2015 Nisan Anneleri

Gözün aydın tatlım:) Hep güzel haberler alırsın böyle inşallah:)

Gorunur canim. Heryerine bakiyo doktor miniklerin. Senin ufaklik cook inatci cikti yahu: ))

ben de bunu merak ediyordum ya en azından yemekten sonra kan şekeri ölçülse anlaşılmaz mı diye, bi bilgim de yok ki, içime sinmiyor doğrusu...

maşallah canım bebişine,sağlıklı olsun da sonra öğrenirsin.Detaylı da Allah'ın izniyle kesin söyler,herşeyine bakılacak çünkü.İyi sonuçlar alırsın inşallah canım.Obstetrik anlamına baktım canım,gebelik ultrasonuymuş.Allah korusun sıkıntılı bişey değil.Hatta googleden gir bak görürsün. :)

canım kesin görülmesi lazım çünkü herşeyine bakılması gerekiyor ozaman.. :)

İnşallah canim benim detayliya sakladi minik kendini :) googleden bakmistim yinede aklima takildi güzelim hic duymayinca ne oluyor buda ne demek dedim ama şükürler olsun olumsuz birsey değilmiş :)

Benim oğlumda görülmedi CNm ama yinede senin moralini bozmak gibi olmuyum inş . Görülür ..

İnşallah canim benim detayliya sakladi minik kendini :) googleden bakmistim yinede aklima taklidi güzelim hic duymayinca ne oluyor buda ne demek dedim ama şükürler olsun olumsuz birsey değilmiş :)
evet canım aynen olumsuz bişey değil,bundan sonra evhamsız geçirelim hamileliğimizi inşallah.. :)

İnşallah güzel anne allahin izni ile herseey güzel olacak az kaldi yolu yariladik çok şükür daha çok yaklasiyoruz artik mis kokululara :)
ayy canım yaklaşıyoruz değil mi?Şu sözü duymak bile çok güzel.P.tesi kontrolüm var,özledim miniğimi ..Şekerler şeker.. :)

Mrb kizlar buaralar okulda o kadar cok yoruluyorhm ki takip edemiyorum ins herkes iyidir bn de cok fena mide eksimesi var bu haftanin belirtilerinde de yaziyo ins cok sürmez neler yemek gerekiyo bilen var mi cok yaniyo bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…