- 26 Nisan 2014
- 2.660
- 1.160
- 168
evet canm anne hissediyohisler önemlidir canım hele anne hisleri pek yanılmaz genelde![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canm anne hissediyohisler önemlidir canım hele anne hisleri pek yanılmaz genelde![]()
Hazımsızlık değilde hareketsiZlik galiba. Çok kilo almayız inşallah .karnının şişliği bebekten değildir canm hazımsızlık varsa ondan olabilir sabah daha azdır şişkinlik bende öyle en azından
canım benm Allah yardımcın olsun bir an evvel iyileşirsin inşallah geçicek bu zamanlar öyle düşün bebeğinin sana gülümsediğini düşün belki hastane şartlarında daha iyi olur durumun daha iyi hisseder beslenirsin tatlım Allah sağlıkla huzurla bebeğine kavuştuğun günü görmeyi nasip etsinBenim gibi olan varmi ya sinirlerim bozuldu artik gun icinde kac kere atiyorum yemek desen gunde yedigim en fazla bi muz bi parca ekmek bi kasik patates
onlarin hepsini de cikariyorum su ictigim gibi atiyorum leblebiden midem bulandi artik
tam 6 kilo verdim.yarin doktora gidecem ikili test icin rapor alacm yine ve buyuk bi ihtimalle hastaneye yatiracaklar oyle dedi doktorum
![]()
kaç kilo ile hamile kaldın pekiHazımsızlık değilde hareketsiZlik galiba. Çok kilo almayız inşallah .![]()
canım bende 4 kilo verdim sabahları pek bişey yiyemiyorum ama artık basladım bişeler yemeye zorluyorum kendimi artıkBenim gibi olan varmi ya sinirlerim bozuldu artik gun icinde kac kere atiyorum yemek desen gunde yedigim en fazla bi muz bi parca ekmek bi kasik patates
onlarin hepsini de cikariyorum su ictigim gibi atiyorum leblebiden midem bulandi artik
tam 6 kilo verdim.yarin doktora gidecem ikili test icin rapor alacm yine ve buyuk bi ihtimalle hastaneye yatiracaklar oyle dedi doktorum
![]()
teşekkürler canm sanadakızlar ben yatışa geçiyorum hepinize iyi geceler rahat ve mışıl uykular olsun :) mutlu rüyalar görün Allah rahatlık versin![]()
Bende 4kilo vermisimcanım bende 4 kilo verdim sabahları pek bişey yiyemiyorum ama artıinşallah biraımönceer yemeye zorluyorum kendimi artadını
güzel haberlerle gel inş ..yarın ikili test sonuçlarımızı oğreneceğizama ben en çok ultrasonda göreceğim için heyecanlıyım :)
canım gittiğinde ultrasondan BAKMADILARMI o gün.SONUCUNUZ GÜZEL CIKSIN İNSALLAHyarın ikili test sonuçlarımızı oğreneceğizama ben en çok ultrasonda göreceğim için heyecanlıyım :)
geçmiş olsun süvari en kısa zamanda iyileşirsin inşSlm arkadaslar cok fena hapsiriyorum,bademciklerim sisti, burnum tikandi.hapsirirken sol kasigim aciyo.![]()
[/QUOTE][/QUOTE]Bende 4kilo vermisimcok zormus bu bulantilar daha lokma agazimdayken banyoya kosuyorum..bi kac gundur iyiye gidiyo gibi insallah biran once kurtuluruz bu bulantilatdanda tadini cikariz :)
Canm reflum vardi mide yanmam vardi diye gavuscon kullaniyodum rahatlatiyodm ama son 10 gundur atmaya basladim doktorum bi hafta dayan hemen ilaca baslamiyalim demistibende dayandm ama iyi yapmadim benceah canm ya ilaç falan yokmu miden bulanmasın diye dikkat et kendine
Saol canm ins ya inan kendi halimden bebegi bile dusunemiyorm ins cabuk gecerokulda öğrencileri min onunde kac kere attim artik disariya cikamiyorm bugunde esim hava alirsin dedi cikardi beni avm de yuruyen merdivende bi attim sinirimden agladim ewe donduk yinecanım benm Allah yardımcın olsun bir an evvel iyileşirsin inşallah geçicek bu zamanlar öyle düşün bebeğinin sana gülümsediğini düşün belki hastane şartlarında daha iyi olur durumun daha iyi hisseder beslenirsin tatlım Allah sağlıkla huzurla bebeğine kavuştuğun günü görmeyi nasip etsin
Saol canm ins ya inan kendi halimden bebegi bile dusunemiyorm ins cabuk gecerokulda öğrencileri min onunde kac kere attim artik disariya cikamiyorm bugunde esim hava alirsin dedi cikardi beni avm de yuruyen merdivende bi attim sinirimden agladim ewe donduk yinecanım benm Allah yardımcın olsun bir an evvel iyileşirsin inşallah geçicek bu zamanlar öyle düşün bebeğinin sana gülümsediğini düşün belki hastane şartlarında daha iyi olur durumun daha iyi hisseder beslenirsin tatlım Allah sağlıkla huzurla bebeğine kavuştuğun günü görmeyi nasip etsin
anladım canm çok zor bunları atlat sonra tadını çıkarırsın inşallahCanm reflum vardi mide yanmam vardi diye gavuscon kullaniyodum rahatlatiyodm ama son 10 gundur atmaya basladim doktorum bi hafta dayan hemen ilaca baslamiyalim demistibende dayandm ama iyi yapmadim benceartik yarin basliyacaklar seruma ilaclara vitamin takviyesi filan.