- 27 Mart 2012
- 1.233
- 643
- 248
AynennnKızlaar uyku uyku hep uyku hali başkada bişiy yok![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AynennnKızlaar uyku uyku hep uyku hali başkada bişiy yok![]()
haklısınız canım biz türk kadınları çokmu pimpirikli oluyoruz ne inşallah zarar görmez bebeklerimiz allahın izniyle :) ya ben sürekli denedim o uygulamayı yapmak için ama bir türlü olmadı..sonra bıraktım :) bencede aşağida kızların yazdıgı yoruma göre hani 10+0 10+6 arasını 11 .hafta diye gösteriyor o zaman bebegimizin gelişimi buradaki takvime göremi oluyor yoksa usg deki haftaya göremi oluyor bilemedim..mesela bn ilk 5+5 ken dr a gittim ama dr bana 20 25 günlük dedi gelişimini neye göre bakacagımı bilemedim![]()
bende ayni sekilde sormak istiyorum cok kafa karistiriyorValla biraz kafa karıştırıcı olabiliyor. Ben de 8+1ken bir hafta sonra doktor 10+sıfırsın dedi. Bebeğin gelişimi mi hızlılaştı yoksa geriden geliyordu da onu mu telafi etti yoksa her zaman karnımdan bakarken bu sefer alttan baktığı için daha mı net gördü bilmiyorum. Eve gelince fark ettim yoksa sorardım. Artık haftaya ikili test için gittiğimde sorarım.
himm enterasan 40 hafta icinde erken yazacak o zamansenle benim aramda 1 gün var bendede 1 2 gune kadar 11 haftalık yazacak aslında 10 +1 yani 11 inci haftadan gun almış oluyoz canım böyle hesaplıyo sistem
Allah acil sifa versin konusabiliomu peki kendindemoCanim doktorlar cok uzun donemli tedavi diyor boyundan alti kas ve soluk borusu felci tek basina nefes alamiyor ivig diye bir ilac var onu uygulamaya basladilar bu ilac 5 gunluk kullaniliyor bitimi ilCin esimin dogum gunune denk geliyo insallah esime dogum gunu hediyesi olur cok uzgun perisan bi halde
Estağfirullah canım olabilir ben de malesef bakıp bakıp çıkınca çoğu arkadaşa cevap yazamıyorumGeçmiş olsun oğlunun neyi vardı ben kaçırmışım CNm umarım önemli birşey değildir ..
Benimde aklıma olmadık şeyler geliyor sonrasında pişman oluyorum yaptığıma çünkü bazen çok zor şeyler istiyor CNm(
Sagol canim.yok konusamiyo agzinda hortum var solunum makinasina bagli suanAllah acil sifa versin konusabiliomu peki kendindemo
Bana 3 kere yaptirman gerek dediler. Eger 5 e tamamlarsan hayatin boyunca bir daha yaptirmana gerek kalmiyormus!
banada sayısını söylemediler ben bir kere diye biliyorum. o gün gittiğimde aşının haricinde kanda alıcaklarmış. bide 24-28 hafta arasında gidicekmişim şeker yüklemesi yapıcaklarmis.
canim, bana da bunu soylemediler. ben seker yuklemesini doktor yapicak saniyorum, aile hekimimiymis!
bence endişelenmene gerek yok çünkü benimde bulantım yok bazen nadiren oluyor :) iştahımda bi açık ki hiç sorma doymak bilmiyorum. daha şimdiden göbeğimde çıktı :)Bi benimmi hic bulantim yok bazen endiseleniyorum neden yok diye ...
Benimki de 29 aylık sayılır canım, o da nisan sıpası yani ... Senin oğluşun da çok erken kalkıyormuş, öyle plman da normal tabi, biz en erken yedi bucukta, genelde sekiz buçukta kalkıyoruz akşam da onikiyi geçirmiyorum ama yine de çoook uykum varSende de var demek bıdık hay Allah aslında benim oğlum da 2.5 yaşında sayılır 28 aylık oldu teyzesi :)) Banada müsaade etmiyor da işte gözümü kapamam ile kafama birşey yemem bir oluyor :)) çok aktif zamanları şu aralar bizdeki yorgunluk daha çok kafa yorgunluğu galiba .. Bende hemen uykuya dalamazdım ama oğlum her gün sabahın 5 .5 veya 6 gibi kalktığı için artık nerde yaslanacak yer görsem gidiyorum ..
