• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Nisan Anneleri

azraselam .!.:
sütü ağzıma bile süremiyorum, yoğurt seviyorum ama o da midemi bulandırıyor artık :KK43:
Hayir hic bulanmadi bazen terslik mi var diye endise duydum ama doktorun sansli oldugumi soyledi yogurda meyve dogramaya calis mutlaka protein almalisin

Hayir hic bulanmadi bazen terslik mi var diye endise duydum ama doktorun sansli oldugumi soyledi yogurda meyve dogramaya calis mutlaka protein almalisin
gercekten çok şanslısın, bulantılarım öyle sinir bozucu ki hiç geçmiyor nerdeyse, ne yiyeceğimi şaşırmış durumdayım, bir tek patates bulandırmıyor desem yeridir :(

benimde midem alt üst olmuş durumda malesef canım hiçbirşey yemek istemiyor. et ve et ürünlerini görmek bile istemiyorum. Tatlı gıdaların kokusu çok kötü geliyor. Koku konusunda çok hassaslaştım ne olacak sonum bilemiyorum fakat inş çabuk geçer

Gözünaydın canım çok sevindim istirahat ettikçe dahada küçülücek inşallah rahat bir ohh cekiceksin :)

Kızlar günaydın. Kanama alanım küçülmüş çok şükür ama risk devam ediyo. Bebeğim kanamadan dolayı biraz yavaş büyüo o yüzden mayıs annesi olacağım sanırım ama burdayım tabii:KK66: dualarınıza benide katın lütfen iyi haberler almak dileğiyle inşallah :KK66:

merhaba kızlar ben de mide bulantısı devam eden varmı diye soracaktım ki bakıyorum herkes benim gibi tam geçti derken daha kötü oluyor yemek yemek istemiyorum ama açken de midem bulanıyor yemek görünce de

canim, cok sevindim. umarim artik hep iyi haberlerini duyariz. kendine ve bebegine iyi bak, hep pozitif ol!

Gözünaydın canım çok sevindim istirahat ettikçe dahada küçülücek inşallah rahat bir ohh cekiceksin :)
Sağolun kızlar inşallah küçülsün şu kan. Doktorum sağolsjn biraz negatif yaklaşıyor. Bu durumda olupta doğum yapabilen oldumu dedim 1 kişi oldu dedi ya ne güzel moral vermiş dimi :) ama ben pozitif Allahım çok büyük ol desin yetet herşey olur. :D

benim bulantılarım kalmadı sayılır ama hiç kusacak kadar bulanmadı zaten daha önce de yazmıştım normal hayatta sürekli bulantı çekerdim çok kokuyordum hamilelikte ne yaparım diye çok zor kusuyorum çünkü kusarken baygınlık geçiriyorum Allahıma şükür kusmadım ama mart anneleri forumuna baktım biraz 12. haftadan sonra bulantıları başlayanlar olmuş kiminin geçiyo kiminin tekrar başlıyor sanırım benim de iştahım çok açık ne yesem doymuyorum ama canım hep hamurişi çekiyo çorba salata sebze yediğim zaman karnım boş gibi hiç doyurmuyor hep hamur işi yemek istiorum karnım doyacak diye yatak istirahatim de var şimdiye kadar 400-500 gr aldım ama böyle hamur işi yemeye devam edersem sonum hiç iyi değil:(

Sağolun kızlar inşallah küçülsün şu kan. Doktorum sağolsjn biraz negatif yaklaşıyor. Bu durumda olupta doğum yapabilen oldumu dedim 1 kişi oldu dedi ya ne güzel moral vermiş dimi :) ama ben pozitif Allahım çok büyük ol desin yetet herşey olur. :D
sen bakma dr a canım 9 ay kanama görüp doğuran çok kişi var bana dr bu kanama alanı 9 ay boyunca da sürebilir dedi o zaman erken doğuma sebep oluyor dedi kanaman kesildikten sonra çok da sıkıntı yok zaten kese dışında kanaman kese içinde kanama yaşayanlar da var

sen bakma dr a canım 9 ay kanama görüp doğuran çok kişi var bana dr bu kanama alanı 9 ay boyunca da sürebilir dedi o zaman erken doğuma sebep oluyor dedi kanaman kesildikten sonra çok da sıkıntı yok zaten kese dışında kanaman kese içinde kanama yaşayanlar da var
Bende böyle örnekleri çok duyuyorum ama benim dr biraz kötümser. Birde küçülmüş halini gördü ilk halini görse şok olacaktı heralde :)

