• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Nisan Anneleri

Günaydın hanımlarrr :D
hafifşekerli seninle aynı gündeyiz ben 2 eylülde duydum bebeğimin kalp atışlarını. Sende dinlersin artık :)

inşallah geçen sefer dinlicez diye hesevlendim gittim :) olmadı bu kez dinlemeden dönmem vallahi :) bu arada bebeğin doğum tarihi benim doğum günüme denk geliyor tabii öyle olursa

Kizlar merhaba simdi hastaneden geliyorun.Testlerimi yaptirmak icin devlet hastanesine gittim doktor ultrasonla bi bakalim dedi kesen var ama bebdgi goremiyorum deyince ben gecen hafta hem bebegi hem kalp atisini gorduk dedim sinra biraz daha bakinca bdbegi gordum hem cok kucuk hemde kalp atisini goremiyorum dedi ve uzmana yonlendirdi.Bu seferde kendini uzman sanan ahmak bebek falan yok mide bulantilarin gectimi dedi bense hayir aksine wc ye zor yetisiyorum dedim o ise israrla bebek yok dedi.Esimde bi hisimla ozeldeki doktoruma getidi beni tabi yolda bir surude fircaladi neyse doktorum bakti ve bebegimi gosterdi kalp atislarini dinletti haftanlada gayet uyumlu dedi.Cok uzattigimin farkindayim ama omrumden omur gitti ve cok uzuldum ama buda bana ders oldu bir daha devlet hastanesimi Rabbim düsürmesin

Kızlar doğum tarihlerini kendiniz mi hesapladınız doktorunuz mu söyledi? Sağlık ocağındaki hemşire son adet tarihimi sordu elindeki birşeye bakıp 30 mart dedi ama bu doğru değil. Şu an 8+6 olduğum için 10 Nisanı kendim hesapladım.

Kizlar merhaba simdi hastaneden geliyorun.Testlerimi yaptirmak icin devlet hastanesine gittim doktor ultrasonla bi bakalim dedi kesen var ama bebdgi goremiyorum deyince ben gecen hafta hem bebegi hem kalp atisini gorduk dedim sinra biraz daha bakinca bdbegi gordum hem cok kucuk hemde kalp atisini goremiyorum dedi ve uzmana yonlendirdi.Bu seferde kendini uzman sanan ahmak bebek falan yok mide bulantilarin gectimi dedi bense hayir aksine wc ye zor yetisiyorum dedim o ise israrla bebek yok dedi.Esimde bi hisimla ozeldeki doktoruma getidi beni tabi yolda bir surude fircaladi neyse doktorum bakti ve bebegimi gosterdi kalp atislarini dinletti haftanlada gayet uyumlu dedi.Cok uzattigimin farkindayim ama omrumden omur gitti ve cok uzuldum ama buda bana ders oldu bir daha devlet hastanesimi Rabbim düsürmesin
Bu yüzden ben devlete gitmiyorum. Makineleri çok yeni değil. Gerçekten görmemiş olabilir.

Normal canım ben ilk 5 haftalıkken gittiğimde doktor söylemişti regl günün geldiğinde ağrın olacak sakın korkma dikkat et diye ve benimkide yaklaşıyor sancımda olmaya başladı
Sağol canım.kaç gündür kafama takılıyordu.sabit doktorumda yok.bulunduğum ilçedede kadındoğum uzmanı yok.

inşallah geçen sefer dinlicez diye hesevlendim gittim :) olmadı bu kez dinlemeden dönmem vallahi :) bu arada bebeğin doğum tarihi benim doğum günüme denk geliyor tabii öyle olursa

Duyarsın inşallah bu sefer :) İnşallah doğum gününe denk gelir dilediğin gibi olur. Fakat genelde tarihinden erken doğuyorlar:) Sağlıklı olsunlarda tarih önemli değil

selam kızlar :) ben geldim uzun aradan sonra buraya sürekli giremiyorum diye şu facedeki sayfanın iyi olacağını düşünmüştüm dün ama yanılmışım vazgeçtim burası daha ii :) şimdi burdada silinirmiş yorumlarım :D:D neyse bu arada ben bugün doktora gidicem 3 te inşallah herşey yolundaysa bebeği görür kalp atışını duyarım :)

Bi hamile arkdaşım hastaneye gidiyor.kaç haftalık olduğunu hatırlamıyorum.bebek düşmüş diyor,yan tarafa geç alalım diyor dr.arkdşm şok oldum diyor,apar topar hastaneden çıktım,kaçtım resmen diyor.farklı bir dr a gidiyor sıkıntı yok diyor.

Çok geçmiş olsun. İşte böyleleri doktor oluyo Allah bilir kaç kadın bunlar yüzünden bebeğini kaybetmiştir. Keske doktorun kendide bir göz doktoruna gitseymiş.

bu arada yeni bebek haberi alanları tebrik ediyorum sağlıkla kucağımıza alırız inşallah... kaybeden arkadaşlara da çok geçmiş olsun Allahım aratmadan yerini doldursun sağlıkla inşallah en kısa zamanda haberlerinizi bekliyoruz... henüz olmayanlara da dualarımız sizinle

Selam güzel anneler Rabbim sizi de bebişlerinizi de korusun inşallah. Ballibocek sakın üzülme canım inşallah dr yanılıyor çünkü daha çok erken olumsuz bir tanı için.
Ben de 2 bucukta dr a gidicem kalp atışları mizi duymak için inşallah her şey yolundadir heyecandan sürekli tuvaleti geliyor:((

Back
X