Ne güzel sütün varmış şanslısın, mamaya başlayınca yavaş yavaş azalıyormuş, çocuk mamayla doydugundan senden sütü az içiyor, o az içtikçe de beyne bu sut yeterli sinyali gidip üretim azalıyormuş... bu yazıyla beraber bi kaç yazı okuduktan sonra hic mamaya yönlenmedim, bazen göğsüm o kadar boş oluyordu yine de emziriyordum ve koltuğumun altı, hatta sırtım sızlayarak sut geliyordu, kızım 10 dk değil de 20 dk emiyordu ve daha cabuk acıkıyordu ama boyle bi iki günden sonra beyin- vücut ona göre sut üretmeye başlıyor ve eskisinden daha çok sütüm oluyor, hatta bebegin ihtiyacına gore sütun yapısı değişiyormuş ne kadar ilginç, Allah u teala nasıl ayarlamış herşeyi
Canım Bunları sana hitaben, muhalefet olmak için söylemiyorum , tavsiye amaçlı sadece paylaşmak istedim belki faydam olur diye

Benim kızım gazlı olduğu için biz 2 aydır 2,5-3 saatte emiyoruz dr öyle söyledi ve faydası da oldu.. aciktiginda oyaliyorum simdi oyuncaklara daha duyarlı olduğu için biraz daha kolaylaştı.istersen bi de oyalamayı dene arayi açmak için :)