• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Nisan Anneleri

aynen öyle canım biz cok takıyoruz ama napalım geç geldi bebişler bu yüzden olsa gerek senin 4 sene benim 6 sene sonra kavuştum bebeğime buyüzden cok dikkat ediyorum
aa bende tek bekleyen ben sanıyordum forumda :) Allah bizlere bağışlasın inşallh canm

Allah inşallh bizlere bağışlar canm bebeklerimizi benimde hiçbirşey umrumda değil valla
aynen inan 2 aydır doktor dışında dışarı bile çıkmadım neredeyse dizler kireçlenecek bu sefer de :KK48: yürüyüşler başlasayda hayırlısı ile

Hayirli cumalar anneler ve kuzucuklari.:KK24: 2 li ve 3 lu test hakkinda ne dusunuyorsunuz.. Dr um 2 li test icin 2 hafta sonra gel dedi.. Amaben cok kararsizim.. Siz yaptiracak misiniz?

kızlarr aşerdiniz mi hiç? :KK51::KK23:
yok arkadaşım ya doktorum da diyor gece yarısı nar iste diyor ama istesede yapacak kimsem yok yanım da çok istese bir şekilde yapılır da ben pek meyve yemezdim ama elma ve şeftali yiyorum bol bol

Merhaba Arkadaşlar,
bende Nisan Annesi olacağım. Ultrasonda gözüken tarih 30 nisan da miniğime kavuşacağım yönünde.
İstanbul Anadolu yakasında çok doktor araştırması yaptım, Dragos gülen tıp merkz. Bülent KArslı için çok olumlu tepkiler var, randevu almak çok zor olduğu için 2 haftadır bekliyorum haftaya muayene olacağım, Bülent Bey' e gideniniz varmı?

Kizlar burasi almış başını gidiyo maşallah :) yeni hamisler hosgeldiniz rabbim sag saglim kucağımıza almayi nasip eder inşallah

Ben bisey sorcam size şimdi hamileyken saç kesilmez deniliyo ama benim sacim belime kadar kestirmek istiyodum ztn hamile oldugumu öğrenmistim 9 ayda rapunzel olurum artik o_O
Kestiren varmi aranizda batıl inanç gibi geliyo bana ama cesaretde edemiyorum:KK43:

Ben kestirdim canım rahat ol bence ne zararı olabilir ki ;)

Back
X