2015 Nisan Anneleri

Kızlar spor yyürüyüş falan yapiyomusunuz bu evredeee???

Hamilelikte en iyi spor yürümek ve yüzmek. Onun için düşük tehlikesi gibi bir durum yoksda bol bol yürümek lazım. Ben de artık yavaş yavaş başlayacağım. Bir de hamilelik pilatesi çok işe yarıyor.

Off ya bende 1.8 kilo almışım çok canım sıkıldı dr.alma demişti mahvetcek beni 62 kilo ile gebe kaldım boyum 167 ama doktorum tombik gebe kalmışsın zaten dedi iyiliğim için diyo doktorcum biliyorum ama tombik te denmez aaaa:p

takılmış sana tombik diyerek yoksa normal kilon :) biz şimdi kilolara takıyoruz ilerki aylarda takmayacagız eminim :)

o zaman normal kiloda hamile kalmışsın süper :) sanırım o aldıgımız 1,2 kilo bebeğe hazırlık kilosu vücut su topluyo çünkü karın genişliyo kendini hazırlıyo çok normal bence :)
dierim oledır. alyansım dar gelmeye basladı odem gıbı hakkatejn.karnımda davul gıbı

Ben de fazla kilo ile hamile kaldım. 7 kilo vermiştim. Hamile kalana kadar bir 10 kilo daha vermeyi düşünüyordum olmadı. :KK43: Şimdi beslenmeme dikkat ediyorum. Hiç kilo almadım daha. Hatta bir kilo vermişim. Spor yapmak istiyorum. Evde eliptik bisiklet var. Ayakta olmasa da oturarak pedal çevireyim diyorum ama acaba birşey olur mu diye de korkuyorum. :KK17:

Ben de fazla kilo ile hamile kaldım. 7 kilo vermiştim. Hamile kalana kadar bir 10 kilo daha vermeyi düşünüyordum olmadı. :KK43: Şimdi beslenmeme dikkat ediyorum. Hiç kilo almadım daha. Hatta bir kilo vermişim. Spor yapmak istiyorum. Evde eliptik bisiklet var. Ayakta olmasa da oturarak pedal çevireyim diyorum ama acaba birşey olur mu diye de korkuyorum. :KK17:
bence doktoruna danıs sonra basla. bıde ılk haftalar onemlıya 12. haftayı gec sonra basla spora bence

Bence de mutlaka doktoruna danış, ne olur ne olmaz. Gerçi bence pedal çevrmenin gebeliğe bi zararı olacağını sanmıyorum ama en net cevabı doktorun verir.

[QUOTE elifjoyyy, post: 36637483, member: 360504"]Hamilelikte en iyi spor yürümek ve yüzmek. Onun için düşük tehlikesi gibi bir durum yoksda bol bol yürümek lazım. Ben de artık yavaş yavaş başlayacağım. Bir de hamilelik pilatesi çok işe yarıyor.[/QUOTE]
Evet aslinda BNpilatesi merak ediyorum ama evde yapiliyomu illa hoca sşartmi kii o_O

Günaydın kızlarr. Bende 1,75 boy 73,5kg'da hamile kaldım kilo veririm ne güzel diyodum olmadı. simdiden düzenli yemek yemekten 1 kg almısım bile. Diyetisyene gidicem onunla birlikte devam edicem böyle gitmez valla korkuyorum

Off ya bende 1.8 kilo almışım çok canım sıkıldı dr.alma demişti mahvetcek beni 62 kilo ile gebe kaldım boyum 167 ama doktorum tombik gebe kalmışsın zaten dedi iyiliğim için diyo doktorcum biliyorum ama tombik te denmez aaaa:p

Doktorun çok acımasızmış bence zira ben de üstüme alındım bı durumu bak şimdi. Benim de boy 168 kilo 63.5 Henüz almadım ama zati çok başındayım ama asla tombik olduğumu kabul etmiyorum söyle o doktoruna :)

ben 53 kg ıle hamıle kaldım ve 1 kılo almısım boyum 175cmm ama almasam ıyıydı yaw
BAna bak seni döverim dicektim ki tam alttaki düzeltme mesajını gördüm. İyi bare
Benim de dün tam 5. haftamdı ve kese göründü. Bence görünür kesen, doktordan sonra haber ver mutlaka.
Ahanda şimdi heyecanlandım. İnşallah görürüs bakalım. Tamam vericem kesin :)

arkadasım 6 yerıne 5 e basmısım:KK48: saymayıda unnuttum iyiymi :KK48::KK48::KK48::KK48: 63 ken 64 oldum dıcektım:KK48::KK48::KK48::KK48: sanırım 54 olmak ıstıyorum, beynım oyun oynuyo bana:KK48::KK48::KK48:

Kızlar spor yyürüyüş falan yapiyomusunuz bu evredeee???
Ahh ahh en çok da bu konuda dertliyim. Ben düzenli spor yapan biriydim 5 yoldır. Son 5 aydır da pilates yapıyodum. Hatta hamileliğimi öğrenmeden önce de baya ağır spor yapmışlığım var o günlerde. Şimdi de devam edebilmeyi çok istiyorum. Çok hantal hissediyorum kendimi ama beklicez 12. Haftaya kadar bakalım

Back
X