- 30 Aralık 2013
- 7.753
- 4.342
- 448
sirkeli suyun hiç bir sakıncası yok canım gönül rahatlıgıyla yapabilirsin hatta bunu üreme saglıgı egitimini veren doktor önerdi hamilelikte rahatlatır dedi.ben ılık su dolduruyorum legene içinede az elma sirkesi koyuyorum oturuyorum 5-10 dk falan rahatlatıyo.kesmiyo canım ph ı dengeliyo ve rahatlatıyo ben gebeliğimin ilk 3 ayında cok yaptım.evet gülüm tekrarlıyo ne yazıkki.suan yok fitil kullanmıstım gecti.bakalım belki tekrarlamaz.sen bi doktora gidince de fitil verir mutlaka bide kasıntı için kremGerçekten mi hic duymadim sirkeli suyu bir sakincasi yok demi bitanem içine su karistirip mi oturuyorsun yoksa sade sirkeli suyami.. Birde o kremi deneyim canim ama tamamen kesmiyor sanirim tekrarlanıyor mu sende mantar ??
Dün ayrıntılıya girdim bebeğimin kalbinde parlak bir nokta varmış bu normal değilmiş kalbinde problem varmış dünden beri kendimi yedim bitirdim ağlamaktan kendimi almıyorum2li 3lü testim tertemizdi ayrıntılıdaki problem yıktı resmen Ben herşey çok güzel diye sevinirken bunu söylemeleri beni şok etti hiç bişi dinlemek istemedim fetal eko istendi pazartesi gününü iple çekiyorum ... Varmı böyle bir problem yaşayan herşey normaldi doktor harika gidiyorsun diyodu
Gule gule giy canim.. insan kendini tahmin edemiyo bedeninden 2-3 beden daha buyuk..bakalim ne olucak halimizBende kirmizisini aldim önünde ogluş var :) L beden aldim ayyy S den nerelere vardim :) M tam olmuştu kadin L al daha gobus büyücek dedi bnmki azicik bol bu yüzden
Hemen hemen ayni gunumuz aslinda hissetmen lazim canim. Normalde hissedilmiyo. Benim yontemim su sekilde. Yemekten 15-20 dk sonra sirtustu dumduz yatiyorum. Karnim biraz gergin oluyo normal halime gore. Elimi gobek deligimin biraz altina koyuyorum ve hissetmek icin hafifce bastiriyorum ama cok hafif. Bekliyorum. En fazla 1 dk sonra tepki veriyo. Babasi teyzeleri cok net hissettiler hareketini. Bu sekilde bi dene istersen tatlim. Merak ediyorum sonucu.. bu arada zayif biri degilim. 162 cm boy 73 kilo. Ilk gebeligim.Normalde daha gec hissetmeliymisim oyle diyolarayyy ne güzel ya darısıda benım başıma inşallah canım benim daha tepikli hissedemiyorum ya çok istiyorum biran önce hissetmeyihatta gecen ğün sabah rüyami gerçekmi bilmiyorum tepik atıyordu bebegim bir kaç defa, uyandım allah allah rüyamıydı ki yoksa gerçektide uykulu uykulu anlamadımmı diyorum :)
amin canım inşallah..Ben de senin gibi düşünüyorum,bazen göbek deliğine yakın bazen kasıklarıma çok yakın hissediyorum.'Belki ayaklarını uzatıyor,ya da pozisyonundan dolayı öyle hissediliyor'diye düşünüyorum. :)Canim bu hafta göbek deliginin hizasinda hissedilecek diye bir şart yok bitanem bazi kizlarda Kasiklarinda hissettigini söylüyor hatta Dr um USG de bakarken kasiklarimda oluyor alet bebegi oradan goruyor ama acaba ayaklarimi uzatiyor diyorum bende anlamadim inan :) top gibi yuvarlaniyor annesinin icinde demek allahim saglikli tepkili gunlerinide göstersin inşallah :)
inşallah bu sorun da hallolur ya canım,druma mutlaka söylicem tabi unutmazsam.Sonucu yine yazarım. :)Sorma canim ya gebelikten beri cekiyorum mantari binada şükür ama iste bazen dehşet oluyor Dr una söyle canim belki ise yarar bir ilac verir bana krem verdi ama o anlik geçiriyor tekrar basliyor kalici bir çözümü bulamadim :)
maşallah canım,Zeynep ismi de çok güzel,benim çevremde de var.Ya Zeynep ya da zeynep su diye duyduğum kişiler var.Güzel isim adıyla yaşasın inşallah.Ahmet te güzel,bakalım henüz araştırıyoruz ama Ahmet ismini söylicem eşime.. :)Ben kız bebek bekliyorum canım Allah nasip ederse Peygamberimizin kızının ismi Zeynep i koyacagım yanınada Nazlı koyacagız Zeynep NAzlı olacak, eger oğlum olsaydı da Ahmet koymayı düşünüyordum peygamberimizin isimlerinden biri hemde çok kibar bir erkek ismi belki sana bir fikir olur canım.
