- 23 Aralık 2013
- 1.876
- 1.586
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallahİşte benim minik keseciğimEki Görüntüle 1219213
Sagol canım inşallah bebişte oluşur içindeMaşallah
CNM ONUN İÇİN BOŞ BİRİ LAZIM DEVAMLI İLGİLENECEK TAKİP EDECEK :) KİMSEDE GÖNÜLLÜ GÖRÜNMÜYORKızlar aramızda deneyimli kimse yok mu? Grubu devralsin. Tablo bile yapmadık. Grupta bilgi akışıda çok yavaş?
GÖZÜN AYDINN ALLAHIM TAMAMINA ERDİRSİN İNŞALLAHHHArkadaslar benide alin araniza :) dün ögrendim gebe oldugumu 10 yildan sonra tedavi cevap verdi sukurler olsun.daha kac haftalik oldugunu bilmiyoruz kan degerlerinin yükselmesini bekliycez.Allahim hepimize kucagimiza almayi nasip etsin![]()
Kızlar aramızda deneyimli kimse yok mu? Grubu devralsin. Tablo bile yapmadık. Grupta bilgi akışıda çok yavaş?
kazen arkadaşlarda olur derse ben devralabilirim konuyuArkadaşlar konuyu biri benden devir alabilir mi ? Tablo yapmayacak mısınız ?
2015 Mayıs Annelerini açtım bu konuyu devretmeyi bekliyorum....
Çok sevindim Elmira06, hoşgeldin azmin ve sabrinin mükafatı olacak evladınız.Arkadaslar benide alin araniza :) dün ögrendim gebe oldugumu 10 yildan sonra tedavi cevap verdi sukurler olsun.daha kac haftalik oldugunu bilmiyoruz kan degerlerinin yükselmesini bekliycez.Allahim hepimize kucagimiza almayi nasip etsin![]()
Sagol canım 6 haftaya göre çok küçük geldi sanki bana 5 haftalık gibi belki önümüzdeki hafat bile kalp atışı duyulmaz 2 hafta sonra gideyim en iyisi 8, haftamdaHayırlı olsun cnm daha küçücük Maşallah![]()
Sagol canım 6 haftaya göre çok küçük geldi sanki bana 5 haftalık gibi belki önümüzdeki hafat bile kalp atışı duyulmaz 2 hafta sonra gideyim en iyisi 8, haftamdaHayırlı olsun cnm daha küçücük Maşallah![]()
Maşallah, darısı başımıza.İşte benim minik keseciğimEki Görüntüle 1219213
Sagol canım ama sanki 5 haftalık gibi duruyor 1 hafta geriden geliyor inşallah arayı kapatırHayırlı olsun cnm daha küçücük Maşallah![]()