2015 Nisan Anneleri

merhaba kızlar..bende nısan annesıyım.bebegım 5 haftalık..bıde 12 aylık kzım var..bıızmkı bıraz erken oldu.ama rabbımın sanslı kuluymusum..benım yerımde olmak ısteyen o kadar cok ksı varkı..aldırmayı hıc bı sekılde dusunmedım..geecn sene 2013 agustos annleırnı takıp edıyordum,bu sene 2015 nısan annelerı :)) bız cok gzuel arkadaslıklar kurduk topıkdee..ıns burda da guzel arkadslıklar olur
inşaallah hoşgeldiniz Allah hayırlı etsin canım

Günaydın size de kızlar:) yine sancıyla uyanmak:(ilk bebeği olanlar tadını çıkarın bol bol yatın sabah hadi ama kalk anne diyen oğluma direnemeyip yorgun argin kalktım:((

Kızlar birşey sormak istiyorum. Ben bebeğimi sağda hissediyorum daha doğrusu sağda hissettiriyor kendini minnosum. Elimi dikkatlice koyduğunda minik minik ama hızlı kal atışı hissediyor gibiyim benim kuruntum mu. Yoksa sizlerde hissediyor musunuz

Kızlar birşey sormak istiyorum. Ben bebeğimi sağda hissediyorum daha doğrusu sağda hissettiriyor kendini minnosum. Elimi dikkatlice koyduğunda minik minik ama hızlı kal atışı hissediyor gibiyim benim kuruntum mu. Yoksa sizlerde hissediyor musunuz
valla canım ben hiç bir yerde hissedemiyorum elimi gezdiriyorum ama şimdilik iletişim kuramadık bebeğimle

tatlım ultrasonn cıhazları bıle zor bela hıssederken bence henuz bukadar kucukken hıssedemeyız:KK16: senın hıssettıgın kendı rıtmındır. sabret 1 kac ay sonra hıssetmeye baslıcaz:KK54:

tatlım ultrasonn cıhazları bıle zor bela hıssederken bence henuz bukadar kucukken hıssedemeyız:KK16: senın hıssettıgın kendı rıtmındır. sabret 1 kac ay sonra hıssetmeye baslıcaz:KK54:
:) :) hissettim diye sevinmiştim ya. Bazen.belirti yaşamıyorum acaba yok mu diyorum.kendime avunacak birşey bulmuştum:):) tuh

Ay çok sevindim senin adına sweetamber. Ben de haftaya Perşembe gideceğim muayeneye. Günler geçmiyor bir türlü ya. Bir görsem kalp atışını bebeğimin...Sadece gördün mü, duyabildin mi kalp atışını yoksa?
cok ugrsattı doktor ama cok mınnak oldugu ıcın duyamadık ekranda traselerı gorebıldık sadece. 0,569cm benım mınnagım. 20 gun sonra gumbur gumbur duycaz ıns:KK45:

cok ugrsattı doktor ama cok mınnak oldugu ıcın duyamadık ekranda traselerı gorebıldık sadece. 0,569cm benım mınnagım. 20 gun sonra gumbur gumbur duycaz ıns:KK45:
Ooy miniğim yaa maşallah , demek bizimki daha da küçük. Insallah sağlıkla duyarız gumburtulerini de.

Back
X