• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Nisan Anneleri

Buarada biz esimle ayni okuldayiz ve ikimiz de 2. Sinif okutuyoruz esimin velileri bugun toplantidan sonrahamile misiniz diye sordu nerden cikti dedim oyle hisseddiyoruz baba olsun hocamiz artik dediler :KK66: daha evleneli 1 yil olmadi ama veliler istiyomus meger :KK66:) bn de var ya da yok demedim varsa da yoksa da ilerde görürsünüz hayirlisi dedim :KK66: acaba gobegimden mi anladilar dicem ama sadece bugun elbise giydigim icin belli oldu biraz diger gunler hep tunik pantolondum gormemislerdir heralde sisko gobisimi :KK66:
:)bu veliler her seye karışmasalar olmaz :)belli oldugundan degildir de canım zarf atmışlardır ya da öğretmenlerden bilen varsa kesin üst sınıflardada çocugu olan vardır vs bi çıtlatma söz konusudur:)veliler arasındaki bu bilgi akışı sosyal medyada yok valla:)tabi ikinci sınıflarsa hoca ne zaman izin alacak streside baslar yakında...

benimde göbegim belirdi bide gögüs ucum bi tuham oldu koyulastı iyce dısarı dogru cıktı ve inek memesine benzemeye basladı resmen:oops::KK45:
:KK71::KK71:sabah sabah güldüm arkadaşım ya benzetmeye zaten bizde doğum yapınca kalk dananı emzir(espirisine) diyorlar inek tabiri uygun düştü :KK70:

Yaa kizlar bugun doktora gittim. :KK24:
nasil heyecanlandim anlatamam. O nokta kadar sey nasilda buyumus herseyiyle belli oluyo. Benim miniş bugun bi guzel yatmis sezlongda uzanir gibi, uyuyodu. Bu haftalarda hep uyurlar dedi doktor.. o kadar belirgindi ki hersey bakmalara doyamadim.kafasi kollari bacaklari poposu.. Hala da gozumun onunde o goruntu. 10. hafta gidecek olanlar sizi cok guzel bi bebek bekliyo olucak icinizde :nazar:
10+2 haftalik 3.5 cm olmus benim minnos.. ilk kez bu kadar hissettim anne olacagimi.Allah saglikla tamamlamayi ve bu guzel duyguyu tum kadinlara yasatmayi nasip etsin..

Aynen canim:) harika bir duyguymus bende gorunce istem disi kahkaha attim doktorla esim suratima bakakaldi ama napim hic ole beklemiyordum. Gulduler bana:) dun gordum bende 10. Haftamdayim. Sirtustu yatmis uyuyordu kalbide kut kut kiyamam;)) allahim saglikli bir sekilde kucagimiza almayi nasip eder insallh. Hersey harikada su bulantilar olmasa dun serum takildim cunku artik dayanamiyorum:( bulanti hapi verdi doktorum umarim ise yarar... senin nasil canim??

Hayırlı sabahlar herkese :) ben 11. haftama girdim hesaplamalara göre. Benim kanamalarım, lekelenmelerim, ağrılarım hepsi durdu. Hatta mide bulantılarım baya baya azaldı günde bir yada iki kere çıkarıyorum ve artık su içebiliyorum. Böyle olunca korkmaya başladım bir aksilik mi var diye ama dr. da gitmek istemiyorum bu evhamla. Bir ay daha bekleyip bebeğimin cinsiyetini öğrenmek için gitmek istiyorum. Hangisi nnormal durum anlayamadım :110::110::110:

Aynen canim:) harika bir duyguymus bende gorunce istem disi kahkaha attim doktorla esim suratima bakakaldi ama napim hic ole beklemiyordum. Gulduler bana:) dun gordum bende 10. Haftamdayim. Sirtustu yatmis uyuyordu kalbide kut kut kiyamam:KK66:) allahim saglikli bir sekilde kucagimiza almayi nasip eder insallh. Hersey harikada su bulantilar olmasa dun serum takildim cunku artik dayanamiyorum:KK43: bulanti hapi verdi doktorum umarim ise yarar... senin nasil canim??
Merhabalar :) öncelikle sağlıklı güzel bir hamilelik geçirip sağlıklı hayırlı şekilde kucağına alırsın inşallah. Buantı hapınıı bana da dr vermişti çünkü artık güçsüz düşmüştüm ama 4 gün kullandıktan sonra bıraktım. Çünkü mide bulantıları kusmak doğal birşey ve Allah c.c. midemiz temizlensin rahat olalım diye bize bunu uygun görmüş. Sen doğal normal olan şeyi anormal birşeyle kesersen olmaz. Biraz sabret birkaç haftaya azalacak ve inşallah sonra geçecek. Ben 11. haftamdayım ve çok çok azaldı sabah çok az bulanıyor ama çıkarmıyorum , öğlen açıkınca bulanıyor ekşi sıvı çıkıyor sonra bütün gün rahatım hiç sorun olmuyor.
Bunları bana Aidin Salih in hastası söylemişti .
Doğal durumuna bırak herşeyi sen rahat ol dinlen . Bebek çok fazla besin gereksinimi duymuyormuş.

