Gecmiş olsun canım gecen hafta bende soğuk algınlığı gecirdim burnunm akıyor bogazım agıyor yutkunamıjordum neyse öksürük yoktu tam 10 gün sürdü gecmesi bende doğal yöntemlerle gecirmeye calıştım topikte kızlar önerdi banada ballı limonlu ılık şerbet iç, ballı süt, ve öğlen yada akşam yemeğinede et suyu veya tavuk suyu yap vücudunun dirensiniöarttırır nane limon iç ama sadece bir bardak nanehi fazla içmeyin diye okudum balla limona yüklen canım gecmiş olsun.Günaydınlar kizlar hayirli pazarlar olsun insaAllah.Nezle grip gibiyim burnum tikali hafif öksürük geniz burun akintisi. Ihlamur iciyorum. Baska önerebileceginiz kendinizde uygulayipta iyi gelen bi yöntem var mi kizlar. Doktora gitmek istemiyorum..
Bizim de listedeki ikinci ismimiz bu isme benziyor beliz iz işaret demek belis ise aşkın meyvesi anlamına geliyor aklımızda o da varCanım benim de kızım olacak Allah nasip ederse ve biz de Zeynep koyacağız adını. Zeynep Beliz olacak inşallah... Çok güzel bir isim.
Ben arkadasimdan almistim. O da eminonunden almisti. Eger yakinsan alabilirsin. Ya da universitelerin ziraat fakultelerinden de temin edilebiliyor bi arayip bilgi alsan iyi olur.mayasını nerden temin ediyorsun canım, ben de istiyorum....
mayasını nerden temin e
kesinlikle bitanem haklısın :) uzun bacaklı bu minikler herhalde tee göbek deliğine kadar uzatıyor ayaklarını kurban olurum onları verene :)amin canım inşallah..Ben de senin gibi düşünüyorum,bazen göbek deliğine yakın bazen kasıklarıma çok yakın hissediyorum.'Belki ayaklarını uzatıyor,ya da pozisyonundan dolayı öyle hissediliyor'diye düşünüyorum. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?