• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Nisan Anneleri

kızlar benim kasıklarım özellikle yattığım zaman kalkarken çok ağrıyor,o an kıpırdayamıyorum hatta bazen tahminen 2_3 dk falan sürüyor bu durum,sizde de oluyor mu?Bir de yatarken pozisyona dikkat ediyor musunuz?Ben yüz üstü yatmamaya çalışıyorum ama bazen farkında olmadan yatabiliyorum.Buarada 9 + 3 üm.

kızlar benim kasıklarım özellikle yattığım zaman kalkarken çok ağrıyor,o an kıpırdayamıyorum hatta bazen tahminen 2_3 dk falan sürüyor bu durum,sizde de oluyor mu?Bir de yatarken pozisyona dikkat ediyor musunuz?Ben yüz üstü yatmamaya çalışıyorum ama bazen farkında olmadan yatabiliyorum.Buarada 9 + 3 üm.

Bana Dr bu haftalar da hiç farketmez dedi yuzustu bile yapilabilir mis korkma ben de bitek yuzustu uyumayi seviyorum canım şimdiden kendini sıkıntıya sokma

Bana Dr bu haftalar da hiç farketmez dedi yuzustu bile yapilabilir mis korkma ben de bitek yuzustu uyumayi seviyorum canım şimdiden kendini sıkıntıya sokma
anladım canım teşekkür ederim,bu kasık ağrıları normal mi acaba?iki hafta önce dra gittiğimde ben konuyu açmadan kendisi kasık ağrılarının normal olduğunu söyledi ama ben nerdeyse her kalkışımda oluyor ve batar gibi,bişey yapamıyorum.Cuma günü gidecem inş.,hayırlısıyla sağsalim geçirseydik şu günlerimizi ve bebişlerimizi sağlıcakla alsaydık kucağımıza.. :KK46:

canım gebeligimin ilk haftalarında tuvalete cıkarken yanma oluyodu kan tahlillerimdede bakteri ve idrar yolları enfeksiyonu cıkınca doktorum hemen ilaç yazdı. eger enfeksiyon yada bakteri temizlenmezse gebeligin ilerleyen dönemlerinde zorlar bizi böbreklere geçerse dedi ve bana Alfoxil 1 gram tablet sabah aksam verdi 5 gun kullandım 1 kutu gecti cok sukur.

geçmiş olsun. bende hiç belirti yoktu rutin testte çıktı idrar kültürüde verdim üreme olmadı kültürde. bakalım yarın doktora gidicem tekrar test isticem geçmiş mi diye. inş. geçmiştir. doktorum ilk 3 ay ilaç veremem dedi bol su iç dedi. içiyorum ama oda mide bulantısı yapıyo :(

anladım canım teşekkür ederim,bu kasık ağrıları normal mi acaba?iki hafta önce dra gittiğimde ben konuyu açmadan kendisi kasık ağrılarının normal olduğunu söyledi ama ben nerdeyse her kalkışımda oluyor ve batar gibi,bişey yapamıyorum.Cuma günü gidecem inş.,hayırlısıyla sağsalim geçirseydik şu günlerimizi ve bebişlerimizi sağlıcakla alsaydık kucağımıza.. :KK46:
Canim banada normal demişti bu haftalarda olurmuş benim bide çok ayakta kalınca oluyo korkudan hemen oturmak istiyorum bende perşembe gidicem inşallah allah hepimize yardım eder sonuna kadar sağlıklı uzun ömürlü bebelerimizi alırız kucagimiza

Merhaba hayırlı olsun
Bende de var ve bende bol su içmeye çalışıyorum aynıyız benim de 9 haftalık kansızlıkta var doktor 3 ayına kadar ilaç vermicem bol su iç ve et ye dedi et de pek sevmiyorum ama kuru siyah üzüm bakıcam kansızlık için

geçmiş olsun sanada. inşallah sağlıklı bebeklerimiz olur hayrılısıyla. banada ilk 3 ay ilaç vermiyorum dedi. bol su iç sıvı al dedi doktorum ama su içmek zorluyor gunde 2 litre falan içebiliyorum. yarın doktora gidicem tekrar tahlil yaptırıcam inş. geçmiştir enfeksiyonum..

