2015 Nisan Anneleri

ayyy maşallah ne güzel ya dün akşam bnde denedim canım göbek deliğimin az altına hafif bastırdım yok tık yok ama göbek deliğinin hizasında pıtırcıklar oluyor sürekli elimle dokunuyorum kaçıyor hemen bnde 164 boy 63 kilo ama yinede tam hissedemedim kişiden kişiye değişiyor dedikleri bu olsa gerek aynı olmuyormuş herkesle :)

Gunaydinlar bizdende herkese. Dun aksam bebisimin hareketlerini disardan gorduk babasiyla mukemmel bi duygu Allah isteyen herkese nasip etsin guzel bi pazar olsun :)

Ay canim benim ne mutlu size :) Ben daha hicbisey goremiyorum ya

dediğiniz çok iyi oldu canım birde ben deneyim sirkeli suyu drumada soriimde fitili önerecekmi bakalım inşallah fitil kesin çözüm olurda tekrarlatmaz :) çok teşekkür ederim yardımın için bitanem allah razı olsun :)

Mrb kizlar cok fena hastalandim ne yatabiliyorum ne uyuyabiliyorum ne de baska bisey yarin da okul var iyilesirim diyodum ama hic bi degisme yok ;(
çok geçmiş olsun canım benim rabbim şifa versin en kısa zamanda bnde çok hastayım dünden beri ,grip oldum sanırım bogazım yanıyor burun kapalı hafif ateş gece nede saga sola yatabildim sanki omurgalarım batıyor sırt üstü yatınca nefesim daralıyor allahım o deliksiz uykularımı özledim yarına inşallah atlatırsında görevinde rahat edersin tatlım :)

Bütün hasta arkadaşlara şifa diliyorum. Benim annemin uyguladığı bir yöntem vardı onu paylaşayım sizlerle. Özellikle bığaz ağrısı ve öksürük için ideal. Limon karabiber bal zerdaçal zencefil karıştırılarak içilecek. Fena yakan bişiymiş. Miktarlarını bilmiyorum ama malesef. Belki internete girerseniz bu içerikleri miktar da çıkar. Mutlu pazarlar

Sagol arkadaşım tavsiyelerin icin yapayim InsaAllah cabuk atlatirim.

Kızlar şarküteri ürünlerinden bir kere yemeden birşey olmaz değil mi. İçindeki koruyucu maddeler nitrat nitrit için yemeyin diyolar ama bu sabah dayanamadım. 1 seferden birşey olmaz inşallah

Mrb kizlar cok fena hastalandim ne yatabiliyorum ne uyuyabiliyorum ne de baska bisey yarin da okul var iyilesirim diyodum ama hic bi degisme yok ;(
Çok geçmiş olsun CNm bende flu aşısı vurulmamış olsaydım kesin şimdiye kadar Defalarca hasta olmuşumdur .. Bol bol C vitamini ihtiva eden besinler almaya çalış CNm inş tez zamanda atlatırsın .

Fıstık senin bu düğün fotolarına bayılıyorum , maşallah ikinizede genç ve tatlı çiftçiniz Rabbim sizi hep bir kılsın inş .

Kızlar şarküteri ürünlerinden bir kere yemeden birşey olmaz değil mi. İçindeki koruyucu maddeler nitrat nitrit için yemeyin diyolar ama bu sabah dayanamadım. 1 seferden birşey olmaz inşallah
ben basindan beri cok abartmadan sucuk yiyorum.onceki hamileligimde de yedim.

Kizlar merhabasu an yoldayım evime gidiuorum dubden beri karnimda sanci var gaz degil biliyorum acava tosun hareketleri mi

Canım telaş etme bebek takla atıyo 2 haftadır bendede oluyo o artık surekli olcak insan ilk baslarda irkilp heycanlanıyo balon gaz patlaması gibi acayip bi duygu o oldugunda irkiliyo insan bende burda paylaşmıştım hatta odurumu takla yada tekme ama guçlü bi hareket pıtpıtlardan değil ben şu iki gündür bide resmen karnımda oyle sert tekmeler atıyoki attıgı yer resmen şişip iniyo cok guzel bir duygu yakında onlarda baslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…