Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlı olsun canım hoş geldinselam annecikler, bende nisan annesi olucam inşallah :)
Allah inşallh bizlere bağışlar canm bebeklerimizi benimde hiçbirşey umrumda değil vallacanım bende 9 sene sonra kavuştum Rabbim in izni ile o sebeple önceliğim onun sağlığı
aa bende tek bekleyen ben sanıyordum forumda :) Allah bizlere bağışlasın inşallh canmaynen öyle canım biz cok takıyoruz ama napalım geç geldi bebişler bu yüzden olsa gerek senin 4 sene benim 6 sene sonra kavuştum bebeğime buyüzden cok dikkat ediyorum
amin benimde senin gibi tüp bebek yapıcağım ay kendiliğinden hamile kaldım rabbim bana mucizemi gonderdi inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde alırız kucağımızaaa bende tek bekleyen ben sanıyordum forumda :) Allah bizlere bağışlasın inşallh canm
hayırlı olsun canım hoşgeldinselam annecikler, bende nisan annesi olucam inşallah :)
kızlarr aşerdiniz mi hiç?![]()
aynen inan 2 aydır doktor dışında dışarı bile çıkmadım neredeyse dizler kireçlenecek bu sefer deAllah inşallh bizlere bağışlar canm bebeklerimizi benimde hiçbirşey umrumda değil valla
yok arkadaşım ya doktorum da diyor gece yarısı nar iste diyor ama istesede yapacak kimsem yok yanım da çok istese bir şekilde yapılır da ben pek meyve yemezdim ama elma ve şeftali yiyorum bol bolkızlarr aşerdiniz mi hiç?![]()
baklavakızlarr aşerdiniz mi hiç?![]()
benim de yaa.. insan istiyo ki şöyle gözünün önünde beliriversin o şeybenim canım hiç özel bir şey çekmiyo...![]()
Benim canım bir iki kere birşeyler istedi ama söylersem canınız çeker mi ki...kızlarr aşerdiniz mi hiç?![]()
kendimi aşermek için zorkuyorum ama yok olmuyorkızlarr aşerdiniz mi hiç?![]()
olur mu tek sen bnmde 5 bitti temmuz sonunda şekerimmaa bende tek bekleyen ben sanıyordum forumda :) Allah bizlere bağışlasın inşallh canm
sorma cnm yaa normalde kola içmeyen ben kolaya aşeriyorum hep ilkimde de öyle olmuştu maalesefkızlarr aşerdiniz mi hiç?![]()
Kizlar burasi almış başını gidiyo maşallah :) yeni hamisler hosgeldiniz rabbim sag saglim kucağımıza almayi nasip eder inşallah
Ben bisey sorcam size şimdi hamileyken saç kesilmez deniliyo ama benim sacim belime kadar kestirmek istiyodum ztn hamile oldugumu öğrenmistim 9 ayda rapunzel olurum artik
Kestiren varmi aranizda batıl inanç gibi geliyo bana ama cesaretde edemiyorum![]()