• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Nisan Anneleri

Selam herkese :) Saglik ocagina gidip sonunda kayit olabildimm:KK24: Asi takvimimiz belli oldu ilk asimiz 25 ekimdee sizin asilar icin gun verildi mii?

prospektüsünde bulantıyı yazmışlar. Ben şimdi iğne oluyorum o yüzden o kadar yan etkilerini hissetmiyorum ama hapını kullanırken çok kötü olmuştum duvarlara tutuna tutuna yürüyordum :KK43:

progestanın yan etkisi çok bulantı halsizlik kabızlık baş dönmesi uyku hali bayılmaya kadar gidiyor eğer kullanabilirsen vaginadan dene etkisi daha az ben de hap ile başlamıştım vagindan sonra sıkıldım sabah akşam dr iğneye döndü rahatldım 6 günde 1 iğne yaptırıyorum hiç etkisi yok

Öff demek ondan okadar kötü oldum ben ya. Sımdıde var bulantım ama en azından yolda durupta arabadan ıncek kadar değil ya. Orda igne yaptıramam ama en azından fitil gibi vajinadan olanı kullanabılırm ya. Tatili zehir eder yine bana bu ilaç.

Selam herkese :) Saglik ocagina gidip sonunda kayit olabildimm:KK24: Asi takvimimiz belli oldu ilk asimiz 25 ekimdee sizin asilar icin gun verildi mii?
benim saglik ki doktorum benimle hic ilgilenmiyor bi gittim hic birsey anlamadim.gereksiz gibi geldi asi olcami soyledi ama ne zaman onu demedi

benim saglik ki doktorum benimle hic ilgilenmiyor bi gittim hic birsey anlamadim.gereksiz gibi geldi asi olcami soyledi ama ne zaman onu demedi

Evet bende doktoru sevmedim ilgisiz baya ordaki ebeydi sanirim kontrol gunu filan verdi test sonuclarimi istedi kilomu tansiyonumu olctu o kadar :) Asi olayindan her.ne kadar tirssamda bebis icin katlanicazz artik:KK46::KK17:

Allah tamamına erdirsin cnaım hoşgeldin inşallah buradaki herkes sağsalim bebeğini kucağına alır :)

Uyku benim de en büyük sorunlarımdan biri ve öğlen aralarında masaya kafamı koyup uyuyorum ama kalktığımda her sersemlemiş oluyorum hemde belim tutulmuş oluyor Allah yardımcımız olsun canım :KK43:

Evet ya bi oda var okulda bayanlar için bazen uyuyorum orda

tetanoz asi takvimi kizlar buna gore gidebilirsiniz canlarim

Eklentiler

• 20140912_143750-1.webp
    20140912_143750-1.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 92
Öff demek ondan okadar kötü oldum ben ya. Sımdıde var bulantım ama en azından yolda durupta arabadan ıncek kadar değil ya. Orda igne yaptıramam ama en azından fitil gibi vajinadan olanı kullanabılırm ya. Tatili zehir eder yine bana bu ilaç.
ayrı bi ilaç yok aynı hapı vaginadan alıyorsun dr bana ağızdan dene yan etkisi çok olursa vaginadan alırsın demişti benim hap yutma problemim olduğu için hiç yutamadım

Merhaba kızlar ben de dün kontrole gittim. Daha önceden Hrs ye gittim pişman oldum. bütün doktorları ayrı dert. Hepsi ufacık şeyde sezeryane yönlendiriyor. En son olay tepemi attırdı. Dermatolojiye gitmiştim doktora hamile olduğumu ve ona göre yönlendirilmesini söyledim ama nerde verdiği ilaçta fetüse zarar vereceğinden hamilelikte kullanılmaz yazıyordu. Bir kez de kullanmış bulundum. Ama doktoru da hastaneye şikayet ettim hastaneden dönüş yok. Böyle bir rezillikten sonra bir daha gitmem. Ne varsa devlette var. Artık Gaziye gidicem inşallah. Biraz da bebişten bahsedeyim doktor herşey yolunda ve normal gününe uygun dedi. Şükür :) 1 ay sonraya da gün verdi 12+5 olmuş olucam gittiğimde ve testler yapılır diye tahmin ediyorum. Böyle işte. Bayadır yazamadım girmişken döktürdüm. Hepinize sağlıklı ve mutlu günler :)

Tatlı yiyemiyorum çikolata yiyemiyorum hatta hatta bazen görünce midem bulanıyor kusuyorum :KK43: :KK43: :KK43:
ben çikolata yemeyi özledim :KK43: :KK43:
Bende tatlı yiyemiyorum halbuki oğluma hamile iken çok CNm çekiyordu o zaman da gebelik şekerinden yiyemedim .. Hayırlısı olur inş bakalım ilerleyen zamanlar da ne olucak ..

