- 17 Ağustos 2014
- 475
- 900
- 128
- 38
Erkek bebis anneleri isim ne dusunuyorsunuz?
Erkek bebis anneleri isim ne dusunuyorsunuz?
Slm kizlar..anca yazabildim bugün bizde detayliya girdik..kızımı gördüm..yumuş yumuş yatiyordukizimin nazı sayesinde ultrason suresi baya uzamis olsa da doktor amcamiz tum kontrolleri yapti cok şükür bir sıkıntı yok bizde de darisi diger girecek annislere olsun..herkese iyi geceler
Kızlar ya detaylı usgde cinsiyet görülür mü ki kesin? Biz hala öğrenemedik de cinsiyetimizi. 20. haftadan itibaren kız bebeklerde rahim gelişirmiş. Ayrıntılıda iç organlara baktıkları için kızsa rahim görülür ve cinsiyet belirlenir diye düşündüm ben.
ben de bunu merak ediyordum ya en azından yemekten sonra kan şekeri ölçülse anlaşılmaz mı diye, bi bilgim de yok ki, içime sinmiyor doğrusu...aslında bu konuyla ilgili bişi yazmıyım diyodum ama kendimi tutamıcam :) insülin direnci varsa eğer zaten açlık ve tokluk şekerine bakılınca anlaşılıyor yani bu yüzden ben ogtt yaptırmıcam o kdr şekeri alan çocuk bildiğin zehirleniyor.
Tamam canım saol bilgilendirdiğin içinAc tok farketmiyo canim. Ama ben nolur nolmaz tansiyonum falan duser diye bi iki tane seker yedim. Yo git de ki hamileyim asiya geldim de yaparlar
kızlarrrr işte miniğim ve koca göbüşümmm maşallah diyinnnEki Görüntüle 1309833 Eki Görüntüle 1309837 Eki Görüntüle 1309833 Eki Görüntüle 1309837
maşallah canım bebişine,sağlıklı olsun da sonra öğrenirsin.Detaylı da Allah'ın izniyle kesin söyler,herşeyine bakılacak çünkü.İyi sonuçlar alırsın inşallah canım.Obstetrik anlamına baktım canım,gebelik ultrasonuymuş.Allah korusun sıkıntılı bişey değil.Hatta googleden gir bak görürsün. :)Merhaba güzel anneler biz bugün Dr a gittik yine ogrenemedik o kadar güzel Durusu vardiki bozmadi hic böle poposunun ustune oturmuş bağdaş kurmus boynunu bukmuş kiyamam ya olsun iyi olsun da sonra ogreniriz :) pazartesi USG ye gircem Dr o zaman ÖĞRENİRSİN cinsiyetini dedi ama obstetrik US yaziyor anlamadim ne demek oluyorki :)
canım kesin görülmesi lazım çünkü herşeyine bakılması gerekiyor ozaman.. :)Kızlar ya detaylı usgde cinsiyet görülür mü ki kesin? Biz hala öğrenemedik de cinsiyetimizi. 20. haftadan itibaren kız bebeklerde rahim gelişirmiş. Ayrıntılıda iç organlara baktıkları için kızsa rahim görülür ve cinsiyet belirlenir diye düşündüm ben.
Ben bu akşam bir tane okudum canım,Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah..canım cuma gününe kadar isteyen yasin okuyacak bir tane ,cumada duamızı edecegiz hepimiz için insallah.sende okuyabilirsin canım
Allah iyiliğini versin , çok güldüm ya tabiki ye :)) yemekle bitmez bu bıdıklar ..Takvime göre bu hafta kızımın memişleri görünmeye başlıyormuş yerim onun memişlerini ben
İnşallah canim benim detayliya sakladi minik kendini :) googleden bakmistim yinede aklima takildi güzelim hic duymayinca ne oluyor buda ne demek dedim ama şükürler olsun olumsuz birsey değilmiş :)maşallah canım bebişine,sağlıklı olsun da sonra öğrenirsin.Detaylı da Allah'ın izniyle kesin söyler,herşeyine bakılacak çünkü.İyi sonuçlar alırsın inşallah canım.Obstetrik anlamına baktım canım,gebelik ultrasonuymuş.Allah korusun sıkıntılı bişey değil.Hatta googleden gir bak görürsün. :)
Benim oğlumda görülmedi CNm ama yinede senin moralini bozmak gibi olmuyum inş . Görülür ..Kızlar ya detaylı usgde cinsiyet görülür mü ki kesin? Biz hala öğrenemedik de cinsiyetimizi. 20. haftadan itibaren kız bebeklerde rahim gelişirmiş. Ayrıntılıda iç organlara baktıkları için kızsa rahim görülür ve cinsiyet belirlenir diye düşündüm ben.
evet canım aynen olumsuz bişey değil,bundan sonra evhamsız geçirelim hamileliğimizi inşallah.. :)İnşallah canim benim detayliya sakladi minik kendini :) googleden bakmistim yinede aklima taklidi güzelim hic duymayinca ne oluyor buda ne demek dedim ama şükürler olsun olumsuz birsey değilmiş :)
İnşallah güzel anne allahin izni ile herseey güzel olacak az kaldi yolu yariladik çok şükür daha çok yaklasiyoruz artik mis kokululara :)evet canım aynen olumsuz bişey değil,bundan sonra evhamsız geçirelim hamileliğimizi inşallah.. :)
ayy canım yaklaşıyoruz değil mi?Şu sözü duymak bile çok güzel.P.tesi kontrolüm var,özledim miniğimiİnşallah güzel anne allahin izni ile herseey güzel olacak az kaldi yolu yariladik çok şükür daha çok yaklasiyoruz artik mis kokululara :)
Maşallah maşallah sübhanallah CNm , ne tatlı olmuş öyle göbüş , kız göbeği olduğu belli hafıf arkadan basen de yapmış fıstık .. Yesin oni teyzesi ..kızlarrrr işte miniğim ve koca göbüşümmm maşallah diyinnnEki Görüntüle 1309833 Eki Görüntüle 1309837 Eki Görüntüle 1309833 Eki Görüntüle 1309837
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?