2015 Nisan Anneleri

Terbiyezliğin luzümu yok ayıp.. Çok güzel bişey derdim sana ama konuyu burda kapatıyorum ve her erdemli insanın yaptıgı gibi susuyorum çünkü diğer anneler seninle tartışmamı okumak zorunda değil

aman deme meraklim sana ya hayret birsey

canimi bu tip seylerle sıkıcak degilim arkadasim ben kimseye hakarat etmedim annelik zaten oyle birsey olduna inaniyorum ki o dogdunda zaten onu korumak onu yedirip icirip her aninda yaninda butun annelerin olmak isticeni biliyorum cunku o ona olan ozel bagdan burda ben kotu birsey demek istemedim sonucda.herkez.ozgur isteni yapsin diyorum sanki bebegine laf ettik arkadasim bosver herkez kendine gore istedini yapsin kimseye ii birseyde soylenmiyor

yer değiştirir canım,kesenin içinde pozisyonu da değişir sağa ya da sola da kayabilir canım.Ama benim ki göbek deliğinin aşağısında oluyor,şimdi göbek deliğinin hizasında olması mı gerekiyor?19+3üz, beklenen doğum tarihimiz seninkiyle aynı.Ya da çok bariz hissettirmediği için orda mı olduğunu sanıyorum acaba?

aynen sonucda bu konuda kavga edilecek veya tartisilacak birsey yok herkez.ne istedinde ozgur basta bende ayni hatayi yaptimi.soyledim.zaten kendimide icine katiyorum kimseyi yargilamadim ben uyarildim.sadece sizede soyledim o kadar

ins hayirli guzel bi isim koyariz arkadasim

Kizlar hamilelikte dis eti problemi yasayanlar icin foreverin dis macunu cok iyi geliyor. Dislerimi fircalarken agzimdan kan bosaliyordu bu macun 2.kullanimdann itibaren kesti. Hamilelikten öncede ayni problem icin kullanmistim iyi gelmisyi sonra bitince tekrar bulamadigim icin birakmistim hamilelikte disetleri daha siddetli kanamaya baslayinca yine temin ettim ve kanama yine durdu. Icinde florid yok aloevera ve propolis var markayı bilenler ztn bilir ben nivok urununden memnun kaldim. Şikayeti olan varsa denesin tavsiye ederim

Eklentiler

• 20141120_161917.webp
    200,3 KB · Görüntüleme: 103
Canim bu hafta göbek deliginin hizasinda hissedilecek diye bir şart yok bitanem bazi kizlarda Kasiklarinda hissettigini söylüyor hatta Dr um USG de bakarken kasiklarimda oluyor alet bebegi oradan goruyor ama acaba ayaklarimi uzatiyor diyorum bende anlamadim inan :) top gibi yuvarlaniyor annesinin icinde demek allahim saglikli tepkili gunlerinide göstersin inşallah :)

Ben kız bebek bekliyorum canım Allah nasip ederse Peygamberimizin kızının ismi Zeynep i koyacagım yanınada Nazlı koyacagız Zeynep NAzlı olacak, eger oğlum olsaydı da Ahmet koymayı düşünüyordum peygamberimizin isimlerinden biri hemde çok kibar bir erkek ismi belki sana bir fikir olur canım.

Sorma canim ya gebelikten beri cekiyorum mantari binada şükür ama iste bazen dehşet oluyor Dr una söyle canim belki ise yarar bir ilac verir bana krem verdi ama o anlik geçiriyor tekrar basliyor kalici bir çözümü bulamadim :)

Gerçekten mi hic duymadim sirkeli suyu bir sakincasi yok demi bitanem içine su karistirip mi oturuyorsun yoksa sade sirkeli suyami.. Birde o kremi deneyim canim ama tamamen kesmiyor sanirim tekrarlanıyor mu sende mantar ??

Son düzenleme:
Maşallah canim zeynep ismini tasiyan kimi tanidiysam çok agir akilli hanımefendi ve asil oluyor çok ama çok güzel bir isim Allahim efendimizin (sav) kizi gibi din iman sevgisi versin sevdiği kul olmayi nasip etsin küçük hanimefendiyi :)

Sagol canım güzel dileklerin için Allah hepimizin yavrusunu hayırlı ve imanlı bir evlat olmayı nasip etsin.

Tamam tatlım anladım ben seni hem seni bu konuda eleştirmedim sadece yapamadığımı söyledim .. Uyarıda bulunduğun sağol CNm ben iyi niyetle söylediğine inanıyorum . Yani sorun yok benim için söylediklerinin .. Her türlü inanca ve fikri açığım bu konuda paylaşımda bulunduğun için Allah razı olsun güzel kardeşim . Kanımca burda en büyüğünüz benim sizin ablanız sayılırım küçüklerime hele ki benim gibi can taşıyanlara her zaman hoşgörü göstermek ilkem olmuştur ve inş öyle olmaya devam edecektik ..

Daha nice yıllar dilerim , umarım sevdiklerinle daim mutlu ve Mesut olursun ..

Ben halan cinsiyeti bilmiyorum ama olursa Emre ismini koyucam CNm ..

canım benımde detaylımda aynı sorun cıktı.kalp odacığının 1 tanesınde vardı dr ılerleyen haftalarda kaybolur dedi..kendiside eko yaptı atışlar ritmik sorun yok dedi.4 lu test yatırmdım ama sonuçları dr a pazartesi götürürüm ancak.
testlerinde sorun olmadığına gore canını sıkma derim.Benim ailemde de kalp problemi var ama yinede aklıma kötü şeyler getirmek istemiyorum.
unutmadan ense kalınlığı nasıldı çünkü o da kalp problemlerinde daha kalın oluyormuş.

mutlu yaşlar canım ...
seneye ki doğum gününü de yavrunla kutlarsın

allahım yol acıklıgı versin canım sagsalim sorunsuz gidin gelin bebeginizle inşallah :)

Hayırlı yolculuklar CNm , bana yakınlaşıyırsun böylelikle eğer olurda yolun düşerse beklerim tatlım . Güle güle git gel inş .
Allah rrazı olsun kizlar cok şükür geldim annemlerdeyim insanin kocasi kv nekadarda iyi olsa insanin kendi ailesi gibi olmuyo bi kez daha anladim:)
Saol cnm bnm ya hadi sen gel
dogumgunun kutlu olsun cnmm nice mutlu senelere sevdiklerinle bebisinle insallah :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…