- 15 Mayıs 2008
- 248
- 76
- 123
- 41
Korkma canım ya Allahın takdiri iste.herkesinki ayni olcak diye bisey yok.sen iyi haberlerle geliceksin emin olyaa ama şimdi daha çok korktum ben nie durdu ki offff![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Korkma canım ya Allahın takdiri iste.herkesinki ayni olcak diye bisey yok.sen iyi haberlerle geliceksin emin olyaa ama şimdi daha çok korktum ben nie durdu ki offff![]()
Bu hafta kalp icin mi çağırdı canim seni Allah nasip ederse yarin keseyi gorcezzz
İyi akşamlar kızlar şöyle geriye dönük sayfaları okudum da bu sayfa insanda stres yaratıyor galiba ya okudum da biraz ; bebişinin kalbi duranlar olmuş, boş gebelik yaşayıp kürtaja gidiyorum diyenler olmuş okudukça gözlerim doldu dua edip durdum onlara ama beni çok gerdi. ben daha sadece kese gördüm ve hcg takibi yaptırdım bu hafta çarşamba dr randevum var o gün inşallah olumlu haberler duyarız. Herkese kolaylıklar ve sağlık sıhhat dilerim inşallah kimse artık kötü haber almaz. Eşimin de ısrarıyla söz verdim işler yoluna girene kadar girmiycem buralara, yoksa kese dolu mu ?doluysa kalbi atacak mı ?atıyorsa durur mu ?diye diye şizofren olucam
Aslında sabirsizim ama bir yandanda gitmişken herşeyi öğrenirim diye beklemek de istiyorum. Galiba bekleyecgim yoksa.kalp.atışı icin stres yapmak.istemiyorum.en azından şimdi degerim artıyor diye sevincim var :)
Canım çok haklısın insan hamileyken hormonlar tavan acayip etkileniyor...İyi akşamlar kızlar şöyle geriye dönük sayfaları okudum da bu sayfa insanda stres yaratıyor galiba ya okudum da biraz ; bebişinin kalbi duranlar olmuş, boş gebelik yaşayıp kürtaja gidiyorum diyenler olmuş okudukça gözlerim doldu dua edip durdum onlara ama beni çok gerdi. ben daha sadece kese gördüm ve hcg takibi yaptırdım bu hafta çarşamba dr randevum var o gün inşallah olumlu haberler duyarız. Herkese kolaylıklar ve sağlık sıhhat dilerim inşallah kimse artık kötü haber almaz. Eşimin de ısrarıyla söz verdim işler yoluna girene kadar girmiycem buralara, yoksa kese dolu mu ?doluysa kalbi atacak mı ?atıyorsa durur mu ?diye diye şizofren olucam
Hiç merak etme Allaha emanet hersey çok güzel olacak:))bizde herkes duydu kalp atışını gördükten sonra aslında 3 ay soylemicektik güya ama çenemiz durmadı :) yarın kontrolüm var çooooook korkuyorum kalbi falan inşallh durmamıştır kızlar ne zaman bitecek bu korkular endişeler bilmiyorum ama ellerim titriyor hiç gitmek istemiyorum
yesil08 .!.:Canım valla şu yuzden gel demedi ama sanırım keseyi görduk bu haftada kalp atışlarını duyar yada görürüz inşallah.. Hadi sende minik keseni gör inşallah hayırlısı ile canım ya.Güzel haberler alalım inşallah
Bende hissediyorum.aynı seyi ama sağda oluşunu hissediyorum sadece kalp atışı falan hissetmedim cnmKızlar birşey sormak istiyorum. Ben bebeğimi sağda hissediyorum daha doğrusu sağda hissettiriyor kendini minnosum. Elimi dikkatlice koyduğunda minik minik ama hızlı kal atışı hissediyor gibiyim benim kuruntum mu. Yoksa sizlerde hissediyor musunuz
Bizede bisey demedi ilk hamileliğimdede yasaklamadı 9 aya kadar sıkıntı olmadıKizlar bir seyvsoracagim Dr unuz dizede iliskiyi yasakladimi bana yadakladi zaten ogrendgmden beri girmiyorumda sizde benim gibi misiniz kacinci haftaya kadar yasak acaba benim için hava hoş ama erkekler icin öyle olmuyor
Eşim annem ve kızkardeşim biliyor digerlerine 1 haftaya sölicem bendeKızlar ailelere söylediniz mj? Soylemediyseniz kaçıncı haftada söylemeyi düşünüyorsunuz. Ben 8 haftayı bitirelim diyorum ne olur ne olmaz diye ama eşim sabirsiz
Benimde akşam bulanmaya başladı sabahda devam.ediyor 2 gündür..benim akşamları midem bulanıyor bu işte bir dariplik var ya normalde gündüz olmaz mıydı bu iş : D
Aynen katılıyorum. Benim kızında aynı şekilde huzursuzluk, kolik, gece nöbeti, gaz sancısı hepsini yaşadı. Sırf benim hamilelik stresim yüzünden. Çünkü 9 ayini adrenalinle yoğrularak geçirdi. O yüzden kendimizi telkin etmeliyiz. Allah hakkımızda hayirlisini versin. Kayıptan yasasak, kucagimiza da alsak. Her işte bir hayır vardır demek lazim.Merhaba iyi haftalar kızlar. Biraz tevekkül de fayda var.Alllah yazmışsa yavrumuza kavuşacağız , yazmadıy sa da elimizden gelen birsey yok.Allah yavrularımızı korusun esirgesin insallah.Bizi onlara onları bize bagislasin.birde gebeliği boyunca stresli olan annelerin çocuğu da huzursuz kolik gazlı bir bebek oluyor.benim kızım bir yıl gece boyunca ağlar di.kac doktor gördü kaç ilaç karabiber zeytinyağı rezene vb ise yaramadi
canım bende çok şiş olanlardanım hem karnım hem midem normal sanırım bana limonlu su çok iyi geldi suyumun içine 2-3 damla limon sıkıp içtim hem şişliği hafifletti hemde acaip gaz çıkartıyorIyi haftalar guzel anneleeerrrr
Ben de bugun ilk kez dr a gidiyorum.. gerginim ya hayirlisiyla bir sikinti yokyur, bebikim sagliklidir insallahhhh...
Bu arada benim karnim bazen acayip sisiyor ya... resmen hamile katni gibi sisiyor, sonra arada normal oluyor fslan.. bu sislik normalmis diye aradtirdim.. ama, aranizda da bunu yasayan var mi? O kadar sismesi cok degil mi
canım dayanabiliyorsan beklemen daha iyi sorun da görünmüyorsa gidince hem keseyi hem kalp atışını duyarsın miniğininGünaydın tatlı hamişler.5+1 oldum çok şükür.Hala dr gitmedim ilk bebeğimdede 7.haftada gitmiştim bebeğimide kalp atışıda görmüştük.bundada beklemeyi düşünüyorum.Acaba ben mi çok sakin davranıyorum