• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Nisan Anneleri

kızlaar ben daha şimdiden sağıma yatamıyorum,, hep sola hep sola.. yüz üstünden hallice sola =) sağa yatınca batıyo sanki :KK56: siz nasıl rahat ediyorsunuz?
bende sağıma yatmıyorum zaten 3 gündür sağımda ağrı da var sırtüstü ve aradada soluma yatmaya çalışıyorum

Normalde kıpır kıpır olduğum için baya zorlanıyorum ilk hafta bende sabit yatistaydim sonra doktorum kısa süreli oturabilirsin dedi ama bu sefer vücut yatisa alisiyor oturmak beli agritiyor su kontrolum bir gelse rahatlicam baya tedirgin olmaktan yoruldum

Canım senin ani hareketler yapmaman lazım. Ben mumua gb yatıyorum aman diyim :))

Kizlarr hayirli pazarlar karninizda kasintilar basladimi birde catlak olmadin diye bişeyler kullanmaya basladinizmi ben bebeyagi ve bio oil kullanıyorum ama vucudumda tatli tatli kasinti var anlayamadim :KK43:
benım goguslerımde var tatlı tatlı kasıntılar. 12-13. haftalarda baslarım bıo oıle dıye dusunuyorum.

Canım bu birazda durumuna bağlı aslında herkesin bünyesi kanama alani durumunun ağırlığı farklı sürekli sırtüstü yatmak zorunda olanlarda var serbest yatışta olanlarda ben her türlü yatıyorum sırtüstü sağ sol rahim büyüdüğü icin bazen batma oluyor tam tersi yöne dönüyorum yavaş hareket ettiğin sürece bişey olacağını sanmıyorum

Günaydın kızlar
Yatak istirahati yapan arkadaşlara bişey sormak istiyorum hep sirt üstümü yatiyorsunuz.bende uyanık olduğumda sırt üstü yatmaya çalışıyorum ama uyuyup uyandığımda kendimi ya sağa dönmüş yada sola dönmüş yatarken buluyorum.bişey olur mu acaba hep sirt üstü yatmakta zor ya.

İyi pazarlar kızlar bir şey kafamı karıştırdı bilen arkadaşlar varsa çok sevinirim benim bel fıtıgım var bir kaç kişi senin doğumun sezeryan olur dedi var mı ki bunun aslı :(

İyi pazarlar kızlar bir şey kafamı karıştırdı bilen arkadaşlar varsa çok sevinirim benim bel fıtıgım var bir kaç kişi senin doğumun sezeryan olur dedi var mı ki bunun aslı :KK43:
Arkadaşımda da aynı problem vArdı seZeryan oldu. Sonuçta doğunda ıkınma çok şiddetli buda fıtığınızı tetikleyip daha kötü hale sokabilir

Arkadaşımda da aynı problem vArdı seZeryan oldu. Sonuçta doğunda ıkınma çok şiddetli buda fıtığınızı tetikleyip daha kötü hale sokabilir
Teşekkürler canım ben normal istiyordum üzüldüm şimdi randevuma da iki hafta var daha inşallah normal doğum olur. Rabbim hepimizin yavrusunu bağışlasın sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin

Fıtık ani hareketlerde hemen kendini yüzüstüne çıkaran bir rahatsızlık doğumdada ikinma büyümüş bebişin baskısı bunu tetikleyebilir bence canım ama sen yinede bu durumu doktorunla paylaşıp doğum şekline karar verebilirsiniz birlikte

İyi pazarlar kızlar bir şey kafamı karıştırdı bilen arkadaşlar varsa çok sevinirim benim bel fıtıgım var bir kaç kişi senin doğumun sezeryan olur dedi var mı ki bunun aslı :KK43:

canım o sıkışma hissinden olabilir sanki? çünkü bi bardak su içsem, max.yarım saat sonra sanki saatlerdir yapmamış gibi gidiyorum tuvalete azıcık bişe geliyo.. sende de böyle oluyodur belki? o ağrıyı kasık ağrısıyla karıştırmıyosun dimi? :KK43:
aynen canim biraz su icsem gidiyorum ve yarim yarim yapiyorum hepsini birden yapamıyorum agri oluyo.bide gece uyanamiyorum sabaha cok sıkışınca agrı ondan olabilir diyede düşünüyorum

Kızlar çatlaklar için ilk hamileliğimde Palmer's bakım ürünlerini kullanmıştım ve çok memnun kaldım.Karnımda filan hiç çatlak olmadı. Sadece üst bacaklarıma ürün sürmeyi düşünemediğim için üst bacaklarımda hafif oldu. Benim gibi sadeve karnınıza sürüp bırakmayın yani.

bio oil ben de görmüştüm kozmetik ürün satan bir mağazada, nasıl bi ürün kızlar etkili olur mu ki? Lierac duydum hep ama dr.a bi danışayım ben de bu hafta gidicem kontrole...

Onu bende tr de iken dinlemiştim , aslında bir anlamda haklı o kadar minicikler ki o kadar çok şeker ile bebeğin hareketleri yavaşlıyor , dengesi bozabiliyormuş .. Fakat birde işin şu tarafı var eğer anne gebelik şekeri ise bu nasıl bililmeli ve nasıl öncesinden önlem alınmalı çünkü bende ilk hamilelikte çıktı ve çok sıkı diyet yaptım sadece şeker almamakta yetmiyor , bir çok gıda da aynı zamanda kan şekerini yükseltmek için yeterli olabiliyor . Aklıma bana verilen kan şekerini ölçen alet geldi belki ondan alınıp takip edilebilir ben öyle yapmayı düşünüyorum nasıl kullanılacağını da öğrenmiştim sizlerde doktor tavsiyesi ile alabilirsiniz ..
Anneneme sordum, bizim zamanımızda yoktu öyle şeyler dedi, sanırım onun da bi sıkıntısı olmadı şekerden yana... Seninki genetik mi peki? Bahsettiğin cihaz nasıl kullanılıyor, hic duymadım dsha önce, pahalı birşey mi?

benim şekerim normalden duşuktur yani 70 çıkmıştı testte :\ doktor bir yorum yapmamıştı ama birde tok halimdeydim garip yani

Ben kizimda çatlaklar için bi krem kullanmıştım.dr önermişti ama hic bir ise yaramadi.bayağı yırtılma oldu.olan oldu zaten bunda ne kullanırım bilmiyorum.

Şeker yuklemesinin nasıl bi zararı oluyormuş ki kızında yapmışlardı bişey olmadi

Kizlarr hayirli pazarlar karninizda kasintilar basladimi birde catlak olmadin diye bişeyler kullanmaya basladinizmi ben bebeyagi ve bio oil kullanıyorum ama vucudumda tatli tatli kasinti var anlayamadim :KK43:

Aaa yalnız değilmişim ya... bende de var o kaşıntı. Ama yağlar için erken mi ne zaman başlamak lazim bilmiyorum

Back
X