• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Nisan Anneleri

iyi dileklerin için teşekkürler canım. banada kasım ayında tetenoz aşısı için randevu verdiler ben gidicem ama bi tanıdığımla konuşmuştum o hamileyken tetenoz aşısını olmamış ama bi zararınıda görmemiş.
Bana 3 kere yaptirman gerek dediler. Eger 5 e tamamlarsan hayatin boyunca bir daha yaptirmana gerek kalmiyormus!

Bi benimmi hic bulantim yok bazen endiseleniyorum neden yok diye ...
Yok CNm endişelenme gerçekten sen şanslı olanlardansın benim de ilk hamileliğimde olmamıştı bulantı fakat şimdi midem sürekli tetikte hiç keyif alarak yemek yiyemiyorum ..

Bi benimmi hic bulantim yok bazen endiseleniyorum neden yok diye ...
vallahi benimde yok bulantım ilk haftalarda az vardı şimdi hiç yok bende şüpheleniyorum bebek yaşıyormu diye hafta sonu gelsede benim olayım neticelense rahatlıcam
ilk hamileliğimde 4 ay kusmuştum lavoboda yaşıyordum bu böyle olunca birde riskli hamilelik yaşadığım için acaba herşey yolundamı diyorum

Kızlar ultrasound tehlikeli diosunuz ama ben hergün giriyorum. Doktora sordum bir sıkıntı olmaz dedi ama yazılanları okıyunca endişelendim. Bu arada hergün vaginal bakılıyor birde takip için:KK57:

Bana yine vajinal baktı ya sinir oluyorum ama neyse ki sonuç güsel 4mm imiş kendileri şu an ve kıpır kıpır kalbini gördüm.. Doktor artık kaybetme şansın yüzde 5lere düştü herkese duyurabilirsin dedi

Ayy hadi maşallah harika bir haber bu..
Benimki 9mm olmustu ondan karindan bakmis olabilirler takma bosver:) bebek iyi ya :)

Kızlar ultrasound tehlikeli diosunuz ama ben hergün giriyorum. Doktora sordum bir sıkıntı olmaz dedi ama yazılanları okıyunca endişelendim. Bu arada hergün vaginal bakılıyor birde takip için:KK57:
ben de haftada 1 giriyorum ultrasona dr a sordum kanıtlanmış bi zararı yok dedi benim de düşük riski olduğu için şu an önceliğimiz bu değil bakmak zorundayız dedi

peki simdi nAsil olacak tedavisi felan
Canim doktorlar cok uzun donemli tedavi diyor boyundan alti kas ve soluk borusu felci tek basina nefes alamiyor ivig diye bir ilac var onu uygulamaya basladilar bu ilac 5 gunluk kullaniliyor bitimi ilCin esimin dogum gunune denk geliyo insallah esime dogum gunu hediyesi olur cok uzgun perisan bi halde

Kızlar mide bulantısı beni de vurdu sabahtan beri tek bi lokma atamadım ağzıma. Burada mavidelisi demişti sanırım kızarmış ekmek yiyebiliyorum diye. Ben de azıcık ondan yapıp zorla yedim ama ağzımın tadı da o kadar berbat ki lokmalar ağzımda büyüyo resmen. İşe gittim ama duramadımsaat 11 de çıktım eve geldim direk yattım ve az önce kalktım. Fenayım...

Canim dün doktor dedi ki bana, şu an senden beslenmiyo hic kendini zorlama, istemiyorsan hiçbirşey de yeme sikma kendini dedi. Sabahları tost yada kizarmis ekmek ile gidiyorum hala... yoksa kesin cikariyorum :(

Kesinlikle zararlı diyen yok bildiğim kadarı ile bir aydan fazla zamanlı ve 5 ile 10 dk süreli renksiz ultrason ok dir deniliyor .. Zararı halan anlaşılmamış burda x ışını verilmiyor röntgende olduğu gibi ve düşük ses dalgaları ile yapılıyor renkli ultrasonda daha yüksek oran kullanılıyor yani halan kesin zararlıdır denilmiyor , 40 yıldan beri ortaya konulmuş zarardan da kimse bahsetmemiş ve çıkarmış değil .. Sadece azı kafi çoğu zarar mantığı olabilir ..