Aynen canim:) harika bir duyguymus bende gorunce istem disi kahkaha attim doktorla esim suratima bakakaldi ama napim hic ole beklemiyordum. Gulduler bana:) dun gordum bende 10. Haftamdayim. Sirtustu yatmis uyuyordu kalbide kut kut kiyamam:KK66:) allahim saglikli bir sekilde kucagimiza almayi nasip eder insallh. Hersey harikada su bulantilar olmasa dun serum takildim cunku artik dayanamiyorum:KK43: bulanti hapi verdi doktorum umarim ise yarar... senin nasil canim??
Mesela sabhaları çok fazla kızarttığın ekmeğe bal sürüp yersen iyi gelir. Bana iyi geldi. Küçük lokmalarla sindirerek ve yanında hiç sıvı tüketmeyerek. Bir saat falan geçince su falan içebilirsin. Birde yemek sonrası çok haraket etme dik şekilde balkonda pencere kenarında otur. Sebze meyve tüketmek çok iyi geliyor. Pişmiş ağır yemekler baya zorlayabiliyor. Sık sık az az sindirerek yersen iyi oluyor. Ben ilk haftalar çok acemice haraket ediyordum ama artık bunlara dikkat ediyorum baya rahat midem . Bulantılar oluyor ama çok rahatsız etmiyor . Hafif hafif sonra geçiyor.

herkese günaydın hayırlı bereketli cumalar
kızlar biz geceleri hiç uyuyamıyoruz ne olacak bu halimiz sabaha kadar yarı uyanık halde dönüp duruyoruz :cry::cry:
bende aynıyım cnm çok dalgın uyuyorum yarı uyanık devamlı rüya gibi bişeyler görüyorum değişik yani

Merhabalar :) öncelikle sağlıklı güzel bir hamilelik geçirip sağlıklı hayırlı şekilde kucağına alırsın inşallah. Buantı hapınıı bana da dr vermişti çünkü artık güçsüz düşmüştüm ama 4 gün kullandıktan sonra bıraktım. Çünkü mide bulantıları kusmak doğal birşey ve Allah c.c. midemiz temizlensin rahat olalım diye bize bunu uygun görmüş. Sen doğal normal olan şeyi anormal birşeyle kesersen olmaz. Biraz sabret birkaç haftaya azalacak ve inşallah sonra geçecek. Ben 11. haftamdayım ve çok çok azaldı sabah çok az bulanıyor ama çıkarmıyorum , öğlen açıkınca bulanıyor ekşi sıvı çıkıyor sonra bütün gün rahatım hiç sorun olmuyor.
Bunları bana Aidin Salih in hastası söylemişti .
Doğal durumuna bırak herşeyi sen rahat ol dinlen . Bebek çok fazla besin gereksinimi duymuyormuş.
Dün dr.daydım, bulantılarımın geçmediğini öğrenince ilaç işe yaramıyor mu diye sordu, ben de hiç almadığımı söyleyince güldü, eşim de beni şikayet etti dr.a hiç ilaç almıyorum diye, senin çektiğin sıkıntı da bebeğe yansır dedi ama eşime de ilaç almak zorunda değil dedi :) Ben de arada kaldım ya, ilaç alsam mı almasam mıı :(

Dün dr.daydım, bulantılarımın geçmediğini öğrenince ilaç işe yaramıyor mu diye sordu, ben de hiç almadığımı söyleyince güldü, eşim de beni şikayet etti dr.a hiç ilaç almıyorum diye, senin çektiğin sıkıntı da bebeğe yansır dedi ama eşime de ilaç almak zorunda değil dedi :) Ben de arada kaldım ya, ilaç alsam mı almasam mıı :KK43:
Allah kolaylık versin. Ben ne yesem anında çıkarır haldeydim sonra anında olan süre uzadı birkaç dk sonraya dönüşştü derken saate şimdi baya azaldı. Yazdığım gibi kusmak çok doğal birşey ilaçla bunu engellemek mideye rahatsızlık vermek doğal olan şeyi bozmak bence yanlış bence değil birçok dr da yanlış olduğunuu söylüyor . Düzgün beslemeyi yerleştirirsen zaten birkaç haftaya kadar da azalacağına inanıyorum. Bende öyle oldu. Doğru yerde su içmeyi az yemeyi sindirerek yemeyi , pişmiş ağır yemeklerden uzak durmayı ,sebze meyve tüketmeyi , doğru oturup yatmayı öğrendim baya rahatladım ben çok şükür iyiyim. Yemek yiyiorum bir litre hatta daha fazla su içiyorum :) çok şükür

Dün dr.daydım, bulantılarımın geçmediğini öğrenince ilaç işe yaramıyor mu diye sordu, ben de hiç almadığımı söyleyince güldü, eşim de beni şikayet etti dr.a hiç ilaç almıyorum diye, senin çektiğin sıkıntı da bebeğe yansır dedi ama eşime de ilaç almak zorunda değil dedi :) Ben de arada kaldım ya, ilaç alsam mı almasam mıı :KK43:
Bebek mide bulanıtılarından etkilenmiyormuş. Doğal herkes de olan şeyden neden etkilensin ? tek sen bundan morelini bozma rahat ol yeter. Zamanla azalacak inşallah

Back
X