Günaydın arkadaslar aranizdan bende cikiyorum artık 9haftalik bebegimi kaybettim dünde kürdaj oldum size saglikli hamilelikler dilerim
Pınar kardeşim çok geçmiş olsun .. Rabbim inş güzel haberlerle seni ve aileni yeniden mutlu eder .. Allah'a emanet olun inş .

Merhaba kızlar ben de dün kontrole gittim. Daha önceden Hrs ye gittim pişman oldum. bütün doktorları ayrı dert. Hepsi ufacık şeyde sezeryane yönlendiriyor. En son olay tepemi attırdı. Dermatolojiye gitmiştim doktora hamile olduğumu ve ona göre yönlendirilmesini söyledim ama nerde verdiği ilaçta fetüse zarar vereceğinden hamilelikte kullanılmaz yazıyordu. Bir kez de kullanmış bulundum. Ama doktoru da hastaneye şikayet ettim hastaneden dönüş yok. Böyle bir rezillikten sonra bir daha gitmem. Ne varsa devlette var. Artık Gaziye gidicem inşallah. Biraz da bebişten bahsedeyim doktor herşey yolunda ve normal gününe uygun dedi. Şükür :) 1 ay sonraya da gün verdi 12+5 olmuş olucam gittiğimde ve testler yapılır diye tahmin ediyorum. Böyle işte. Bayadır yazamadım girmişken döktürdüm. Hepinize sağlıklı ve mutlu günler :)

meraba canm bencede devlet en iyisi bende hamile kalmadan önce özele gidiyodum bir sürü tahlil tetkik yapıldı ve normal yolla hamile kalamayacağım kanısına vardı doktor tüp bebek ancak dedi. yaşım daha 27. eşime ve banada ameliyat dendi. çok üzüldüm kötü günler geçirdim sonra devlete gittim aynı tahliller orada yapıldı herşey normal dedi doktorum. boşuna üzülüp ağlamışım ve aradan birkaç ay geçti hamile kaldım hiçbir tedavi veya ameliyat olmadan. o yüzden özellere güvenim kalmadı benim. özeldeki doktorlara baksaydık eşimle ikimizde ameliyat olmuştuk ve şuan hamile olabilirmiydim bilmiyorum. o yüzden tüm arkadaşlara tavsiyem sadece özele kapılıp kalmasınlar. ne varsa devlette var. dikkat etsinler. yapılacak tüm tahliller devlet hastanelerindede yapılıyor. boşuna okadar para vermeyin derim. :KK54:

kızlar ya bu memişler nereye kadar büyücek :( bide şu meme uçlarında bir sızı, yanma oluyor sizde de oluyor mu neden acaba bilen var mı?

aslında aramızda 6 gün var ama benm ilk aşı günüm 17 kasım (evlilik yıl dönümüne geliyor) tetanos aşısı dimi?

Gi
Ya ben de perişan durumdayım boğazım cayıt cayır baş ağrısı ve hapşırık durmuyor sınıfımda 50 küçük yaramaz öğrenci çok zor durumdayım...
canım ben sabah geldim eve serum taktılar bişey veremm dedi sadece parol ve okyonus suyu
Ben dun gittim ama asıdan bahsetmedi sadece 31 ekimde gel dedi okadar bide sana ne asısı oldugunu söyledilermi

Gi
Ya ben de perişan durumdayım boğazım cayıt cayır baş ağrısı ve hapşırık durmuyor sınıfımda 50 küçük yaramaz öğrenci çok zor durumdayım...
canım ben sabah geldim eve serum taktılar bişey veremm dedi sadece parol ve okyonus suyu
Ben dun gittim ama asıdan bahsetmedi sadece 31 ekimde gel dedi okadar bide sana ne asısı oldugunu söyledilermi

kızlar ya bu memişler nereye kadar büyücek :KK43: bide şu meme uçlarında bir sızı, yanma oluyor sizde de oluyor mu neden acaba bilen var mı?
Bende de oluyor canım benimde bi hayli büyüdü ve uçlarında hassasiyet var bazen dediğn gibi yanma oluyor bişey değdiği zaman ama normalmiş hormonlar arttığı için göğüslerde büyüme ve hassasiyet oluyormuş

Of kötü olmuş ilaç ama çok şükür farketmişsin ben her zaman kontrol ediyorum bazen doktorların kendince yorumları oluyor bu konuda ve anlamak mümkün değil :((

Back
X