Ben girdim zaten lohusa bunalımına coktan. Ağlayıp duruyorum. Annem,esim yoruldu teselli etmeye çalışmaktan. Ben de bıktım kendimden. Bebegin sorumlulugu falan cok agir geliyor. Daha neler var da yazsam bitmez.Uyudugunda ben yavasca memeyi cekiyordum agzindan ama uyumuyorsa biraktim istedigi kadar emsin, hic mudahale etmedim.
Ozellikle geceleri 2 saatte 1 uyandirdim, geceleri sanirim hormonlarla alakali bir sey oldugu icin beyin daha fazla sut uretiyormus; dedigim gibi bebegin bol bol emmesi lazim ki beyin msji alsin.
Ben yaptiysam inaniyorum ki sen de yaparsin canim. Benim kiz biberon krizlerine giriyordu bir de dusun; bana kalsa o aglamalarina dayanamayip verirdim biberonu (zaten ilk 2 sefer o yuzden basarisiz oldum) ama annem engelledi ve sadece 3 gun sıktık disimizi.
Bu arada kilo aliminda da bir sorun yok cok sukur, bol su ic ve bol bol bol emzir! Tek puf noktasi bu.
Uzun uzun yaziyorum cunku kimsenin benim hissettigim gibi kotu hissetmesini istemiyorum; bir ara lohusa bunalimina giricem diye bile yazmistim buralara![]()
Yarin doktora bi gitmeye çalışayım da cumartesi emzirme kampına bir baslayayim diye dusundum senin yazdiklarindan sonra. Tomrisin emzirme kampi yazisini ve yorumları da tekrar okudum.bebegim de uyandi. Deneme olsun diye 80 dakika emzirdim 2 saat içinde. Göğüslerim ne kadar aciyacak diye bakicam.
Ben de bu sorunu cozersem yaşayanlara yardimci olanilmeyi cok isterim. Insan yasamadan bilemiyor ne kadar zor oldugunu. Sana da cok cok tesekkur ederim. Allah senin islerini kolaylaştırsin.