• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Nisan Anneleri

Günaydın sana da güzel bir hafta olsun inşallah:KK68:

Hoş geldin hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)
inşallahhh cnm bnm nasılsınnnn bakalım miniğin nasıl mide nasıllll :)

kendimi tanıtayım
izmirliyim , 16 aylık bir oglum var adı aras kendisini cok aradım tüp bebekle geldii .....
şimdi ise pat diye hamile kalmam bizi çok şaşırttıı hayırlısı artık sağlıkla gelsin yavrularımız
gözünüz aydınnnn allahım tamamına erdirsinnn hoşgeldinizz aramızaaa :KK68:

Kızlar günaydın. Kanama alanım küçülmüş çok şükür ama risk devam ediyo. Bebeğim kanamadan dolayı biraz yavaş büyüo o yüzden mayıs annesi olacağım sanırım ama burdayım tabii:KK66: dualarınıza benide katın lütfen iyi haberler almak dileğiyle inşallah :KK66:
cok gecmis olsun canim ins tez zamansa gecer yavrunu rabbim sana bagislasin insallah bu aralar bende cok mutsuzum surekli agliyorum gece gunduz sirf yavrumu dusunupteselli bulmak istiyorum ama icimden cikmiyor okul zili calinca cok kotu oluyorum 3.yilim ve atanamadim yine cok umutluydum yavrimdan utaniyorum agliyorum

İstirahat ediyorsun dimi canım
tabi ki nerdeyse 2 aydır yatıyorum dr en son 1 ay heyet raporu verdi her ne kadar memur olsam da işim hep dosya çekmek kaldırmak taşımakla geçiyor bayram sonrası işe başlıcam ramazan bayramından beri evdeyim geçse de normal hayatıma dönsem diye bekliyorum gerçi bebeğim iyi olsun 9 ay da yatarım farketmez

cok gecmis olsun canim ins tez zamansa gecer yavrunu rabbim sana bagislasin insallah bu aralar bende cok mutsuzum surekli agliyorum gece gunduz sirf yavrumu dusunupteselli bulmak istiyorum ama icimden cikmiyor okul zili calinca cok kotu oluyorum 3.yilim ve atanamadim yine cok umutluydum yavrimdan utaniyorum agliyorum
Canım herşeyin vakti var. Atanamamanda da bir hayır vardır elbet sıkma canını sakın. Allah hakkında hayırlısını nasip etsin :)

herşeyin bi vakti vardır kendini bu kadar üzmeye değer mi hiç bebeğin senin üzüntünü hissediyor ona kötülük ediosun böyle yaparak Allah sana ne güzel bi bebek nasip etmiş sevinmelisin

kızlar artık ne yapacagimi sasirdim esim sinir oluyorum kardesim artik ooo zle yasicak cunku dersanesi bize yakin ama kaynanam devamli dersanen ne zaman tatilin ne zaman deyip duruyo kardesim rahatsiz ban gelince oyle 2 ay baska kiz kaldi evimizde 9 yaslarda felan ben birsey demedim ama o varken isin degisik tarfi kardesim bu gun yanima almak istedim esim eve biraksan anneme yardim etse die kizdi eve hizmetci gelmedi bu kiz ya bulasik yikio topluyo dahha ne yani sofrada ben konusunca yemekde konusulmaz bende dedim sen bi konus cayi basina dokecem annesi evet konusulmaz dedi bir dakka gecmedi basladilar konusmaya zitlik yapio duruyolar kardesimi yanima alacami bildigi halde kadin hep kardesim icin nereye deyip duruyor isimiz var deyip aldim artik yeter uyum saglayamiyorum tak edio esimin hele sozleri arkami kasimazsan kovarim eve bi eksik olur yetisemem biz seni daha niye aldik lafa bak ben neyim ya isi biraktim bi ara babasi kalkti aya resmen ben paralarini yemim yani Allah ben ona dusurmesine eline cok sevdim adam bu gun nefretle baktim adam oldu

Ben bu konularda yorum yapmak istemiyorum aile içini bilmiyoruz sonuçta yanlış konuşmak istemem ama dayanamıyorum yine yazıyorum.
Sen zaten eşinle sorun yaşarken o eve kardeşinin gelmesi çok yanlış olmuş dersaneye yazılırken mesafeyi biliyordunuz sonuçta keşke böyle bir şey yapmasaydınız şimdi kardeşinin yoğun bir şekilde ders çalışmazı lazım evde iş mi yapsın ders mi çalışsın? Ve kv ve eşinin tepkilerinden dolayı zaten hem sen hem kardeşin üzüleceksiniz.
Eşin zaten daha olgunlaşmamış yani evlenmekle olmuyo o evin sorumluluğunu yüklenmekte var ama ben anlattıklarından dolayı onda bu potansiyeli göremiyorum.
Kusura bakma ağır yorum yapmak istemem dilerim hakkınızda hayırlısı olur.

kızlar alakasız olacak ama öğle veya akşam yemeğine ne yapmayı veya ne yemeyi düşünüyorsunuz? Ben kahvaltıyı yapıyorum ama öğleden sonra ne yiyeceğimi şaşırıyorum, midem akşama daha çok bulanıyor :(