Canım bende senin gibiyim.mutfaga giremiyorum.hele buzdolabının kokusu beni mahvediyo.eşim yiyecek bişeler hazırlayınca yiyebiliyorum.onun dışında uzun zmndr yemek yapmıyorum.bende beslenemediğim için bebeğe zarar gelicek korkusu var.meyve yiyorum hep.siyah üzümü çok seviyorum hep ondan yiyorum.siyah erik yiyorum.idare ediyorum şimdi.sıkıntı yok.46,5 kg ile hamile kaldm 1 kg vermişşm.çok canım sıkıldı ama,çok şükür bi problemim yok.deneyemedim bi türlü ama,tvde bi dr suya zencefil ve bal katıp için diyordu.bulantıya bire birmiş.merhaba arkadaşlar bende nisan annesi olucam kısmetse size bir şey sormak istiyorum midem çok bulanıyor gün içinde başımı bile kaldıramıyorum mutfağa giremiyorum hep uyuyorum mide bulantısından dolayı su içemiyrum sizde de böyle bir durum var mı su içemediğim için çok üzülüyorum ama içtiğimde afedersiniz anında çıkarıyorum. çorba ile gün geçiriyorum dr ye bu durumu sormuştum ama gün içinde meyve karpuz ye onarda su demişti şu anda karpuz bile yiyemiyorum hemen çıkarıyorum benim gibi olan var mı aranızda
Göbek çıkıyor ama bu pantolonlarla napcaz bilmem![]()
İlk dr.un muayenesinde radyolog gözucuyla baktı yolk kesesi kenarda gözüküyo umut yok ama 1 hafta bekleyelim dedi bu sırada o doktorda yanımızdaydı ben olumlu diyemiyorum kalp atışı yok bide siz bakın diye radyologa ön bilgi verdi zaten neyse sonra kese 13mm 2 günde hiç büyümemiş bence ÖLÜ ama sizin için 1 hafta bekleyelim dedi. ÖLÜ ne demek ya bikez daha yıktı beni.
Canım bende senin gibiyim.mutfaga giremiyorum.hele buzdolabının kokusu beni mahvediyo.eşim yiyecek bişeler hazırlayınca yiyebiliyorum.onun dışında uzun zmndr yemek yapmıyorum.bende beslenemediğim için bebeğe zarar gelicek korkusu var.meyve yiyorum hep.siyah üzümü çok seviyorum hep ondan yiyorum.siyah erik yiyorum.idare ediyorum şimdi.sıkıntı yok.46,5 kg ile hamile kaldm 1 kg vermişşm.çok canım sıkıldı ama,çok şükür bi problemim yok.deneyemedim bi türlü ama,tvde bi dr suya zencefil ve bal katıp için diyordu.bulantıya bire birmiş.
Canım bana o kadar baskı yapıyorki çevremçocuk beslenemicek,çok zayıfsın...herhangi bi sağlık sorunum olmadı.ama sırf bu yüzden moralim bozuluyor.acaba bebek yaşıyor mu diye endişeleniyorum.sadece bulantım var.o da olmasa,hamile olduğumu unutuyrm.Tatlim bebek hala senden beslenmedigi için sikinti yok korkma... doktorum bana oyle dedi... canın istemiyorsa hic zorlama dedi. Ayrıca mutfağa girme dedi. Onun faydasını gordum hakikaten. Yemeğin kokusunu almazsam yerken idare edebiliyorum. ama ben yada biri pişiriyorsa hic yiyemiyorum
Kanamaya bakmak için ve muhtemelen kalp atışları için bakıyo.Neden vajinal bakiyot ben bu yuzden doktor degistirdim dusuk tehlikem oldugu halde bakiyordu