklentiler

• l14KBIBKHRK1042PMB_1.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 90
  • l14KBIBKYLK1037PMB_1.webp
    115,7 KB · Görüntüleme: 95
  • l14KFORKBDY5134EKR_1.webp
    324,3 KB · Görüntüleme: 87
  • l14KFORESET5100KRM_1.webp
    421,3 KB · Görüntüleme: 92
  • l14KFORKELB5065EKR_1.webp
    356,2 KB · Görüntüleme: 110
  • l14KFORKTLM5018EKR_1.webp
    192,4 KB · Görüntüleme: 84
  • l14KMOTKALT5067EKR_1.webp
    266,4 KB · Görüntüleme: 83
  • l14KMOTKTLM5080PMB_1.webp
    32 KB · Görüntüleme: 70

Hayırlı olsun kuzum hep sağlıklı olsun kuzun inşallah:) femur uzunluğuyla yani fl değeriyle 7'yi çarpınca bebeğinin tahmini boyunu bulursun tatlım:)

Yarin bi deneyim canim cok sagol. Olmazsa gitti kazaklar ya dimi bugun cok kasvetliydi hava. Aksam yürüyüşe çıktım. Islandim 2 tur atabildim geri girdim eve

Hem de çok. İçimi daralttı. Ben sabahtan sağlık ocağına giderken yaptım yürüyüşümü. Akşam da çıkayım dedim ama cok yağmur vardı.

Dene canım. Olmazsa domestosun leke çıkarıcısı da işini görür belki. Hem trikoların lekeleri daha kolay çıkıyor

merhaba kızlar bugün e bebek ten 50tl hediye çeki mesajı geldi 150 tl ye 5otl indirim ben de hemen bunları aldım beğeniyordum zaten indirimle beraber baya ucuza gelmiş oldu

Ay ayy aaay bunlar ne böyle yaaa Allahim tam prenses olcak bicirik ya. Canim saglikla giysin insallah cok guzeller. Bu prensesler cok sansli ya bizim ogluslara duzgun bisey uretmiyolar sinir bozucu

Ay ayy aaay bunlar ne böyle yaaa Allahim tam prenses olcak bicirik ya. Canim saglikla giysin insallah cok guzeller. Bu prensesler cok sansli ya bizim ogluslara duzgun bisey uretmiyolar sinir bozucu
Bizim prensler için canim papyonlu zibinlar var.sisme yelekler.küçük ceketler var teyzesi prenslerimizi güzel giydirekte buradaki prenseslerden birini aliriz.kahin valide olmak kolay değil

teşekkür ederiz canım erkeklere göre de güzel takımlar var benim hoşuma giden ama kısıtlı tabi kızlara göre kızların şapkası saç bandı tokası eteği çorabı derken seçenekler çoğalıyor

Adiyla mutlu mesut yasasin kuzum.bende kucugumun adini Kaan koyucam
Çok teşekkürler canım.. Kaan ismide çok güzel gerçekten... Allah hepsinin güzel günlerini göstersin bize :)

Çook tatlılar canım mutlulukla kullansın bebeğin :)

Adiyla yasasin insallah cok guzel cok anlamli bi isim
Teşekkürler . Bu ismi çok seviyorum ben eşim beğenmez sanmıştım ama beğendi çok şükür :)

Merhaba canim bugün bas agrisiyla mücadele ettik oglumla.2 gündür bi tuhafiz valla.

Allah kolaylık versin tatlım Bende migren vardı zaten gebelikte azdı iyice. Eşimin nöbette olduğu geceler stresten herhalde iyice artıyor

Kantaron yağı basurdan tut yanığa kadar iyi geliyor. Ben de deneyeyim bakalım:)

Tüm kuzularimiza maşallah teyzesi seviyoruz sizi :)

Amin bebeğim:) Biz de sizi:)

Kızzzlar kızımın adına karar verdik :)
Evimin prensesinin adı ÜLKÜ olacak inşallahh :)

Adıyla yaşasın tospaa prenses:)

Çoookk güzel bunlar tatlım bayıldım:) Sağlıkla giysin inşallah kuzun:)

Valla canim bilmiyorum bas agrisi bugün mahfetti beni gozlerim küçüldü resmen.sagolsun burada binarkadas naneli seker filan al dedi aksam aldim gozum acildi.kantoron yagida muhteşem göğüs uclarim cok aciyordu uçlar sertleşti surdum yagi pamuk gibi oldu agrida yok.

Bizim prensler için canim papyonlu zibinlar var.sisme yelekler.küçük ceketler var teyzesi prenslerimizi güzel giydirekte buradaki prenseslerden birini aliriz.kahin valide olmak kolay değil

aaaa daha şimdiden kız bakıyorlar oğullarına. Daha pipileri çıkmamıştır oğullarınızın be

Bizim daha bir cinsiyetimiz bile yoookkk

Merhaba güzel anneler biz bugün Dr a gittik yine ogrenemedik o kadar güzel Durusu vardiki bozmadi hic böle poposunun ustune oturmuş bağdaş kurmus boynunu bukmuş kiyamam ya olsun iyi olsun da sonra ogreniriz :) pazartesi USG ye gircem Dr o zaman ÖĞRENİRSİN cinsiyetini dedi ama obstetrik US yaziyor anlamadim ne demek oluyorki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…