inşallah birdahaki gidişine öğrenirsin canım.Öncelikle sağlıklı olsunlar cinsiyet farketmez ama tabi merak ediyor insan ona göre hazırlık yapıp hayal kurmak istiyor.Emre ismi çok güzel ama bir yakınım var Emre diye oyüzden bilmiyorum,kısmetinde varsa olabilir tabi. :)Ben halan cinsiyeti bilmiyorum ama olursa Emre ismini koyucam CNm ..
maşallah canım,Zeynep ismi de çok güzel,benim çevremde de var.Ya Zeynep ya da zeynep su diye duyduğum kişiler var.Güzel isim adıyla yaşasın inşallah.Ahmet te güzel,bakalım henüz araştırıyoruz ama Ahmet ismini söylicem eşime.. :)
Deniz ismini de aslında düşündük ama bir kenarda şuan karar vermedik ama güzel isim.Arsen ismi bence kulağa hoş geliyor,eşinin ismiyle de uyumlu dediğin gibi. :)Tatlim biz de kesin olmamakla birlikte deniz ismini düşünüyoruz... ama ben arsen ismini de çok beğeniyorum. gerci eşimin adi ersan. Yani çok uyumlu oluyor falan kulağa da hoş geliyor ama ilginç olarak esim beğenmedi :)
Sağsalim varmana çok sevimdim CNm , nazik davetin çok tşk ederim ama benim kuduruk oğlumla biraz zor gibi inş başka bir zamana kismet olur tatlım .Allah rrazı olsun kizlar cok şükür geldim annemlerdeyim insanin kocasi kv nekadarda iyi olsa insanin kendi ailesi gibi olmuyo bi kez daha anladim:)
Saol cnm bnm ya hadi sen gel
dogumgunun kutlu olsun cnmm nice mutlu senelere sevdiklerinle bebisinle insallah :) :)
Bugün benim anne adayı olarak kutlayacağım ilk doğumgünümmmm :)
Geçen sene dilerim seneye anne olarak yeni yaşıma girerim diye çok dua etmiştim güzel Allahım nasip etti sonunda :) sabah güzel bir kahvaltı yaptım sütlü bir tatlı kurabiye börek yaptım pastamız babamızla akşam gelecek bir de güzel temizlik yaptım ama bittim diktim ayaklarımı dinleniyorum akşama ailelerimiz arkadaşım bizde olacak . Dörtlü testimiz belli olmuş eşim alacak sonuçları dilerim herşey iyidir heyecanla bekliyorum
Yemegimizi yedik gobus aldi basini gittiii :)
Burak nasıl ?erkek bebek bekleyen annişler;ne isim düşünüyorsunuz?Biz çok kararsızız ama kuranda geçen güzel bir isim olsun istiyoruz.Erdem ismi çok hoşumuza gitti ama o da kuranda geçmiyormuş.Çağan nasıl?Eşim Mustafa dedi ama güzel bir isim gibi gelmedi,Hayırlı olan neyse Allah o ismi karşımıza çıkarsın inşallah.
Canım benim de kızım olacak Allah nasip ederse ve biz de Zeynep koyacağız adını. Zeynep Beliz olacak inşallah... Çok güzel bir isim.Ben kız bebek bekliyorum canım Allah nasip ederse Peygamberimizin kızının ismi Zeynep i koyacagım yanınada Nazlı koyacagız Zeynep NAzlı olacak, eger oğlum olsaydı da Ahmet koymayı düşünüyordum peygamberimizin isimlerinden biri hemde çok kibar bir erkek ismi belki sana bir fikir olur canım.
mayasını nerden temin eBen tuketiyorum canim.. hem mide- bagirsak dcalismasina etkisi var hem de hastaliklara karsi koruyo. Ama mayasini alip pastorize sutten kendin yapsan daha guzel olur. Cunku hazir kefirler dogal olmuyo. Biraz ugrastiriyo ama kesinlikle deger
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?