2015 Nisan Anneleri

Gerçekten mi hic duymadim sirkeli suyu bir sakincasi yok demi bitanem içine su karistirip mi oturuyorsun yoksa sade sirkeli suyami.. Birde o kremi deneyim canim ama tamamen kesmiyor sanirim tekrarlanıyor mu sende mantar ??
sirkeli suyun hiç bir sakıncası yok canım gönül rahatlıgıyla yapabilirsin hatta bunu üreme saglıgı egitimini veren doktor önerdi hamilelikte rahatlatır dedi.ben ılık su dolduruyorum legene içinede az elma sirkesi koyuyorum oturuyorum 5-10 dk falan rahatlatıyo.kesmiyo canım ph ı dengeliyo ve rahatlatıyo ben gebeliğimin ilk 3 ayında cok yaptım.evet gülüm tekrarlıyo ne yazıkki.suan yok fitil kullanmıstım gecti.bakalım belki tekrarlamaz.sen bi doktora gidince de fitil verir mutlaka bide kasıntı için krem

Canımmm ne olur ağlama Burada da bir arkadaşın bebeğinde kalpte parlaklık var ama korkulacak bir şey değil demişlerdi. Bu parlaklık benim çevremde gördüğüm kadarıyla bir sıkıntı yaratmıyor. Bir de bazı doktorların normal dediğine bazı doktorlar normal değil diyebiliyor. Yani doktorun tedirgin olmuş olabilir tam bir teşhis koyamadığı için. Bana da mesela amniyotik bant teşhisi konmuştu. Sonra bir doktor bant yok dedi. Başka bir doktor emin olamıyorum galiba bant var dedi. Demem o ki emin olamadıkları şeylerde bazen böyle en kötüsünü düşünebiliyorlar. O yüzden sen gönlünü ferah tut. O parlaklık varsa bile doğumda geçiyor çoğu zaman. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin evladını inşallah

Bende kirmizisini aldim önünde ogluş var :) L beden aldim ayyy S den nerelere vardim :) M tam olmuştu kadin L al daha gobus büyücek dedi bnmki azicik bol bu yüzden
Gule gule giy canim.. insan kendini tahmin edemiyo bedeninden 2-3 beden daha buyuk..bakalim ne olucak halimiz

Hemen hemen ayni gunumuz aslinda hissetmen lazim canim. Normalde hissedilmiyo. Benim yontemim su sekilde. Yemekten 15-20 dk sonra sirtustu dumduz yatiyorum. Karnim biraz gergin oluyo normal halime gore. Elimi gobek deligimin biraz altina koyuyorum ve hissetmek icin hafifce bastiriyorum ama cok hafif. Bekliyorum. En fazla 1 dk sonra tepki veriyo. Babasi teyzeleri cok net hissettiler hareketini. Bu sekilde bi dene istersen tatlim. Merak ediyorum sonucu.. bu arada zayif biri degilim. 162 cm boy 73 kilo. Ilk gebeligim.Normalde daha gec hissetmeliymisim oyle diyolar

amin canım inşallah..Ben de senin gibi düşünüyorum,bazen göbek deliğine yakın bazen kasıklarıma çok yakın hissediyorum.'Belki ayaklarını uzatıyor,ya da pozisyonundan dolayı öyle hissediliyor'diye düşünüyorum. :)

inşallah bu sorun da hallolur ya canım,druma mutlaka söylicem tabi unutmazsam.Sonucu yine yazarım. :)

maşallah canım,Zeynep ismi de çok güzel,benim çevremde de var.Ya Zeynep ya da zeynep su diye duyduğum kişiler var.Güzel isim adıyla yaşasın inşallah.Ahmet te güzel,bakalım henüz araştırıyoruz ama Ahmet ismini söylicem eşime.. :)

Ben halan cinsiyeti bilmiyorum ama olursa Emre ismini koyucam CNm ..
inşallah birdahaki gidişine öğrenirsin canım.Öncelikle sağlıklı olsunlar cinsiyet farketmez ama tabi merak ediyor insan ona göre hazırlık yapıp hayal kurmak istiyor.Emre ismi çok güzel ama bir yakınım var Emre diye oyüzden bilmiyorum,kısmetinde varsa olabilir tabi. :)

Tatlim biz de kesin olmamakla birlikte deniz ismini düşünüyoruz... ama ben arsen ismini de çok beğeniyorum. gerci eşimin adi ersan. Yani çok uyumlu oluyor falan kulağa da hoş geliyor ama ilginç olarak esim beğenmedi :)

Bende geceleri soluma donup yattigimda cok iyi hissediyorum hareketlerini.ama elimi gobegimin altinda tuttugumda elimle bise hissetmiyorum.

Deniz ismini de aslında düşündük ama bir kenarda şuan karar vermedik ama güzel isim.Arsen ismi bence kulağa hoş geliyor,eşinin ismiyle de uyumlu dediğin gibi. :)

Sağsalim varmana çok sevimdim CNm , nazik davetin çok tşk ederim ama benim kuduruk oğlumla biraz zor gibi inş başka bir zamana kismet olur tatlım .

Canımmmmm doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere kuzucuğunla ve tüm sevdiklerinle inşallah:):):)

Yemegimizi yedik gobus aldi basini gittiii :)

Göbüş değil de bebiş olmasın o:) Kocaman oluyor karınlarımız en büyük mutluluklarda biri bu ya, Allah'ın bize sunduğu dünyadaki cennet:):)

Bugün biz de temizlik yaptık bebişle dinlene dinlene. Ama evde temizlenmedik köşe kalmadı. Öğlen 12'de başlayıp akşama bitirdim. Hantallaştık mı ne:) Bir de üstüne yemek yap, sofra kur, sofrayı topla derken belim iflas etti

Burak nasıl ?

Canım benim de kızım olacak Allah nasip ederse ve biz de Zeynep koyacağız adını. Zeynep Beliz olacak inşallah... Çok güzel bir isim.

mayasını nerden temin ediyorsun canım, ben de istiyorum....
Ben tuketiyorum canim.. hem mide- bagirsak dcalismasina etkisi var hem de hastaliklara karsi koruyo. Ama mayasini alip pastorize sutten kendin yapsan daha guzel olur. Cunku hazir kefirler dogal olmuyo. Biraz ugrastiriyo ama kesinlikle deger
mayasını nerden temin e

Günaydınnnn güzel annelerle tospaaları:)

Babamız işe gidiyor giderken de bizi anneannemize bırakacak:)

Bu kan ilacı bana bayağı iyi geldi galiba. Normalde temizlik yaptığımın ertesi günü her yerim ağrırdı ama şu an çok iyiyim şükür:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…