Neden vajinal bakiyot ben bu yuzden doktor degistirdim dusuk tehlikem oldugu halde bakiyordu

Valla benimde bide gobiste cikiyo simdiden niye anlamadim:KK17:

Benim de çıkıyor tatlim. Normal dedi doktor. Bebegin kucuk olabilir ama içerisi genişliyor kesen daha büyük dedi. ayrıca bulantim cok, bastırma umuduyla da tuzlu cok yiyorum. Doktor da dedi zaten ödem in çoktur simdi diye... umuyorum yani :)

Selam kızlar; ) oglusuma güzel dualarini ileten güzel annişler sayenizde daha iyi bugün.
Bulantı beni deli edecek bende de an geliyor var an geliyor eser yok
Ikindin aklıma esti fırında hamur işi yaptım kokusu güzel geldi hatta üstüne baya da yedim. Arkasından aksama yemek yaparken bütün kapı ve camlar açık davlumbaz çalışır halde o kokuya tahammül edemedim:(((ah ah şu cuma geleydi iyiydi; )

Benim de çıkıyor tatlim. Normal dedi doktor. Bebegin kucuk olabilir ama içerisi genişliyor kesen daha büyük dedi. ayrıca bulantim cok, bastırma umuduyla da tuzlu cok yiyorum. Doktor da dedi zaten ödem in çoktur simdi diye... umuyorum yani :)
Göbek çıkıyor ama bu pantolonlarla napcaz bilmem:KK17::KK17::KK17:

Neden vajinal bakiyot ben bu yuzden doktor degistirdim dusuk tehlikem oldugu halde bakiyordu
Canım benim 3.gebeliğim asla alttan bakilmasindan yana bi sıkıntı cekmedim. Hatta 2.gebeligimde kürtaj olacağım gün alttan elle açıklığa bakıldı düşmesini istedigimiz bebek bile düşmedi. Bence asla ona takilmayin

Kızlar mide bulantısı beni de vurdu sabahtan beri tek bi lokma atamadım ağzıma. Burada mavidelisi demişti sanırım kızarmış ekmek yiyebiliyorum diye. Ben de azıcık ondan yapıp zorla yedim ama ağzımın tadı da o kadar berbat ki lokmalar ağzımda büyüyo resmen. İşe gittim ama duramadımsaat 11 de çıktım eve geldim direk yattım ve az önce kalktım. Fenayım...
Çok geçmiş olsun canım ama en azından bebişin iyi bunu bilmek güç versin inşallah sana

Selam kızlar; ) oglusuma güzel dualarini ileten güzel annişler sayenizde daha iyi bugün.
Bulantı beni deli edecek bende de an geliyor var an geliyor eser yok
Ikindin aklıma esti fırında hamur işi yaptım kokusu güzel geldi hatta üstüne baya da yedim. Arkasından aksama yemek yaparken bütün kapı ve camlar açık davlumbaz çalışır halde o kokuya tahammül edemedim:KK43:((ah ah şu cuma geleydi iyiydi; )
Geçmiş olsun oğlunun neyi vardı ben kaçırmışım CNm umarım önemli birşey değildir ..
Benimde aklıma olmadık şeyler geliyor sonrasında pişman oluyorum yaptığıma çünkü bazen çok zor şeyler istiyor CNm :((

:KK53::KK53::KK53:

Takip et bakalım bir anda çıkıverir belki. :D
Bir yerlerde bu erkek bebeğe işaret diye okumuştum da insan ne kadar da kocakarı teorisi dese de acaba demekten geri alamıyor kendini.:p
valla bende inanıyorum bazı kocakarı laflarına ne yalan soleyım bı bıldıklerı vardır da solemıslerdır dıyorum. ben erkek hıssedıyorum. cevredekıler de erkek olcak guzellestın dıyolar:D gorcez bakalım.
bır de yenı bısey okudum gecenlerde cok ılgınc geldı sızle de paylasayım. bız kocakarı lafı falan fılan dıyoruzya eskı mısır da yılllar once kadınlar gebelık testı gelıstrmısler. soylekı suphe duyan kadın sabah bır kese bugday bır kesede arpanın ıcını çiş yaparmıs bır kac gun. aynı anda da aynı seyı gebe olmayan bır kadın yaparmıs. eger suphe duyan kısının keselerı erken cımlenırse gebe oldugunu anlarmıs. arpa olan erken cımlenırse de erkek bebege işaretmiş. yıllar sonra bılım adamları bunu arastırmıslar. yanlıs hatırlamıyorsam idrarla atılan oksıtosın ve bazı hormonlar hızlı gelısımı sağladıgı ıcın cabuk cımlenmeye sebep oluyormus bunu suraya baglamak ıstıyorum bılımsel olmayan hersey yanlıs olmayabılıyor, yıllar sonra bılımle acıklanabılıyor

Back
X