Allah ın izniyle 2.kiside ben olacağım deseydin :) pozitif olmak çok önemli bende çevremde çok gördüm duydum bu durumda olup sağlıkla kucağına alan kocaman tutunucak o minis annesi sana :)

Allah ın izniyle 2.kiside ben olacağım deseydin :) pozitif olmak çok önemli bende çevremde çok gördüm duydum bu durumda olup sağlıkla kucağına alan kocaman tutunucak o minis annesi sana :)
Öyle dedim aynen. Birde günde kaç mm büyümesi gerekiyor bilmiyorum bebeğin ama benimki doktorun söylediğine göre kan pıhtısından dolayı biraz geriden geliyo. Normalde 8+0ken 7+4e geri çekti. Tek sıkıntım bu durum. Cuma günü 11.9mm di bebek şimdi 12.3 ölçtü:KK64:

Anneneme sordum, bizim zamanımızda yoktu öyle şeyler dedi, sanırım onun da bi sıkıntısı olmadı şekerden yana... Seninki genetik mi peki? Bahsettiğin cihaz nasıl kullanılıyor, hic duymadım dsha önce, pahalı birşey mi?
Yok CNm benim ailemde de eşimin ailesinde de şeker hastası olmadı ama bende gebelik şekeri çıktı ilk hamilelikte bunun nedenini kesin bir şekilde söyleyemedikler şans işte .. Makineyi bana hastaneden verdiler bildiğim kadarı ile şeker riski olan hastalar kullanıyor .. Minik bir alet iğne parmağını deliyor oradaki kanı makinede ölçüyorsun . Yemekten bir saat sonra .. 7.5 e kadar ok aç karnına 5.5 olması normal oluyor .. Yinede doktora danışmak lazım kanımca pahalı bir alet değil ama iğneleri ve kan kartları çok kullanılıyor ..
Bende bugün doktora gittim nihayet ama scan yok sadece kilo ölçtüler ve idrar örneği aldılar inş bir ters durum çıkmaz bundan sonra hastaneden 12 haftalık randevü beklemek kalıcak ..

Burda haftalık bir hafta geç söyleniyor ben mesela 8 haftalığım fakat doktor 7 haftalıksın dedi! bunu scan yaparak değil hesaplama yaparak söylüyorlar .. Demekki adet esnasındaki bir hafta burda sayılmıyor garip bir durum ., aslında saymamaları doğal geldi Banada . adet süresince geçen gün hesaplanmamış oluyor ki o şırada döllenme zaten imkansız ..
Sizde hesaplama scan sonucu olduğu için daha garanti oluyordur kesin ..

kızlar bugün doktora gittin şukur herşey yolundaymış..ikili test için kan ve idrar testi verdim 12. Haftaya girmişiz ultrasona göre yani umarım hiçbirimiz artık kotu haberler almayız bebeğim kocaman olmuş ve %51 gibi kuçuk ihtimal ama erkek gibi dedi :)
maşallahh cnmmm :) bende haftaya gidicem ikili için ama hala kararsızım yaptırıp yaptırmamakta :KK57:

maşallahh cnmmm :) bende haftaya gidicem ikili için ama hala kararsızım yaptırıp yaptırmamakta :KK57:
bende istemiyordum ama doktorum itiraz istemiyorum dedi :) bende tamam dedim canm zaten ense kalınlığı normal dedi sseninkine de bakar ilk önce

kızlar bugün doktora gittin şukur herşey yolundaymış..ikili test için kan ve idrar testi verdim 12. Haftaya girmişiz ultrasona göre yani umarım hiçbirimiz artık kotu haberler almayız bebeğim kocaman olmuş ve %51 gibi kuçuk ihtimal ama erkek gibi dedi :)

Maşallah ne güzel haberler :)
Ben de çarşambaya alacağım randevu
Özele gidiyorsun değil mi? İkili test ücreti ne kadar?

Back
X