evet, tabii ki var..
ben ilk öğrendiğimde yapılan testlerde aynı şekilde enfeksiyon tespit edildi.
doktor hamilelikte rahatlıkla kullanılabileceğini söylediği monurol adında suya katılıp içilen bir ilaç verdi.
tek doz bir şey zaten..
ve aynın sizin de doktorun dediği gibi bol su içmek temizliyormuş.
ben de ilacı kullandım, ama daha doktora gitmedim. bu cumartesi kontrole gittiğimde yeniden test yapılacak bakalım...

bende 2 haftadır bol su içiyorum idrar kültürü istedi doktor oda temiz çıktı, üreme olmamış, yarın tekrar gidicem. idrar testi yaptırıcam, bu sefer geçmemişse doktor ilaç verecek kesin kurtuluşum yok. ilaç kullanmayıda hiç istemiyorum :(

Kızla ranızda Emsey Hospital e giden varmı? Kurtköyde ki?

Birde ben doktorun yanına gittiğimde soracağım bütün soruları unutuyorum. Doktor konuşunca kafam karışıyor. Şuan bebeğim 10 haftalık oldu. Sizce doktora neler sormalıyım? En önemli bulduğunuz sorular neler?

Bende her gittigimde unutuyordum ozellikle ultrasona girdikten sonra bildigin sapsik gibi oluyorum bende kagida not edip oyle gidiyorum :)

Kızla ranızda Emsey Hospital e giden varmı? Kurtköyde ki?

Birde ben doktorun yanına gittiğimde soracağım bütün soruları unutuyorum. Doktor konuşunca kafam karışıyor. Şuan bebeğim 10 haftalık oldu. Sizce doktora neler sormalıyım? En önemli bulduğunuz sorular neler?

bende istemiyordum ama doktorum itiraz istemiyorum dedi :) bende tamam dedim canm zaten ense kalınlığı normal dedi sseninkine de bakar ilk önce
Canim ozelde ikili testi ne kadara yaptiriyosunuz bnm devlette de ozelde de dr um var da ona gore yaptircam ozeldeki begenmedim ama hmen evimizin arkasinda 3 dkya dr dayım ona devam ederim ilersinde

inşallahhh cnm bnm nasılsınnnn bakalım miniğin nasıl mide nasıllll :)
Sağol canım iyiyim sen nasılsın işlerden ancak fırsat bulabildim bulantım daha hafifledi gibi ama geçmedi tabi. Miniğim de çok şükür iyi haftaya ikili test için gidicez inşallah :)

Bugün bizimde buluşma günümüzdü. Kıpır kıpırdı kuzuş. 2 li testi miz yapıldı sonuçlar haftaya ama doktor ense kalınlığı nın normal olduğunu söyledi. Ben test için +40 tl verdim
Normal çıkmasına çok sevindim cnaım gözünaydın. Bi de kadın doğum doktorun mu yaptı ölçümü yoksa başka dr mu yaptı

Sağol canım iyiyim sen nasılsın işlerden ancak fırsat bulabildim bulantım daha hafifledi gibi ama geçmedi tabi. Miniğim de çok şükür iyi haftaya ikili test için gidicez inşallah :)
şükür olsun cnm bende iiyim bnm midem aynı pek bir değişme yok :( bende haftaya gidicem ikili için inşallah hayırlı haberlerle döneriz tatlımm dua edilimmmm :KK68::KK68:

Gulnurrr

Gulnur ben ikili test 11-14 hafta arasi yapiliyor diye biliyorum, yani illaha su gun yapilacak diye birsey yok. Bir de bu test kandan bakiliyor, yani nerdeysen orda bir laboratuarda yaptirip sonucu doktoruna yollarsin.

Gülnur bencede dönünce yaptır, sonuçta 3 hafta süren var..
Birde 2li testi kan ve ultrason bir arada değerlendiriliyor diye biliyorum. Kendi doktoruna yaptırsan daha iyi olur bence :)

Back
X