Ben sabah dokuzda kahvaltı yaptım ve şimdiden acıktımm
Ara ogun gerekiyor ben gunde 1lt sut içiyorum bunu boluyorum iki saatte bir bisey yiyorum meyve ceviz oglen corba ve zeytinyagli bi yemek yiyorum aksam mutlaka et kofte tavuk birini bir corba pilav makarna yada bulgur yiyorum.. gunde iki kase yogurt yiyorum bende seker cikti 130 o yuzden az ve sık yiyorum

Ara ogun gerekiyor ben gunde 1lt sut içiyorum bunu boluyorum iki saatte bir bisey yiyorum meyve ceviz oglen corba ve zeytinyagli bi yemek yiyorum aksam mutlaka et kofte tavuk birini bir corba pilav makarna yada bulgur yiyorum.. gunde iki kase yogurt yiyorum bende seker cikti 130 o yuzden az ve sık yiyorum
senin miden bulanmıyor mu peki? ben bu kadar yiyemiyorum bir günde :(

sütü ağzıma bile süremiyorum, yoğurt seviyorum ama o da midemi bulandırıyor artık :(

kendimi tanıtayım
izmirliyim , 16 aylık bir oglum var adı aras kendisini cok aradım tüp bebekle geldii .....
şimdi ise pat diye hamile kalmam bizi çok şaşırttıı hayırlısı artık sağlıkla gelsin yavrularımız
hoşgeldiniz hayırlı olsun bende şuan tüp bebekle hamile kaldım ve ilk bebeğim olacak inşaallah en büyük temennim ise sonradan tekrar kendiliğinden hamile kalmak

inşallah bizimde çarşamba günü yavrumla 3.randevumuz var hayatimda hiç bu kadar günleri saymamıstm buluşma için rabbim herkese nasip etsin bu heyecanı bizede sağlıklı sihhatli kucağımza almak nasip etsin :)
amin arkadaşım inşaallah güzel haberlerle geliriz

Kv ile birlikte yaşadığın eve kardeşini mi aldın? Canım ben şimdiye kadar okuduklarımdan anladığım kadarıyla seni bile fazlalık görüyorlardı üstüne bir de kardeşinin gelmesi hiç olmamış. Yeni bir sorunkaynağı çıkmış. Nasıl akıl vereceğimi hiç bilmiyorum gerçekten.:KK64:

ne fark ederki ayni sekilde onun erkek kardedide ablasi ve enistesiyle kaliyo ustelik tek yatamio cocuk aralarinda yatio kardesimj degilde baska bir kizi yaz tatillerinde bakiyolar herseyini kendileri karsiliyolar kardesim maddi acidan yuk ettirmem zaten ki ev islerinede yardim etme basladi ustelik henuz bir gece kaldi daha

Kızlar günaydın. Kanama alanım küçülmüş çok şükür ama risk devam ediyo. Bebeğim kanamadan dolayı biraz yavaş büyüo o yüzden mayıs annesi olacağım sanırım ama burdayım tabii;) dualarınıza benide katın lütfen iyi haberler almak dileğiyle inşallah ;)
canim, cok sevindim. umarim artik hep iyi haberlerini duyariz. kendine ve bebegine iyi bak, hep pozitif ol!

Ben bu konularda yorum yapmak istemiyorum aile içini bilmiyoruz sonuçta yanlış konuşmak istemem ama dayanamıyorum yine yazıyorum.
Sen zaten eşinle sorun yaşarken o eve kardeşinin gelmesi çok yanlış olmuş dersaneye yazılırken mesafeyi biliyordunuz sonuçta keşke böyle bir şey yapmasaydınız şimdi kardeşinin yoğun bir şekilde ders çalışmazı lazım evde iş mi yapsın ders mi çalışsın? Ve kv ve eşinin tepkilerinden dolayı zaten hem sen hem kardeşin üzüleceksiniz.
Eşin zaten daha olgunlaşmamış yani evlenmekle olmuyo o evin sorumluluğunu yüklenmekte var ama ben anlattıklarından dolayı onda bu potansiyeli göremiyorum.
Kusura bakma ağır yorum yapmak istemem dilerim hakkınızda hayırlısı olur.

kardesimi kafama gore getirmedimki ben once sordum esime ayrica benim iki kardesim var biz bi evde 3 kiz kardes kaliyorduk biri okulu yatili okuyor digeri ise dersane yazildi evde tek basina bi kiz nasil birakim anne babam ayri annem sehir disinda ailesiyle kaliyor babam ise biriyle evlendi iki cocuguda daha var ayri hayat kurdu annem sizofren hastasi bizim farkimizda bile degil ayrica esimin erkek kardeside ablasi ile kaliyor ustelik tek yatamio ablasi ile eniste arasi yatio onlarda sehir disinda

kardesimi kafama gore getirmedimki ben once sordum esime ayrica benim iki kardesim var biz bi evde 3 kiz kardes kaliyorduk biri okulu yatili okuyor digeri ise dersane yazildi evde tek basina bi kiz nasil birakim anne babam ayri annem sehir disinda ailesiyle kaliyor babam ise biriyle evlendi iki cocuguda daha var ayri hayat kurdu annem sizofren hastasi bizim farkimizda bile degil ayrica esimin erkek kardeside ablasi ile kaliyor ustelik tek yatamio ablasi ile eniste arasi yatio onlarda sehir disinda

Az önce yazmıştım aile içini bilmeden yorum yapıyoruz diye bundan bahsettim işte...

maşallah cnm ne güzel yiyosunn ben o saydıklarının hiçbirini yiyemiyorum maalesef midem çok kötü :(

Back
X