Aynen zor bi durum kilonu verrsin cnm sikinti etme kendine benim bebegimde 5 6 aylik bebek gibi gorunuyo aldigim kiyafetler hep 6 ay ve uzeri kilosu suan iyi ama bu ay az alinca insan ister istemez niye bole oldu diye dusunuyo ben emziriyorum ama sutum anca yetiyo sik emzirmemeye calisiyorum goguslerime sut dolsun diye bizimki 1 saat geciyo mizirdaniyo gerci onuda aclikdanmi yapiyo bilmiyorum en az 2 saate yakin bekletyrumki sutum olsun hem bi yerde okudum 3 saat arayla emzirilmeli bu aydan itibaren diyo bizimki ac kurt pek bekleyemez o kadarBenim kizim 16 nisan dogumlu 3 kilo 130 gr. Dogdu ilk ay bir kilo aldi ikinci ay 700 gr. Üçüncü ay 600 gr. Dördüncü ayin bitmesine az var 500 gr ya alir ya almaz gun icinde anne sutu ve mama veremiyorum almiyo. Iki uc aylik bebek gibi görünüyor bence iki numara vez olmuyo ama yc de olmuyo cok buyuk geliyo o kadar yani. Emzirebilmek için her yolu denedim Allahim yardimcimiz olsun bunalima Girmemek elde degil tum gun evdeyim aldigim kilolarla cok cirkinim birde bebegimi besleyemiyorum Allahim beterinden korusun ama bunalmis durumdayim.